Eerikkilän vastaanotto

Vastaanotto ja myyntipalvelu

Vastaanoton aukioloajat

ma–la   8.00–21.00
su  8.00–19.00
p. 0201 108 200
reception@eerikkila.fi 

Klubitalon asiakaspalvelupiste

Asiakaspalvelupisteemme palvelee Klubitalolla Cafe49:n yhteydessä. Asiakaspalvelupisteellä voit tehdä myös vuokravälineiden varauksia ja maksuja.

Tarkistathan poikkeavat aukioloajat alla olevasta poikkeustiedotteestamme.

Kokous- ja ryhmämyynti

ma–pe   8.00–16.00
p. 0201 108 238
sales@eerikkila.fi

Ravintolan aukioloajat

Ryhmävarausten mukaisesti, päivittäin tarjoillaan normaalisti aamiainen, lounas, päivällinen ja tilauksesta iltapala. Eerikkilän ravintola on avoinna kaikille, myös yksittäisille ruokailijoille.

Cafe49

Kahvila ja illanviettotila sijaitsee Klubitalossa ravintolasalin alakerrassa. Valikoimassa Nespresson erikoiskahveja ja vitriinissä monipuolinen valikoima suolaista ja makeaa. Snack food menu.  Anniskeluoikeudet. Tilassa myös biljardipöytä sekä Tv-Screenit.

Café Erik aukioloajat

Kahvio avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Kahvilasta saat mm. pientä välipalaa, kuumia juomia, virvokkeita ja makeisia.

Eerikkilä Shop aukioloajat

Shop avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Shopin valikoimassa on vaihtuvia Puma-tuotteita, Eerikkilä matkamuistoja, maajoukkuetuotteita, huoltotarvikkeita ja proteiinituotteita.

Kuntosalin aukioloajat

Avoinna avainkortin lunastaneille: ma-su klo 08.00 – 21.30. Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Kuntosali suljettu muilta kuin majoittuvilta asiakkailta  (jotka voivat tehdä 45min varauksen / päivä vastaanotosta) 7.1. saakka.

Sisään/uloskirjautuminen

Yleisen hotellikäytännön mukaisesti huoneet vastaanotetaan tulopäivänä klo 15.00 ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Saavuttaessa sisäänkirjoittautuminen tapahtuu vastaanotossa, josta saa huoneen avaimen. Lähtiessä avain palautetaan vastaanottoon. Ryhmävarauksien laskutus tapahtuu sovitun käytännön mukaisesti, yksittäisten henkilöiden varaukset maksetaan saapuessa vastaanottoon. Maksutapana käteinen ja pankki/luottokortti.

Tilojen käyttö

Liikuntatilat, uimahalli, saunat ja kokoustilat ovat ryhmien käytössä etukäteen tehtyjen varausten mukaisesti. Myös yksittäiset henkilöt ovat tervetulleita liikkumaan tiloihimme. Suosittelemme että tiedustelet vapaita aikoja vastaanotosta etukäteen. Kuntosali on käytettävissä aina vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti (avainkortilla 8-21.30).

Huomioitan poikkeavat aukioloaikamme ja erityisjärjestymme turvallisten palveluiden takaamiseksi.

Standard-plus-Eerikkilä

Katso saatavuus ja tee varaus helposti verkossa