Eerikkilä kriketti Puma

Tiimihengen nostatusta ja yhdessä tekemistä

Tiimikisailut ja yhteiset pelit kohottavat porukan yhteishenkeä ja luovat ryhmälle positiivisen muiston yhdessä tekemisestä.

Aktiviteettien varaukset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaan.

E. turnaus

Teambuilding-aktiviteetit

E. TURNAUS
Leikkimielinen, joukkueittain toteutettava turnaus sisältää useita lyhytkestoisia liikunnallisia tehtäviä. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja. Tehtävävalikoima on laaja ja joka kerralla hieman erilainen. Voidaan toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa. Kesto 1-1,5 h.

METSÄN MYSTEERI
Ketkä ratkaisevat metsän mysteerin ensimmäisinä? Eerikkilän lähimaastoon on piilotettu aarre, jonka löytämiseksi tiimeiltä tarvitaan yhteistyötä, nokkeluutta ja nopeutta. Arvoitus aukeaa rasti rastilta, joilla testataan joukkueiden luonnontuntemusta, erätaitojakin ja luovuutta. Mukaan tarvitset leikkimielisyyttä, sekä ulkoiluun sopivat varusteet. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

Eerikkilä Challenge Liesjärven kansallispuisto

E. SCAPE
Eerikkilän Urheiluopiston alkutaival sai alkunsa 70 vuotta sitten kauniin Ruostejärven rannalla. Kielletty ja salainen rakkaustarina syttyi rakennustöiden aikana. Pystyttekö ratkaisemaan mystisen rakkauskirjeen arvoituksen? Voisiko kirje vielä löytää perille…?  E. Scape on Eerikkilän oma metsäpakopeli, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uudenlaisen tavan kehittää tiimitaitoja ja yhteishenkeä. Säänmukainen varustus on tärkeä huomioida, sillä aktiviteetin aikana ei liikuta juurikaan. Kesto 1,5 tuntia. Ryhmäkoko 3-16 henkilöä.

ERIKIN MYSTEERI
Villa Erikin lähimaastosta on löytynyt viesti, joka huhujen mukaan on Erik Von Frenckeliltä. Mitä viesti pitää sisällään ja millainen seikkailu siitä alkaa? Ratkaise arvoituksellinen luontomysteeri joukkueesi kanssa Villa Erikin lähimaastossa suunnistaen ja tehtäviä ratkoen. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä. Huom! Erikin Mysteeri voidaan toteuttaa vain Villa Erikillä.

Hinnat (sis. alv):
248 € / tunti + 7 € / hlö

MINI E. CHALLENGE
Mini Challenge on leikkimielinen seikkailukilpailu upean Ruostejärven maisemissa. Seikkailussa ratkotaan matkan varrella olevia tehtävärasteja. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus, ongelmanratkaisutaito ja yhteishenki ovat merkittävässä roolissa. Toki, fyysisestä kunnostakaan ei ole tässä haasteessa haittaa.  Kesto 2,5-5,5 tuntia. Ryhmäkoko max. 6-40 henkilöä.

Hinta (sis. alv):
alk. 600 € + 15 € / hlö

Eerikkilä kriketti Puma

Joukkuepelejä

KIN-BALL®
Koukuttava joukkuepeli, jossa tarvitaan joukkueen jokaista jäsentä. Peli vaatii nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä. Tavoitteena pitää jättipallo ilmassa ja kerätä pisteitä. Kesto 1h. Osallistujamäärä 9-24 hlöä.

KRIKETTI
Maailman toiseksi suosituin laji on rantautunut Eerikkilään. Tunnilla päästään harjoittelemaan niin heittoa, lyöntiä kuin syöttämistäkin. Lopuksi pelataan leikkimielinen harjoittelupeli. Ohjelma sopii kaiken tasoisille liikkujille, silmä-käsi koordinaatiosta on toki hyötyä tässä lajissa. Max 25 hlö. Kesto 1h.

IMG_3473

ACTION TRACK – lipunryöstö (mobiilipeli)
Tämä reippaaseen ulkoliikuntaan innostava tiimipeli tempaa kaikki mukaan keräämään virtuaalisia lippuja, etsimään kätkettyjä aarteita ja liittoumaan rosvojen kanssa. Pelaajat saavat lisäksi pisteitä ratkaisemalla pelialueelle ilmestyviä pulmia ja suorittamalla erilaisia bonushaasteita. Vuoden Liikuntatuotteeksi valittu peli soveltuu niin lapsille, kuin aikuisillekin. Pelin pelaaminen vaatii ActionTrack-sovelluksen, joka on ladattavissa Play Kaupasta ja App Storesta. Pelin kesto 45min ja peliä voi pelata kävellen, hölkäten tai juosten jos oikein innostuu. Aktiviteetin kesto 1h, max. 50hlö. Isommista ryhmistä voidaan sopia erikseen.

E. JALKAPALLO
Tutustu millaisessa ympäristössä Suomen parhaat pelaajat harjoittelevat! Tunnilla pääset tutustumaan yksilö-, sekä lajitaitoharjoitteisiin peliosuutta unohtamatta. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Max 25 hlö. Kesto 1h.

E. SALIBANDY

Tutustu millaisessa ympäristössä maailman parhaat salibandypelaajat harjoittelevat! Tunnilla tutustutaan lajiin, sekä pelaillaan leikkimielisesti. Tuote sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Max 25 hlö. Kesto 1h

Padel Eerikkilä 3

PICKLEBALL
Tämä helppo ja hauska mailapeli sopii kaikille ikäryhmille aloittelijasta kokeneempaan harrastaajaan. Pickleball yhdistää elementtejä tenniksestä, pingiksestä ja sulkapallosta. Kesto 1 h. Max 16 hlöä.

PADEL
Nopeasti suosioon noussutta padelia voit pelata ulkoliikunta-alueen valaistulla kentällä. Tutustu lajin saloihin ohjaajamme johdolla. Suositusryhmäkoko 4-8 henkilöä. Kesto 1 tunti.

MUITA PALLOPELEJÄ
Lisäksi meillä onnistuu monet pallolajit, jalkapallon ja salibandyn lisäksi myös koripallo, sulkapallo ja lentopallo sekä beachvolley. Uudella ulkoliikunta-alueella voi lisäksi pelata padelia tai “katu”-korista ja sählyä. Pihalla onnistuu myös mölkyn ja petankinkin pelaaminen.

Hinta (sis. alv):
248 € / tunti + 7 € / hlö

 

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238