Melonta Eerikkilä

Ryhmäliikuntamenu lapsille ja nuorille

Ohjattua liikuntaa juniorijoukkueille sekä muille lapsi- ja nuorisoryhmille (leirikoulut, luokkaretket):

Pelailua

ACTION GAMES
Vauhdikasta pelailua yhdessä joko tutuilla lajeilla tai houkuttelevilla erikoisuuksilla. Kaikkia lajeja voidaan pelata erilaisin pelisovelluksin sekä turnaustyylisesti. Kesto 1-1,5 h, ryhmäkoko 24 hlöä. Valitse seuraavista lajeista 1-3:Futis, koripallo, sähly, fastscoop, norsupallo, ultimate, touch rugby tai lippupallo.

BEACHVOLLEY
Tunnilla opetellaan aluksi lentopallon perusteita ja lopuksi pelataan joko sisällä lentopalloa tai sään salliessa ulkona beachvolleyta. Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 24 hlöä.

E.-TURNAUS
Leikkimielinen, joukkueittain toteutettava turnaus sisältää useita lyhytkestoisia liikunnallisia tehtäviä. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja. Tehtävävalikoima on laaja ja joka kerralla hieman erilainen. Voidaan toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa. Kesto 1-1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

KATUKORIS
Tunnin aikana jokainen oppii katukoriksen perusniksit. Harjoitellaan alkuun tekniikkaa, jonka jälkeen pelataan. Voidaan toteuttaa sekä sisä- että ulkotiloissa. Kesto 1 h, ryhmäkoko 24 hlöä.

PERINNEPELIT JA -LEIKIT
Puuropata, pallo paikallaan ja kuningaskyykkä ovat taas täällä! Tunnilla tutustutaan klassikkoleikkeihin ja – peleihin, joita on helppo jatkaa vaikka arkiympäristössä. Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 24 hlöä.

PICKLEBALL
Uusi ja hauska mailapeli sopii kaikille aloittelijasta kokeneempaan harrastaajaan. Pickleball yhdistää elementtejä tenniksestä, pingiksestä ja sulkapallosta. Kesto 1 h, ryhmäkoko 20 hlöä.

KIN-BALL®
Koukuttava joukkuepeli, jossa tarvitaan joukkueen jokaista jäsentä. Peli vaatii nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä. Tavoitteena pitää jättipallo ilmassa ja kerätä pisteitä. Kesto 1h. Max 24 hlöä.

Kehonhallintaa

AKROBATIAN AAKKOSET
Akrobatian aakkoset johdattaa kehittämään monipuolisen liikkumisen mahdollistavia tasapaino- ja liikkumistaitoja, oman kehon tuntemusta ja tilan hahmotusta. Tunnilla liikutaan pääsääntöisesti omaa kehoa hyödyntäen. Tuntiin voidaan yhdistää myös painin alkeita. Kesto 1 h, ryhmäkoko 24 hlöä.

JUNNUJOOGA
Tunti sisältää elementtejä joogasta ja muista kehonhallintalajeista. Tunnilla harjoitetaan oman kehon tuntemusta, tasapainoa ja koordinaatiota sekä vahvistetaan ja rentoutetaan lihaksia. Tunti soveltuu 5-6 –luokkalaisille. Kesto 1h, ryhmäkoko 24 henkeä.

CROSSTRAINING
Crosstraining-tunnilla käytetään vastuksena monipuolisesti omaa kehoa ja eri liikuntavälineitä, kuten kuntopalloja, renkaita, kuminauhoja ja tankoja. Kehittää mm. voimaa, kehonhallintaa ja kestävyyttä. Tällä tunnilla voi haastaa itsensä. Kesto 1 h, ryhmäkoko 24 hlöä. Soveltuu yli 12-vuotiaille.

E.KEHONHUOLTO
Aluksi lämmitellään ja tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoitteita. Sitten vahvistetaan keskivartalon tukilihaksistoa hallintaharjoitteilla ja lopuksi hellitään kehoa ja mieltä rauhallisilla venytyksillä ja rentoutusharjoituksilla. Kesto 1 h.

LIIKKUVUUS
Syvävenyttelyä ja kehonhuoltoa rullaten. Avataan ja rentoutetaan lihaksia pitkillä venytyksillä. Kesto 1 t, ryhmäkoko 24 hlöä.

POWERBAND TREENI
Paksulla vastuskuminauhalla treenaamisessa yhdistyy lihaskuntoharjoittelu, yhdessä tekeminen sekä kuminauhalla tehtävät liikkuvuusharjoitteet. Kehittää kehonhallintaa ja lihasten yhteistoimintaa. Kesto 1 t. Ryhmäkoko max. 30.

 

Luontoliikuntaa

MELONTAA INTIAANIKANOOTEILLA
Ohjaaja perehdyttää aluksi melonnan perusasioihin, jonka jälkeen suunnataan Ruostejärven kirkkaille vesille. Rauhallisen ja rauhoittavan melonnan parissa on hyvä tutkailla ympäröivää luontoa. Uimataito välttämätön. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 32 hlöä. Huom! Säävaraus.

FATBIKE
Fatbike-retki on helppo tapa tutustua maastopyöräilyyn ja Eerikkilän upeisiin lähimaastoihin. Leveärenkaisella pyörällä voi nauttia luonnosta liikkumisesta ympäri vuoden. Pituusraja 160 cm. Kesto 1-2 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä. Soveltuu yli 12-vuotiaille.

LUMIKENKÄILY
Lumisessa lähimetsässä liikkuminen tarjoaa aivan uudenlaisen näkökulman suomalaiseen metsään. Ohjaaja perehdyttää ryhmän lumikengillä liikkumiseen. Huom! Säävaraus. Kesto 1-2 h. Ryhmäkoko max. 25 hlöä. Soveltuu yli 12-vuotiaille.

SUPPAILU
Tutustutaan suppailuun ohjaajan opastuksella ja nautitaan kauniista järvimaisemasta. Osallistujan tulee olla uimataitoinen. Ryhmäkoko max. 18 hlöä ( max. 9 henkilöä kerrallaan vesillä). Kelluntaliivit tarjotaan osallistujille. Kesto 1-1,5 h. Soveltuu yli 12-vuotiaille. Huom! Säävaraus.

METSÄN MYSTEERI
Ketkä ratkaisevat metsän mysteerin ensimmäisinä? Eerikkilän lähimaastoon on piilotettu aarre, jonka löytämiseksi tiimeiltä tarvitaan yhteistyötä, nokkeluutta ja nopeutta. Arvoitus aukeaa rasti rastilta, joilla testataan joukkueiden luonnontuntemusta, erätaitojakin ja luovuutta. Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

PIHASUUNNISTUS
Hyvä leirinaloitus Eerikkilässä! Pihasuunnistus tutustuttaa Urheiluopiston piha-alueeseen ja maamerkkeihin. Reitti sisältää vaihtelevaa maastoa. Suunnistus onnistuu myös nuoremmilta, sillä kaikki kohteet sijaitsevat lähellä. Kesto 1 h, ryhmäkoko 30 hlöä.

METSÄPARKOUR
Metsäparkourissa harjoitellaan liikkumista ketterästi paikasta toiseen luontoa hyödyntäen ja kunnioittaen. Luonto itsessään tarjoaa lukemattomia harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia harrastaa ja kehittyä lajissa. Esikuvan metsäparkourille antavat luonnon eläimet, jotka harrastavat metsäparkouria läpi koko elämänsä juostessaan pakoon, saalistaessaan tai muuten vain liikkuessaan ketterästi ja äänettömästi metsässä. Reitin aikana ylitetään ja alitetaan esteitä, kiivetään tai roikutaan, ylläpidetään tasapainoa tms. Fyysisempi opastus, vaatteet saattavat hieman sotkeutua. Huom! Ohjelma tapahtuu Hämeen Luontokeskuksella. Kesto 1 h.

LIPUNRYÖSTÖPELI
Metsässä pelattava joukkuepeli, jossa yritetään napata oman joukkueen lippu toisen joukkueen estelyistä huolimatta. Hyödynnetään maaston muotoja, puita, kiviä ja kantoja. Pelin tiimellyksessä saattaa tulla jopa hiki. Yhteispeli on tärkeää ja samalla kehittyy koordinaatio kuin huomaamatta. Huom! Ohjelma Hämeen Luontokeskuksella. Kesto 1 h.

RETKI LIESJÄRVEN KANSALLISPUISTOON
Ohjattu retki Liesjärven kansallispuistoon, joka on suurimmaksi osaksi tuuheiden metsien ja metsäisten soiden peitossa. Liesjärven matala ja hiekkainen Kyynäränharju tarjoaa hienon näköalan upeaan vesistöön. Korteniemen perinnetilalla puolestaan voi tutustua 1910-luvun metsänvartijatilan elämänmenoon. Tilalta pääsee helposti patikoimaan luontopolkua ja Ilvesreittiä pitkin. Kansallispuiston alueella on hyvin tulenteko- ja levähdyspaikkoja, joilla pääsee nauttimaan retkieväistä ja kauniista luonnosta. Oma kuljetus. Kesto n. 2-3 h, ryhmäkoko 24 hlöä.

Muuta liikuntaa

JOUSIAMMUNTA
Ohjaaja tutustuttaa jousiammunnan saloihin. Tunnilla opetellaan käyttämään vastakaarijousta ja ampumaan ilman tähtäimiä maalitauluihin. Jousiammunta on keskittymiskykyä kehittävää, rauhallista toimintaa. Kesto 1,5 tuntia, ryhmäkoko 30 hlöä.

SEINÄKIIPEILY (ei saatavilla tammi-huhtikuussa 2021)
Kokeile turvallisesti kiipeilyä ja samalla omia rajojasi. Kiipeilyyn Eerikkilästä löytyy sisäkiipeilyseinä, joka on korkeudeltaan n. 8 metriä. Sisäkiipeilyseinällä on myös oma alue boulderointiin. Koulutettu ohjaaja kertoo kiipeilyn tekniikasta ja turvallisuudesta. Tunti toteutetaan kahdessa ryhmässä, jolloin toisen ryhmän kiipeillessä pääsee toinen mittelemään vaikkapa sählyn kuninkuudesta. Kesto 2 h, ryhmäkoko 30 hlöä.

Hinnat :
alk. 77 € / tunti / ryhmä + 5 € / hlö ( alv 0)

Melonta:
77 € tunti + 5 € / hlö – 1-16 hlö
154 € / tunti + 5 € / hlö – 17-32 hlö

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238