Vapaa-aika

Luonto- ja lemmikkiystävällinen uusivuosi

Tule viettämään uuttavuotta luonnon läheiseen ympäristöön ilman jatkuvaa rakettien pauketta. All access-pakettimme sisältää majoituksen täysihoidolla sekä omatoimiset aktiviteetit.

Vietä rentouttava uusivuosi Eerikkilässä. Majoitamme mielellämme myös perheen eläinjäsenet ja saatte nauttia lomasta ilman rakettien jatkuvaa pauketta.  Uuteen vuoteen tarjoamme  all access-pakettia, joka sisältää majoituksen lisäksi täysihoidon ja omatoimiset aktiviteetit. Yhden yön pakopaikkaa etsiville löytyy rauhallisia huoneita hotellistamme.

Rakettien ampuminen on kielletty Eerikkilän piha-alueella. Sijaitsemme rauhallisella paikalla luonnonhelmassa Ruostejärven virkistysalueella taajamien ulkopuolella ja lähiympäristössä on vain muutamia mökkejä ja asuintaloja. Täysin äänetöntä ympäristöä emme pysty taata, mutta huomattavan rauhallisen verrattuna kaupunkiympäristöön. Piha-alueellamme raketteja ei tarvitse pelätä ja pääosin rakettien äänet kuuluvat kaukaa vaimeina ja vain ajoittaisina. 

Uudenvuoden ohjelma 2023 julkaistaan 14.8. Ennakkovarauksia voi jo tehdä vastaanoton kautta.

Uudenvuoden all access-loma

All access-lomalla hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aluepassi sekä maistuvat täysihoitoateriat kiinteään vuorokausihintaan. Uutena vuotena tarjoilumme poikkeavat arjesta ja pöytämme notkuvat herkuista.

Uutenavuotena majoitusaika min. 2 vrk huviloissa ja huoneistoissa ja hotellihuoneissa 1 vrk. Alle 6-vuotiaat lomailevat meillä veloituksetta.

Lemmikin kanssa majoittuville lisämaksu  20€ / vrk riippumatta lemmikkien määrästä.

Vain majoitus

Voit varata myös pelkän majoituksen. Majoituksen hintaan sisältyy maistuva buffet-aamiainen. Huvilamajoitukseen aamiainen on saatavilla lisämaksusta.

Jos varaat pelkän majoituksen, kaikki ateriat ja aktiviteetit on mahdollista hankkia myös erikseen.

Lemmikin kanssa lomaileville löytyy majoitusvaihtoehtoina huvilat 132, lomahuoneistot sekä poikkeuksellisesti uudenvuoden ajan myös hotellihuoneita. Tänä vuonna hotellihuoneita saatavilla rajoitettu määrä myös hotellin uudemmasta siivestä (Standard).

Lemmikin kanssa majoittuville lisämaksu 20 € / vrk riippumatta lemmikkien määrästä.

Eerikkilä_uusivuosi_2022_1200x628

Lemmikkiystävällinen uusivuosi

Vuodenvaihteen juhlinta kuuluu myös perheen
nelistäjille! Tule vieraaksemme, pideämme hyvää huolta niin sinusta, kuin lemmikistäsi. Loistavat lenkkeilymaastot lyhyisiin ja pidempiinkin lenkkeihin.

Huvila 132 olohuone

Majoitus

Majoitu tasokkaasti uusissa täysin varustelluissa huviloissa isommallakin porukalla, tyylikkäissä ja tilavissa lomahuoneistoissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.

 

 

0G7A0979

Syö hyvin

Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman. Noutopöytämme notkuu uuteen vuoteen sopivia herkkuja  ja kattausaikamme poikkeavat arjesta. Muina päivinä saatavilla maistuvat täysihoitoateriat normaaliaikataulujen mukaisesti.

Ravintolan alakerrassa palvelee Cafe49, jonka annokset saatavilla myös mukaan tilattuina.

Sekä vastaanoton kahvilan että Cafe49:n valikoimassa on makeita ja suolaisia vitriinituotteita, joilla saa myös pikkunälän sammutettua.

 

 

Aktiviteetit-Lumikengat-Eerikkilä-moduulikuva

Uudenvuoden aktiviteetit

Lomaa omaan tahtiin! Aluepassilla saat käyttöösi liikuntatilat ja välineet. All access-lomalaisille myös saunavuorot veloituksetta.

Luvassa myös lemmikkiperheille sopivaa ohjelmaa.

Ohjelma julkaistaan 14.8.

Liesjarvi Fatbike

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket ja mahtavat lenkkimaastot koiran kanssa.

Rovio Pet Foods Werraton uusivuosi Eerikkilä

Yhteistyössä Rovio Pet Foodsin kanssa

Uudenvuoden yhteistyökumppanina meillä on tuttuun tapaan Loimaalainen Rovio Pet Foods, joka on kotimaisen koiran- ja kissanruoan mestari. Tuotteet valmistetaan Rovion omalla tehtaalla ja raaka-aineina käytetään kotimaista lähituotantoa.

Jokaista nelitassua odottaa mukava Werraton yllätys!

Ateriat erikseen ostettuina

All access-loma sisältää täysihoitoateriat lomasi ajan. Mikäli valitset vain majoituksen, voit ostaa valitsemasi ateriat myös erikseen.

Ateriat erikseen ostettuna, hinnat 2022:

Erikoiskattaukset 31.12.-1.1.

Muina päivinä voimassa normaalit ateriahintamme. Aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala normaalihinnoin buffet-pöydästä.

Ateriapaketti (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) 33 € (6-12v 23 €). Huom ei saatavilla 31.12.-1.1.)

Alle 6-vuotiaat ruokailevat veloituksetta aikuisen seurassa.