_DSC1287

Suuret yritystapahtumat ja -juhlat Jari Litmanen Areenalla

Suuri tapahtuma – Sinulle räätälöitynä

Eerikkilän Jari Litmanen Areena on paikka suurille yli 100 hengen tilaisuuksille. Vuosien varrella Areenan monitoimihallissa on järjestetty ammattitaidolla suuremmatkin seminaarit, yritysjuhlat, gaalat, koulutukset, koko yrityksen tiimipäivät ja iltatilaisuudet.

Meillä tapahtuman järjestäminen on vaivatonta. Koko tapahtuma hoituu meillä yhden ihmisen kautta. Näin nimetty yhteyshenkilösi on aina tilanteen tasalla tapahtumastasi.

Eerikkilä 70 v gaala

Monitoimihalli

Jari Litmanen Areena monitoimihalli on toimiva paikka suurten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilaa n. 1440 m2 neliön verran, näin pyöreillä pöytäryhmillä juhlaa viettää 300-340 hlö ja pitkillä pöydillä jopa 500-600 henkilöä. Monitoimihalli sopii hyvin seminaarien, yritysjuhlien, messujen sekä muiden liikunta- ja yritystapahtumien viettopaikaksi. Tila on jaettavissa väliverholla kahteen osaan.

Villa Erik häät lores

Huolella suunniteltu herkullinen catering

Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja siksi haluamme suunnitella menun aina tapahtumaasi ajatellen. Olemme tunnettuja herkullisesta ruoastamme. Menuissa käytämme paljon lähialueen tuottajien laadukkaita ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Meiltä saat tilaisuuteen niin pienet ja suuremmatkin tarjottavat. Autamme sinua myös valitsemaan yhteensopivat ruokajuomat menulle.

Eerikkilä 70 v gaala_5

Valmiit kaluste- ja tekniikkapakettivaihtoehdot

Valmiit kaluste- ja tekniikkapakettivaihtoehtojen avulla tapahtuman järjestäminen onnistuu tyylikkäästi ja toimivasti. Yhdessä kokeneen tiimimme kanssa ideoimme ja autamme niin tapahtuman suunnittelussa kuin käytännön järjestelyissä.

Ota yhteyttä

Anna Räntilä

Avainasiakaspäällikkö

Yritysasiakkaat ja yhdistykset

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitusta tapahtumavieraille

Majoitamme jopa 500 henkilöä

teambuilding Eerikkilä

Aktiviteetit

Yhdistä tapahtumaan liikunnallisia aktiviteetteja

0G7A1753

Ravintola

Ravintolamme on kuulu herkullisesta ruoasta, jossa käytämme lähialueen ja sesongin tuoreita raaka-aineita

Villa Erik Mikael von Frenckell kuva_Moona Mäntyvaara (12)

Villa Erik

Kaunis juhlatilamme pienempiin, alle 100 henkilön tilaisuuksiin

Asiakkaamme kertovat

Forssan seudun yrittäjäyhdistysten ensimmäiset yhteiset juhlat sujuivat erinomaisesti. Juhlien järjestäminen oli helppoa ammattilaisten kanssa. Juhlatilasta tuli näyttävä ja juhlava. Tarjoilut olivat erinomaiset ja ilta sujui alusta loppuun todella hyvin. Tunnelma juhlassa oli alusta alkaen välitön ja rento, vieraat kokivat olevansa tervetulleita juhlaan.

Forssan seudun yrittäjien yhteisjuhla

Sanna Järvi, Forssan seudun yrittäjät

Forssan seudun yrittäjien yhteisjuhla -profile picture

Forssan seudun yrittäjien yhteisjuhla

Sanna Järvi, Forssan seudun yrittäjät

We have visit Eerikkilä several times with Stadium. The impression is always that the organization handle everything very professional. The service is always very good – both before and during the event. And we find the staff helpful to find the best solutions for our visit. To spend time at Eerikkilä both give you opportunity to activate – but also just enjoy the nature around you.

Patrizia Nilsson

Stadium

Patrizia Nilsson -profile picture

Patrizia Nilsson

Stadium

Järjestimme Steran henkilöstölle 15-vuotisjuhlat monitoimihallissa. Anna Eerikkilästä auttoi ammattitaitoisesti juhlatilaisuuden suunnittelussa, tarjoiluvalinnoissa sekä artisti- ja juontajavalinnoissa. Juhlatila oli saatu muokattua valaistuksella, pöytäkattauksilla ja näyttävällä lavarakennelmalla juuri meidän juhlaan sopivaksi juhlatilaksi. Lopputuloksena oli täsmällisesti aikataulutettu ja toteutettu rennon hauska henkilöstöjuhla upeissa puitteissa.

Stera vuosijuhla

Niina Lehtinen

Stera vuosijuhla -profile picture

Stera vuosijuhla

Niina Lehtinen

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta