Etusivu-Liikunta-moduuli-Eerikkilä

Kuntotestauksella tietoa omasta kuntotasosta

Kuntotestaus antaa kattavan tiedon omasta fyysisestä kunnosta ja antavat eväitä ja vinkkejä oman fyysisen kunnon ja elintapojen parantamiseen. Testipalaute on tärkeä osa kuntotestauksiamme ja se sisältyy aina testaukseen mittauksesta riippuen joko yksilö- tai ryhmäpalautteena.

Testiasema tarjoaa kuntotestausta sekä kuntoilijoille että kilpaurheilijoille. Kuntoilijoille suunnatussa fyysisen kunnon testauksessa sinulla on mahdollisuus kartoittaa lihaskuntosi ja kestävyyskuntosi tai analysoida kehosi koostumusta. Testit voidaan suorittaa joko yksilötesteinä tai ryhmätestinä yhdellä kertaa suuremmalle ryhmälle. Testitulokset saa nopeasti osana testipakettia.

Kuntoilijoiden testauksessa on valittavissa useita testejä, joista voidaan yhdistellä testipaketteja. Näistä muutama esimerkki alla.

Suosituin testikokonaisuus sisältää kehonkoostumuksen mittauksen, luuntiheysmittauksen ja polkupyöräergometritestin.

Kuntotestit soveltuvat aloitteleville kuntoilijoille, mutta palvelevat erinomaisesti myös kokeneita liikunnan harrastajia. Testiasemamme henkilöstöllä on vuosien kokemus kuntoliikkujien testauksesta ja yli 35 000 tyytyväistä asiakasta.

Yritykset-tyohyvinvointi-liikkeelle-Eerikkilä-moduulikuva

Inbody - kehonkoostumuksen analyysi

Kehonkoostumuksen analyysi antaa kattavan tiedon oman kehon koostumuksesta, muun muassa rasvan määrän ja lihasmassan suhteesta sekä mahdollisista muutostarpeista.

Vapaa-aika-Aktiivilomailija-Salitreeni-Eerikkilä-alamoduuli1

Luuntiheyden mittaus

Osteoporoosi on luustoa haurastuttava, yleinen sairaus joka altistaa luunmurtumille. Luuntiheysmittaus on luotettava keino luun vahvuuden ja osteoporoosin aiheuttaman murtumavaaran määrittämiseksi.  Mittaus on erittäin nopea tehdä ja tuloksen saa heti mukaan. Käytössämme on Sonost 3000- ultraäänilaite.

Polkupyörätesti Eerikkilä

Kesävyyskuntoa mittaavat testit

UKK-KÄVELYTESTI
Kävelytesti on hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa mittaava epäsuora testi. Testissä kävellään kahden kilometrin matka mahdollisimman ripeästi. Tulos lasketaan kummallekin sukupuolelle erikseen iän, kehon painoindeksin, kävelyyn kuluneen ajan ja kävelyn lopussa mitatun sydämen lyöntitaajuuden perusteella.

EPÄSUORA POLKUPYÖRÄTESTI
Kuntoilijoille tehtävä hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon arviointitesti. Portaittain nouseva kuormitus, kesto 10 – 20 minuuttia.

Eerikkilä treenni

Lihaskuntotesti

Mittaa lihasten kestävyysominaisuuksia. 30 sekunnin vatsa-, selkä- ja jalkalihastestit sekä etunojapunnerruksen suorituskerrat.

Vapaa-aika-Aktiivilomailija-AllAccess-Eerikkilä-Alamoduuli3

Kuntotestiin valmistautuminen

  • Tule terveenä ja hyvin nukkuneena testiin
  • Varustaudu liikuntavaatteilla ja -jalkineilla
  • Älä ruokaile, juo kahvia äläkä tupakoi kahta tuntia lähempänä testiä
  • Ole paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen ohjelman mukaista testien alkamisaikaa
  • Muista täyttää ennakkotietolomake (Kävelytestiin ja polkupyörätestiin osallistuvat). Testiin osallistuminen edellyttää ennakkotietolomakkeen täyttämistä viimeistään 3 vrk ennen testipäivää.

Yritykset-Kuntotestaus-Eerikkilä-moduulikuva

Kuntotestauksen hintoja

TestiYksilöhinta alv 0Yksilöhinta alv 24%Ryhmihinta min. 5 hlö alv 0Ryhmähinta alv 24%
Kehonkoostumus Inbody32,26402632
PP-ergometritesti46,77583746,40
Luuntiheys29,84372429,60
Testipaketti: sis. kaikki yllämainitut testit114,5214292113,60

Kuntoilijoiden testauksessa on valittavissa useita testejä, joista voidaan yhdistellä testipaketteja. Näistä yksi esimerkki hinnastossa esillä.

Placeholder Picture

Juha Vilkki

Opettaja

Tutkimus, kehitys ja koulutus

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238