Vapaa-aika

Luonto- ja lemmikkiystävällinen uusivuosi

Tule viettämään uuttavuotta luonnon läheiseen ympäristöön ilman jatkuvaa rakettien pauketta. All access-pakettimme sisältää majoituksen täysihoidolla sekä omatoimiset aktiviteetit.

Vietä rentouttava uusivuosi Eerikkilässä. Majoitamme mielellämme myös perheen eläinjäsenet ja saatte nauttia lomasta ilman rakettien jatkuvaa pauketta.  Uuteen vuoteen tarjoamme  All access-pakettia, joka sisältää majoituksen lisäksi täysihoidon ja omatoimiset aktiviteetit. Yhden yön pakopaikkaa etsiville löytyy rauhallisia huoneita hotellistamme.

Rakettien ampuminen on kielletty Eerikkilän piha-alueella. Sijaitsemme rauhallisella paikalla luonnonhelmassa Ruostejärven virkistysalueella taajamien ulkopuolella ja lähiympäristössä on vain muutamia mökkejä ja asuintaloja. Täysin äänetöntä ympäristöä emme pysty taata, mutta huomattavan rauhallisen verrattuna kaupunkiympäristöön. Piha-alueellamme raketteja ei tarvitse pelätä ja pääosin rakettien äänet kuuluvat kaukaa vaimeina ja vain ajoittaisina. 

Yhteistyökumppaninamme tänäkin vuonna on Rovio Pet Foods – kotimaisen koiranruoan mestari. 

Uusi vuosi  2025 avataan myyntiin verkkokaupassamme 9.9.2024. Ilmoita yhteystietosi vastaanottoon (reception@eerikkila.fi), niin saat meiltä viestin, kun varauksia aletaan ottaa vastaan.

Uudenvuoden all access-loma

All access-lomalla hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aluepassi sekä maistuvat täysihoitoateriat kiinteään vuorokausihintaan. Uutena vuotena tarjoilumme poikkeavat arjesta ja pöytämme notkuvat herkuista.

 

Vain majoitus

Voit varata myös pelkän majoituksen. Majoituksen hintaan sisältyy maistuva buffet-aamiainen ja uuden vuoden päivänä 1.1. runsaampi brunssi. Huvilamajoitukseen aamiainen on saatavilla lisämaksusta.

Jos varaat pelkän majoituksen, kaikki ateriat ja aktiviteetit on mahdollista hankkia myös erikseen.

Koiraystävällinen-uusivuosi-Eerikkilä-2020

Lemmikkiystävällinen uusivuosi

Vuodenvaihteen juhlinta kuuluu myös perheen
nelistäjille! Tule vieraaksemme, pidämme hyvää huolta niin sinusta, kuin lemmikistäsi. Loistavat lenkkeilymaastot lyhyisiin ja pidempiinkin lenkkeihin.

Äiti ja lapsi huvilalla Eerikkilä

Majoitus

Majoitu tasokkaasti uusissa täysin varustelluissa huviloissa isommallakin porukalla, tyylikkäissä ja tilavissa lomahuoneistoissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.

Uutenavuotena majoitusaika min. 2 vrk huviloissa ja huoneistoissa ja hotellihuoneissa 1 vrk. Alle 6-vuotiaat lomailevat meillä veloituksetta.

Lemmikin kanssa lomaileville löytyy majoitusvaihtoehtoina huvilat 132, lomahuoneistot sekä poikkeuksellisesti uudenvuoden ajan myös hotellihuoneita. Lemmikin kanssa majoittuville lisämaksu  20€ / vrk riippumatta lemmikkien määrästä.

Lomahuoneistot ja Standard-huoneet loppuunmyyty. Economy-huoneita vielä muutamia saatavilla.

 

0G7A0979

Syö hyvin

Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman. Noutopöytämme notkuu uuteen vuoteen sopivia herkkuja  ja kattausaikamme poikkeavat arjesta. Muina päivinä saatavilla maistuvat täysihoitoateriat normaaliaikataulujen mukaisesti.

Ravintolan alakerrassa palvelee Cafe49, jonka annokset saatavilla myös mukaan tilattuina.

Sekä vastaanoton kahvilan että Cafe49:n valikoimassa on makeita ja suolaisia vitriinituotteita, joilla saa myös pikkunälän sammutettua.

 

 

Aktiviteetit-Lumikengat-Eerikkilä-moduulikuva

Uudenvuoden aktiviteetit

Lomaa omaan tahtiin! Aluepassilla saat käyttöösi liikuntatilat ja välineet. All access-lomalaisille myös yleiset saunavuorot veloituksetta.

Luvassa myös lemmikkiperheille sopivaa ohjelmaa.

Katso tästä viikko-ohjelma 

Liesjarvi Fatbike

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket ja mahtavat lenkkimaastot koiran kanssa.

Ateriat erikseen ostettuina

All access-loma sisältää täysihoitoateriat lomasi ajan. Mikäli valitset vain majoituksen, voit ostaa valitsemasi ateriat myös erikseen.

Ateriat erikseen ostettuna, hinnat 2023:

Erikoiskattaukset 31.12.-1.1. Katso menu.

Muina päivinä voimassa normaalit ateriahintamme. Aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala normaalihinnoin buffet-pöydästä.

  • Ateriapaketti (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) 33 € (6-12v 23 €). Ateriapaketti ei ole saatavilla 31.12., aamiainen ja lounas ei saatavilla 1.1. Päivällinen 1.1. ennakkotilauksesta.

Alle 6-vuotiaat ruokailevat veloituksetta aikuisen seurassa.