Melonta Eerikkilä

Ryhmäliikuntamenu lapsille ja nuorille

Ohjattua liikuntaa juniorijoukkueille sekä muille lapsi- ja nuorisoryhmille (esim. leirikoulut, luokkaretket, synttärit):

Pelailua

ACTION GAMES
Vauhdikasta pelailua yhdessä joko tutuilla lajeilla tai houkuttelevilla erikoisuuksilla. Kaikkia lajeja voidaan pelata erilaisin pelisovelluksin sekä turnaustyylisesti. Kesto 1-1,5 h, ryhmäkoko 24 hlöä. Valitse seuraavista lajeista 1-3:Futis, koripallo, sähly, fastscoop, norsupallo, ultimate, touch rugby tai lippupallo.

BEACHVOLLEY
Tunnilla opetellaan aluksi lentopallon perusteita ja lopuksi pelataan joko sisällä lentopalloa tai sään salliessa ulkona beachvolleyta. Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 24 hlöä.

E.-TURNAUS
Leikkimielinen, joukkueittain toteutettava turnaus sisältää useita lyhytkestoisia liikunnallisia tehtäviä. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja. Tehtävävalikoima on laaja ja joka kerralla hieman erilainen. Voidaan toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa. Kesto 1-1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

KATUKORIS
Tunnin aikana jokainen oppii katukoriksen perusniksit. Harjoitellaan alkuun tekniikkaa, jonka jälkeen pelataan. Voidaan toteuttaa sekä sisä- että ulkotiloissa. Kesto 1 h, ryhmäkoko 24 hlöä.

PERINNEPELIT JA -LEIKIT
Puuropata, pallo paikallaan ja kuningaskyykkä ovat taas täällä! Tunnilla tutustutaan klassikkoleikkeihin ja – peleihin, joita on helppo jatkaa vaikka arkiympäristössä. Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 24 hlöä.

PICKLEBALL
Uusi ja hauska mailapeli sopii kaikille aloittelijasta kokeneempaan harrastaajaan. Pickleball yhdistää elementtejä tenniksestä, pingiksestä ja sulkapallosta. Kesto 1 h, ryhmäkoko 20 hlöä.

KIN-BALL®
Koukuttava joukkuepeli, jossa tarvitaan joukkueen jokaista jäsentä. Peli vaatii nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä. Tavoitteena pitää jättipallo ilmassa ja kerätä pisteitä. Kesto 1h. Max 24 hlöä.

E. JALKAPALLO
Tutustu millaisessa ympäristössä Suomen parhaat pelaajat harjoittelevat!  Tunnilla pääset tutustumaan yksilö-, sekä lajitaitoharjoitteisiin peliosuutta unohtamatta. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Max. 25 hlö. Kesto 1h.

E. SALIBANDY
Tutustu millaisessa ympäristössä maailman parhaat salibandypelaajat harjoittelevat! Tunnilla tutustutaan lajiin, sekä pelaillaan leikkimielisesti. Tuote sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Max 25 hlö. Kesto 1h

Kehonhallintaa

 

CROSSTRAINING
Crosstraining-tunnilla käytetään vastuksena monipuolisesti omaa kehoa ja eri liikuntavälineitä, kuten kuntopalloja, renkaita, kuminauhoja ja tankoja. Kehittää mm. voimaa, kehonhallintaa ja kestävyyttä. Tällä tunnilla voi haastaa itsensä. Kesto 1 h, ryhmäkoko 24 hlöä. Soveltuu yli 12-vuotiaille.

E.KEHONHUOLTO
Aluksi lämmitellään ja tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoitteita. Sitten vahvistetaan keskivartalon tukilihaksistoa hallintaharjoitteilla ja lopuksi hellitään kehoa ja mieltä rauhallisilla venytyksillä ja rentoutusharjoituksilla. Kesto 1 h.

VASTUSKUMINAUHATREENI
Paksulla vastuskuminauhalla treenaamisessa yhdistyy lihaskuntoharjoittelu, yhdessä tekeminen sekä kuminauhalla tehtävät liikkuvuusharjoitteet. Kehittää kehonhallintaa ja lihasten yhteistoimintaa. Kesto 1 t. Ryhmäkoko max. 30.

Luontoliikuntaa

MELONTAA INTIAANIKANOOTEILLA
Ohjaaja perehdyttää aluksi melonnan perusasioihin, jonka jälkeen suunnataan Ruostejärven kirkkaille vesille. Rauhallisen ja rauhoittavan melonnan parissa on hyvä tutkailla ympäröivää luontoa. Uimataito välttämätön. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 32 hlöä. Huom! Säävaraus.

FATBIKE
Fatbike-retki on helppo tapa tutustua maastopyöräilyyn ja Eerikkilän upeisiin lähimaastoihin. Leveärenkaisella pyörällä voi nauttia luonnosta liikkumisesta ympäri vuoden. Pituusraja 160 cm. Kesto 1-2 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä. Soveltuu yli 12-vuotiaille.

METSÄN MYSTEERI
Ketkä ratkaisevat metsän mysteerin ensimmäisinä? Eerikkilän lähimaastoon on piilotettu aarre, jonka löytämiseksi tiimeiltä tarvitaan yhteistyötä, nokkeluutta ja nopeutta. Arvoitus aukeaa rasti rastilta, joilla testataan joukkueiden luonnontuntemusta, erätaitojakin ja luovuutta. Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

PIHASUUNNISTUS
Hyvä leirinaloitus Eerikkilässä! Pihasuunnistus tutustuttaa Urheiluopiston piha-alueeseen ja maamerkkeihin. Reitti sisältää vaihtelevaa maastoa. Suunnistus onnistuu myös nuoremmilta, sillä kaikki kohteet sijaitsevat lähellä. Kesto 1 h, ryhmäkoko 30 hlöä.

LIPUNRYÖSTÖPELI
Metsässä pelattava joukkuepeli, jossa yritetään napata oman joukkueen lippu toisen joukkueen estelyistä huolimatta. Hyödynnetään maaston muotoja, puita, kiviä ja kantoja. Pelin tiimellyksessä saattaa tulla jopa hiki. Yhteispeli on tärkeää ja samalla kehittyy koordinaatio kuin huomaamatta. Kesto 1 h.

MEIDÄN METSÄ-POLKU
Suomalaisesta metsästä, metsien käytöstä sekä suomalaisten suhteesta metsiin kertova helppokulkuinen luontopolku, jossa myös vesistön ylitys köysilossillalossilla, reitillä opasteet. Pituus 2,8 km. (Eerikkilästä reitin lähtöpaikkaan patikoiden n. 1,5 km).

MUURAHAISPOLKU
Metsän pikkueläinten elämästä kertova helppokulkuinen luontopolku lapsille ja lapsenmielisille, reitillä opasteet. Pituus 0,5 km. (Eerikkilästä reitin lähtöpaikkaan patikoiden n. 1,5 km).

METSÄPARKOUR
Metsäparkourissa harjoitellaan liikkumista ketterästi paikasta toiseen luontoa hyödyntäen ja kunnioittaen. Luonto itsessään tarjoaa lukemattomia harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia harrastaa ja kehittyä lajissa. Esikuvan metsäparkourille antavat luonnon eläimet, jotka harrastavat metsäparkouria läpi koko elämänsä juostessaan pakoon, saalistaessaan tai muuten vain liikkuessaan ketterästi ja äänettömästi metsässä. Reitin aikana ylitetään ja alitetaan esteitä, kiivetään tai roikutaan, ylläpidetään tasapainoa tms. Fyysisempi opastus, vaatteet saattavat hieman sotkeutua.  Kesto 1 h.

PATIKOINTIRETKI LÄHILAAVULLE
Reipas kävelyretki Eerikkilän lähimaastossa, Ruostejärven virkistysalueella.  Patikoinnin lomassa tutustutaan upeaan järviluontoon. Lisämaksusta mahdollisuus tilata retkieväät ja tulistelu laavulla. Kesto 1-1,5 h.

Muuta liikuntaa

JOUSIAMMUNTA
Ohjaaja tutustuttaa jousiammunnan saloihin. Tunnilla opetellaan käyttämään vastakaarijousta ja ampumaan ilman tähtäimiä maalitauluihin. Jousiammunta on keskittymiskykyä kehittävää, rauhallista toimintaa. Kesto 1,5 tuntia, ryhmäkoko 30 hlöä.

SEINÄKIIPEILY 
Kokeile turvallisesti kiipeilyä ja samalla omia rajojasi. Kiipeilyyn Eerikkilästä löytyy sisäkiipeilyseinä, joka on korkeudeltaan n. 8 metriä. Sisäkiipeilyseinällä on myös oma alue boulderointiin. Koulutettu ohjaaja kertoo kiipeilyn tekniikasta ja turvallisuudesta. Tunti toteutetaan kahdessa ryhmässä, jolloin toisen ryhmän kiipeillessä pääsee toinen mittelemään vaikkapa sählyn kuninkuudesta. Kesto 2 h, ryhmäkoko 30 hlöä.

Hinnat :
alk. 77 € / tunti / ryhmä + 5 € / hlö ( alv 0) 
alk. 95,50 € / tunti / ryhmä / + 6,20 € ( sis. alv 24)

Melonta:
77 € tunti + 5 € / hlö – 1-16 hlö ( alv 0)
154 € / tunti + 5 € / hlö – 17-32 hlö (alv 0)

95,50 € / tunti + 6,20 € – 1-16 hlö ( sis. alv 24)
191 € / tunti + 6,20 17-35 hlö ( sis. alv 24 )

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238