Lepo ja ravinto ovat hyvinvoinnin kulmakivet

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ei ole ilman riittävää lepoa ja terveellistä ravintoa. Korkeatasoiset majoitusvaihtoehtomme ja ravintolamme tarjoavat mahdollisuudet laadukkaaseen palautumiseen.

Aloita varaaminen tästä

Majoitus

Olemme panostaneet mittavasti majoitusmukavuuteen. Erityisen ylpeitä olemme korkean varustelutason huoneistoistamme ja huviloistamme. Hotellissamme voit majoittua saunallisessa Superior-huoneessa ja Standard- tai Economy-huoneessa. Joukkueiden tarpeisiin sopii erityisen hyvin Players´House. Kaikkia majoitusvaihtoehtojamme yhdistää se, että saat hyvät yöunet lähellä kokous- ja liikuntatilojamme sekä aktiviteettejamme.

Ravintola ja kahvilat

Vieraidemme ravitsemuksesta läpi pitkän päivän pitävät huolta ravintolamme ja kahvilamme, joista on saatavilla eväät vaelluksillekin. Eerikkilässä tarjoillaan maukasta, puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Käytämme runsaasti lähialueen tuottajien laadukkaita raaka-aineita, ja ruokakonseptimme on huolella hiottu.

Villa Erik

Villa Erik on avannut ovensa täysin täysin uudistettuna juhla- ja kokoustilana ja se tarjoaa upeat puitteet niin perhejuhliin kuin yritystapahtumiin luonnon ääressä.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta