Yritykset-Yritysvalmennus-Alamoduuli-Eerikkilä

Tiimihengen nostatusta ja yhdessä tekemistä

Tiimikisailut ja yhteiset pelit kohottavat porukan yhteishenkeä ja luovat ryhmälle positiivisen muiston yhdessä tekemisestä.

E. turnaus

Teambuilding-aktiviteetit

E. TURNAUS
Leikkimielinen, joukkueittain toteutettava turnaus sisältää useita lyhytkestoisia liikunnallisia tehtäviä. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja. Tehtävävalikoima on laaja ja joka kerralla hieman erilainen. Voidaan toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa. Kesto 1-1,5 h.

E. TALVITURNAUS
Leikkimielinen kisailu keventää ja piristää kokouspäivää, sopii hyvin liikuntapäivän ohjelmaan yhteiseksi ohjelmaksi. Joukkuekilpailussa kisaillaan tutuissa lajeissa, talvisissa olosuhteissa. Huumoripitoisissa lajeissa, kuten talvifutiksessa ja tandem-hiihdossa otetaan mittaa joukkueiden yhteistyötaidoista, nokkeluudesta ja nopeudesta. Kesto  1-1,5 h.

METSÄN MYSTEERI
Ketkä ratkaisevat metsän mysteerin ensimmäisinä? Eerikkilän lähimaastoon on piilotettu aarre, jonka löytämiseksi tiimeiltä tarvitaan yhteistyötä, nokkeluutta ja nopeutta. Arvoitus aukeaa rasti rastilta, joilla testataan joukkueiden luonnontuntemusta, erätaitojakin ja luovuutta. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

Eerikkilä Challenge Liesjärven kansallispuisto

E. SCAPE
Eerikkilän Urheiluopiston alkutaival sai alkunsa 70 vuotta sitten kauniin Ruostejärven rannalla. Kielletty ja salainen rakkaustarina syttyi rakennustöiden aikana. Pystyttekö ratkaisemaan mystisen rakkauskirjeen arvoituksen? Voisiko kirje vielä löytää perille…?  E. Scape on Eerikkilän oma metsäpakopeli, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uudenlaisen tavan kehittää tiimitaitoja ja yhteishenkeä. Kesto 1,5 tuntia. Ryhmäkoko 6-20 henkilöä.

Hinnat (sis. alv):
1 tunti 95 € + 6 € / hlö

MINI E. CHALLENGE
Mini Challenge on leikkimielinen seikkailukilpailu upean Ruostejärven maisemissa. Seikkailussa ratkotaan matkan varrella olevia tehtävärasteja. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus, ongelmanratkaisutaito ja yhteishenki ovat merkittävässä roolissa. Toki, fyysisestä kunnostakaan ei ole tässä haasteessa haittaa.  Kesto 2,5-5,5 tuntia. Ryhmäkoko max. 6-40 henkilöä.

Hinta (sis. alv):
600 € + 12 € / hlö

teambuilding Eerikkilä

Joukkuepelejä

KIN-BALL®
Koukuttava joukkuepeli, jossa tarvitaan joukkueen jokaista jäsentä. Peli vaatii nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä. Tavoitteena pitää jättipallo ilmassa ja kerätä pisteitä. Kesto 1h. Max 24 hlöä.

FASTSCOOP
Tämä mukaansatempaava laji on saanut nimensä vauh­dikkaasta pelistä sekä kourumallisesta mailasta.  Kesto 1 h. Max 16 hlöä.

IMG_3473

E. JALKAPALLO
Tutustu millaisessa ympäristössä Suomen parhaat pelaajat harjoittelevat! Tunnilla pääset tutustumaan yksilö-, sekä lajitaitoharjoitteisiin peliosuutta unohtamatta. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Max 25 hlö. Kesto 1h.

E. SALIBANDY

Tutustu millaisessa ympäristössä maailman parhaat salibandypelaajat harjoittelevat! Tunnilla tutustutaan lajiin, sekä pelaillaan leikkimielisesti. Tuote sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Max 25 hlö. Kesto 1h

Pickeball

PICKLEBALL
Tämä helppo ja hauska mailapeli sopii kaikille ikäryhmille aloittelijasta kokeneempaan harrastaajaan. Pickleball yhdistää elementtejä tenniksestä, pingiksestä ja sulkapallosta. Kesto 1 h. Max 18 hlöä.

PADEL
Nopeasti suosioon noussutta padelia voit pelata ulkoliikunta-alueen valaistulla kentällä. Tutustu lajin saloihin ohjaajamme johdolla. Suositusryhmäkoko 4-8 henkilöä. Kesto 1 tunti.

MUITA PALLOPELEJÄ
Lisäksi meillä onnistuu monet pallolajit, kuten jalkapallo, salibandy, koripallo, sulkapallo ja lentopallo sekä beachvolley. Uudella ulkoliikunta-alueella voi lisäksi pelata padelia tai ”katu”-korista ja sählyä. Pihalla onnistuu myös mölkyn ja petankin pelaaminen.

Hinnat (sis. alv):
1 tunti 95 € + 6,20 € / hlö

 

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238