Vapaa-aika

Luonto- ja lemmikkiystävällinen uusivuosi

Tule viettämään uuttavuotta luonnon läheiseen ympäristöön ilman jatkuvaa rakettien pauketta.

Vietä rentouttava uusivuosi Eerikkilässä. Majoitamme mielellämme myös perheen eläinjäsenet ja saatte nauttia lomasta ilman rakettien jatkuvaa pauketta.  Uuteen vuoteen tarjoamme hotelli-, lomahuoneisto- ja huvilamajoitusta sekä maistuvat ruokailut ja lemmikit huomioivan ohjelman.

Rakettien ampuminen on kielletty Eerikkilän piha-alueella. Sijaitsemme rauhallisella paikalla luonnonhelmassa Ruostejärven virkistysalueella taajamien ulkopuolella ja lähiympäristössä on vain muutamia mökkejä ja asuintaloja. Täysin äänetöntä ympäristöä emme pysty taata, mutta huomattavan rauhallisen verrattuna kaupunkiympäristöön. Piha-alueellamme raketteja ei tarvitse pelätä ja pääosin rakettien äänet kuuluvat kaukaa vaimeina ja vain ajoittaisina. 

Uudenvuoden loma Eerikkilässä

Majoituksen hintaan sisältyy hotelli- ja lomahuoneistoasiakkaille aamiainen, 1.1. aamiaisen sijasta tarjoilemme runsaan brunssin.  Kaikille asiakkaille majoituksen hintaan sisältyy lisäksi kuntosalin käyttö sekä lemmikkiystävällistä ohjelmaa (tarkentuu lähempänä).

Huvila- ja matkaparkkimajoitukseen aamiainen / brunssi on ostettavissa lisäpalveluna.

Suosittelemme lisäämään majoituspakettiisi herkullisen uuden vuoden illallisen.

Koiraystävällinen-uusivuosi-Eerikkilä-2020

Lemmikkiystävällinen uusivuosi

Vuodenvaihteen juhlinta kuuluu myös perheen
nelistäjille! Tule vieraaksemme, pidämme hyvää huolta niin sinusta, kuin lemmikistäsi. Loistavat lenkkeilymaastot lyhyisiin ja pidempiinkin lenkkeihin.

Äiti ja lapsi huvilalla Eerikkilä

Majoitus

Majoitu tasokkaasti täysin varustelluissa huviloissa isommallakin porukalla, tyylikkäissä ja tilavissa lomahuoneistoissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.

Uutenavuotena majoitusaika min. 2 vrk huviloissa ja huoneistoissa ja hotellihuoneissa 1 vrk. Alle 6-vuotiaat lomailevat meillä veloituksetta.

Lemmikin kanssa lomaileville löytyy majoitusvaihtoehtoina huvilat 132, lomahuoneistot sekä poikkeuksellisesti uudenvuoden ajan myös hotellihuoneita. Lemmikin kanssa majoittuville lisämaksu  20€ / vrk riippumatta lemmikkien määrästä.

0G7A0979

Syö hyvin

Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman. Noutopöytämme notkuu uuteen vuoteen sopivia herkkuja  ja kattausaikamme poikkeavat arjesta (31.12.-1.1). Muina päivinä saatavilla maistuvat täysihoitoateriat normaaliaikataulujen mukaisesti.

Ravintolan alakerrassa palvelee Bar & Cafe 49, jonka listalta löydät annoksia isompaan ja pienenpään nälkään. Annokset tilattavissa myös mukaan.

Vastaanoton kahvila Cafe Erikin valikoimassa on makeita ja suolaisia vitriinituotteita herkutteluun tai pikkunälän sammuttamiseen. 

Aktiviteetit-Lumikengat-Eerikkilä-moduulikuva

Aktiivinen uusivuosi

Lähde liikkumaan luontoon tai  hyödynnä huippuolosuhteemme treenaamiseen! Aluepassilla saat käyttöösi liikuntatilat ja välineet sekä yleisen saunavuoron kiinteällä vuorokausihinnalla. Välineet ja tilat vuokrattavissa myös tuntihinnoin.

Liesjarvi Fatbike

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket ja mahtavat lenkkimaastot koiran kanssa.

Ateriat

Erikoiskattaukset 31.12.-1.1. Katso menu tästä.

Uudenvuoden aaton illallinen  31.12.: 38 € ( lapsi 6-12 v. 27 €)
Brunssi 1.1.:  Sisältyy majoituksen hintaan hotellihuoneissa ja lomahuoneistoissa. Erikseen ostettuna 28 € ( lapsi 6-12 v. 20 €)

Muina päivinä voimassa normaalit ateriahintamme. Aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala normaalihinnoin buffet-pöydästä.

  • Ateriapaketti (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) 35 € (6-12v 24 €).
      • Ateriapaketti ei ole saatavilla 31.12.
      • Aamiainen ja lounas ei saatavilla 1.1.
      • Päivällinen 1.1. ennakkotilauksesta.

Alle 6-vuotiaat ruokailevat meillä veloituksetta aikuisen seurassa.