Eerikkila-vastaanotto

Vastaanotto ja palveluidemme aukioloajat

Vastaanotto / Reception

ma–su  klo  7–21
p. 0201 108 200
reception@eerikkila.fi

 

Päivystys

Päivystävä laitosmies ma-su klo 7-22 p. 0400 467 656
Yöpäivystys ongelmatilanteissa klo 22-7 p .0400 467 656

Yleinen hätänumero 112

 

Kokous- ja ryhmämyynti

ma–pe  klo 8–16
p. 0201 108 238
sales@eerikkila.fi

 

Ravintola

Päivittäin tarjoillaan aamiainen (klo 7-9, la-su 7-10), lounas (11-14), päivällinen (16.30-19) ja tilauksesta iltapala. Eerikkilän ravintola on avoinna kaikille, myös yksittäisille ruokailijoille. Ravintola sijaitsee klubitalon yläkerrassa.

 

Bar & Cafe 49

Baari, kahvila ja illanviettotila Bar & Cafe 49 on avoinna ma-su klo 16-23. Se sijaitsee klubitalossa ravintolasalin alakerrassa. Valikoimassa Nespresson erikoiskahveja ja vitriinissä monipuolinen valikoima suolaista ja makeaa. Snack Food -menu tarjolla päivittäin klo 16 alkaen ja päättyen 1h ennen sulkemista ( tai viim. klo 20). Anniskeluoikeudet. Tilassa myös biljardipöytä sekä Tv-Screenit.

 

Café Erik

Kahvila vastaanoton yhteydessä on avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Kahvilasta saat mm. pientä välipalaa, kuumia juomia, virvokkeita ja makeisia.

 

Eerikkilä Shop

Shop avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Shopin valikoimassa on vaihtuvia Puma-tuotteita, Eerikkilä matkamuistoja, maajoukkuetuotteita, huoltotarvikkeita ja proteiinituotteita.

 

Välinevuokraus

Välinevuokraus palvelee vastaanotossa. Lue lisää välinevuokrauksesta.

 

Kuntosali

Kuntosali E.Gym sijaitsee päärakennuksen (Frenckell) alakerrassa. Tila on avoinna avainkortin (kuukausikortit) lunastaneille ja majoittuville asiakkaillemme joka päivä klo 7–22.00. Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Kuntosalilla myös saunat, jotka ovat päällä joka päivä klo 17-22. Ikäraja 13 vuotta.

 

Villa Erik

Villa Erik on avoinna vain tilauksesta.

 

Sisään/uloskirjautuminen

Yleisen hotellikäytännön mukaisesti huoneet vastaanotetaan tulopäivänä klo 16.00  ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Saavuttaessa sisäänkirjautuminen tapahtuu vastaanotossa, josta saa huoneen avaimen. Lähtiessä avain palautetaan vastaanottoon. Ryhmävarauksien laskutus tapahtuu sovitun käytännön mukaisesti, yksittäisten henkilöiden varaukset maksetaan saapuessa vastaanottoon. Maksutapana käteinen ja pankki/luottokortti.

 

Tilojen käyttö

Liikuntatilat, saunat ja kokoustilat ovat ryhmien käytössä etukäteen tehtyjen varausten mukaisesti. Myös yksittäiset henkilöt ovat tervetulleita liikkumaan tiloihimme. Suosittelemme että tiedustelet vapaita aikoja vastaanotosta etukäteen.

Standard-plus-Eerikkilä

Katso saatavuus ja tee varaus helposti verkossa