Eerikkilän vastaanotto

Vastaanotto ja palveluidemme aukioloajat

Huomioithan erityisjärjestelymme ja poikkekselliset aukioloajat turvallisten palveluiden takaamiseksi.

Vastaanoton aukioloajat

ma–la   8.00–21.00
su  8.00–19.00
p. 0201 108 200
reception@eerikkila.fi 

 

Klubitalon asiakaspalvelupiste

Klubitalon asiakaspalvelupisteemme palvelee Café49:n yhteydessä (sijainti ravintolan alakerrassa, sisäänkäynti rannan puolelta).

ma-to 10.30-18
pe-la 10.30-23 – rajoitusten aikana  suljemme klo 18.
su 10.30-18
Kokouspäivinä henkilökunta paikalla 45 min ennen tapahtuman alkua. Yksityistilaisuudet ennakkoon sovittujen aukioloaikojen mukaisesti.

Välinevuokraus toimii klubitalon asiakaspalvelupisteellä päivittäin klo 10.30-18.00.

Anniskelu päättyy koronarajoitusten vuoksi klo 17 ja Cafe49 sulkeutuu klo 18.

Kokous- ja ryhmämyynti

ma–pe   8.00–16.00
p. 0201 108 238
sales@eerikkila.fi

Ravintolan aukioloajat

Ryhmävarausten mukaisesti, päivittäin tarjoillaan normaalisti aamiainen, lounas, päivällinen ja tilauksesta iltapala. Eerikkilän ravintola on avoinna kaikille, myös yksittäisille ruokailijoille. Ravintola sijaitsee klubitalon yläkerrassa. Rajoitusten aikana suljemme klo 18.

Café49 aukioloajat

Kahvila ja illanviettotila Café49 on avoinna klubitalon asiakaspalupisteen aukioloaikojen mukaan. Se sijaitsee klubitalossa ravintolasalin alakerrassa. Valikoimassa Nespresson erikoiskahveja ja vitriinissä monipuolinen valikoima suolaista ja makeaa. Snack Food -menu tarjolla päivittäin klo 14 alkaen ja päättyen 1h ennen sulkemista ( tai viim. klo 20). Anniskeluoikeudet. Tilassa myös biljardipöytä sekä Tv-Screenit. Rajoitusten aikana  suljemme klo 18.

Café Erik aukioloajat

Kahvio avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Kahvilasta saat mm. pientä välipalaa, kuumia juomia, virvokkeita ja makeisia. Rajoitusten aikana  suljemme klo 18.

Eerikkilä Shop aukioloajat

Shop avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Shopin valikoimassa on vaihtuvia Puma-tuotteita, Eerikkilä matkamuistoja, maajoukkuetuotteita, huoltotarvikkeita ja proteiinituotteita.

Kuntosalin aukioloajat

Avoinna avainkortin lunastaneille: ma-su klo 08.00 – 21.30. Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Sisään/uloskirjautuminen

Yleisen hotellikäytännön mukaisesti huoneet vastaanotetaan tulopäivänä klo 15.00 ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Saavuttaessa sisäänkirjautuminen tapahtuu vastaanotossa, josta saa huoneen avaimen. Lähtiessä avain palautetaan vastaanottoon. Ryhmävarauksien laskutus tapahtuu sovitun käytännön mukaisesti, yksittäisten henkilöiden varaukset maksetaan saapuessa vastaanottoon. Maksutapana käteinen ja pankki/luottokortti.

Tilojen käyttö

Liikuntatilat, uimahalli, saunat ja kokoustilat ovat ryhmien käytössä etukäteen tehtyjen varausten mukaisesti. Myös yksittäiset henkilöt ovat tervetulleita liikkumaan tiloihimme. Suosittelemme että tiedustelet vapaita aikoja vastaanotosta etukäteen. Kuntosali on käytettävissä aina vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti (avainkortilla 8-21.30).

Huomioithan erityisjärjestelymme turvallisten palveluiden takaamiseksi.

Standard-plus-Eerikkilä

Katso saatavuus ja tee varaus helposti verkossa