Melonta Eerikkilä

Ryhmäliikuntamenu lapsille ja nuorille

Ohjattua liikuntaa juniorijoukkueille sekä muille lapsi- ja nuorisoryhmille (esim. leirikoulut, luokkaretket, synttärit):

Pelailua

ACTION GAMES
Vauhdikasta pelailua yhdessä joko tutuilla lajeilla tai houkuttelevilla erikoisuuksilla. Kaikkia lajeja voidaan pelata erilaisin pelisovelluksin sekä turnaustyylisesti. Kesto 1-1,5 h, ryhmäkoko 24 hlöä. Valitse etukäteen 1-3kpl mm. seuraavista lajeista: Futis, koripallo, sähly, fastscoop, norsupallo, ultimate, touch rugby tai lippupallo.

BEACHVOLLEY
Tunnilla opetellaan aluksi lentopallon perusteita ja lopuksi pelataan joko sisällä lentopalloa tai sään salliessa ulkona beachvolleyta. Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 24 hlöä.

E.-TURNAUS
Leikkimielinen, joukkueittain toteutettava turnaus sisältää useita lyhytkestoisia liikunnallisia tehtäviä. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja. Tehtävävalikoima on laaja ja joka kerralla hieman erilainen. Voidaan toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa. Kesto 1-1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

KATUKORIS
Tunnin aikana jokainen oppii katukoriksen perusniksit. Harjoitellaan alkuun tekniikkaa, jonka jälkeen pelataan. Voidaan toteuttaa sekä sisä- että ulkotiloissa. Kesto 1 h, ryhmäkoko 24 hlöä.

PERINNEPELIT JA -LEIKIT 
Lajeina voi olla muassa Kymmenen tikkua laudalla, kahden tulen välissä, tervapata tai monille vieras kuningaskyykkä. Tunnilla tutustutaan klassikkoleikkeihin ja – peleihin, joita on helppo jatkaa vaikka arkiympäristössä. Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 24 hlöä.

PICKLEBALL
Uusi ja hauska mailapeli sopii kaikille aloittelijasta kokeneempaan harrastaajaan. Pickleball yhdistää elementtejä tenniksestä, pingiksestä ja sulkapallosta. Kesto 1 h, ryhmäkoko 20 hlöä.

KIN-BALL®
Koukuttava joukkuepeli, jossa tarvitaan joukkueen jokaista jäsentä. Peli vaatii nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä. Tavoitteena pitää jättipallo ilmassa ja kerätä pisteitä. Kesto 1h. Max 24 hlöä.

E. JALKAPALLO
Tutustu millaisessa ympäristössä Suomen parhaat pelaajat harjoittelevat!  Tunnilla pääset tutustumaan yksilö-, sekä lajitaitoharjoitteisiin peliosuutta unohtamatta. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. 9-25 hlö. Kesto 1h.

E. SALIBANDY
Tutustu millaisessa ympäristössä maailman parhaat salibandypelaajat harjoittelevat! Tunnilla tutustutaan lajiin, sekä pelaillaan leikkimielisesti. Tuote sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Max 25 hlö. Kesto 1h

KRIKETTI
Maailman toiseksi suosituin laji on rantautunut Eerikkilään. Tunnilla päästään harjoittelemaan niin heittoa, lyöntiä kuin syöttämistäkin. Lopuksi pelataan leikkimielinen harjoittelupeli. Ohjelma sopii kaiken tasoisille liikkujille, silmä-käsi koordinaatiosta on toki hyötyä tässä lajissa. Kesto 1h.

ACTION TRACK – lipunryöstö (mobiilipeli)
Tämä reippaaseen ulkoliikuntaan innostava tiimipeli tempaa kaikki mukaan keräämään virtuaalisia lippuja, etsimään kätkettyjä aarteita ja liittoumaan rosvojen kanssa. Pelaajat saavat lisäksi pisteitä ratkaisemalla pelialueelle ilmestyviä pulmia ja suorittamalla erilaisia bonushaasteita. Vuoden Liikuntatuotteeksi valittu peli soveltuu niin lapsille, kuin aikuisillekin. Pelin pelaaminen vaatii ActionTrack-sovelluksen, joka on ladattavissa Play Kaupasta ja App Storesta. Pelin kesto 45min ja peliä voi pelata kävellen, hölkäten tai juosten jos oikein innostuu. Aktiviteetin kesto 1h, max. 50hlö. Isommista ryhmistä voidaan sopia erikseen.

Kehonhallintaa

 

CROSSTRAINING
Crosstraining-tunnilla käytetään vastuksena monipuolisesti omaa kehoa ja eri liikuntavälineitä, kuten kuntopalloja, renkaita, kuminauhoja ja tankoja. Kehittää mm. voimaa, kehonhallintaa ja kestävyyttä. Tällä tunnilla voi haastaa itsensä. Kesto 1 h, ryhmäkoko 24 hlöä. Soveltuu yli 12-vuotiaille.

E.KEHONHUOLTO
Aluksi lämmitellään ja tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoitteita. Sitten vahvistetaan keskivartalon tukilihaksistoa hallintaharjoitteilla ja lopuksi hellitään kehoa ja mieltä rauhallisilla venytyksillä ja rentoutusharjoituksilla. Kesto 1 h.

Luontoliikuntaa

MELONTAA INTIAANIKANOOTEILLA
Ohjaaja perehdyttää aluksi melonnan perusasioihin, jonka jälkeen suunnataan Ruostejärven kirkkaille vesille. Rauhallisen ja rauhoittavan melonnan parissa on hyvä tutkailla ympäröivää luontoa. Uimataito välttämätön. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 32 hlöä. Huom! Säävaraus.

FATBIKE
Fatbike-retki on helppo tapa tutustua maastopyöräilyyn ja Eerikkilän upeisiin lähimaastoihin. Leveärenkaisella pyörällä voi nauttia luonnosta liikkumisesta ympäri vuoden. Pituusraja 160 cm. Kesto 1-2 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä. Soveltuu yli 12-vuotiaille.

METSÄN MYSTEERI
Ketkä ratkaisevat metsän mysteerin ensimmäisinä? Eerikkilän lähimaastoon on piilotettu arvolasti, jonka löytämiseksi tiimeiltä tarvitaan yhteistyötä, nokkeluutta ja nopeutta. Arvoitus aukeaa rasti rastilta, joilla testataan muun muassa joukkueiden luonnontuntemusta ja erätaitoja. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä. Mukaan tarvitset leikkimielisyyttä, sekä ulkoiluun sopivat varusteet.

LIPUNRYÖSTÖPELI
Metsässä pelattava joukkuepeli, jossa yritetään napata oman joukkueen lippu toisen joukkueen estelyistä huolimatta. Hyödynnetään maaston muotoja, puita, kiviä ja kantoja. Pelin tiimellyksessä saattaa tulla jopa hiki. Yhteispeli on tärkeää ja samalla kehittyy koordinaatio kuin huomaamatta. Kesto 1 h.

PARKOUR/METSÄPARKOUR
Ohjaaja opastaa alussa parkourin saloihin, jonka jälkeen lähdetään porukkana liikkumaan. Käydään muutamalla spotilla, eli temppuilupisteellä, josta löytyy erilaisia haasteita. Reitin varrella päästään kokeilemaan mm. hyppimistä, loikkimista sekä tasapainoilua. Hyödynnetään metsästä löytyviä esteitä, kuin myös urbaanin ympäristön tarjoamia haasteita. Fyysisempi opastus, vaatteet saattavat hieman sotkeutua.  Kesto 1 h.

PATIKOINTIRETKI LÄHILAAVULLE
Reipas kävelyretki Eerikkilän lähimaastossa, Ruostejärven virkistysalueella.  Patikoinnin lomassa tutustutaan upeaan järviluontoon. Lisämaksusta mahdollisuus tilata retkieväät ja tulistelu laavulla. Kesto 1-1,5 h.

Muuta liikuntaa

JOUSIAMMUNTA
Ohjaaja tutustuttaa jousiammunnan saloihin. Tunnilla opetellaan käyttämään vastakaarijousta ja ampumaan ilman tähtäimiä maalitauluihin. Jousiammunta on keskittymiskykyä kehittävää, rauhallista toimintaa. Kesto 1,5 tuntia, ryhmäkoko 30 hlöä.

SEINÄKIIPEILY 
Kokeile turvallisesti kiipeilyä ja samalla omia rajojasi. Kiipeilyyn Eerikkilästä löytyy sisäkiipeilyseinä, joka on korkeudeltaan n. 8 metriä. Sisäkiipeilyseinällä on myös oma alue boulderointiin. Koulutettu ohjaaja kertoo kiipeilyn tekniikasta ja turvallisuudesta. Tunti toteutetaan kahdessa ryhmässä, jolloin toisen ryhmän kiipeillessä pääsee toinen mittelemään vaikkapa sählyn kuninkuudesta. Kesto 1,5-2 h, ryhmäkoko 30 hlöä.

Hinnat :
alk. 200 € / tunti / ryhmä + 5,65 € / hlö ( alv 0) 
alk. 248 € / tunti / ryhmä / + 7 € ( sis. alv 24)

Melonta 1-16 hlö ryhmä:
200 € / tunti / ryhmä + 5,65 € / hlö ( alv 0)
248 € / tunti + 7 €  ( sis. alv 24)

Melonta 17-35  hlö ryhmä:
400 € / tunti + 5,65 € / hlö  (alv 0)
496 € / tunti + 7  ( sis. alv 24 )

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238