teambuilding Eerikkilä

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Eerikkilä on olemassa, jotta voimme auttaa jalkapalloa ja salibandya sekä kaikkia hyvinvoinnistaan kiinnostuneita asiakkaitamme voimaan hyvin ja menestymään. Pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista osaamistamme, olipa kyse sitten valmentamisesta, asiakaspalvelusta, liikuntapaikkojen ylläpidosta, ravintolamme tarjoilemista aterioista tai majoitustarjonnastamme. Haluamme olla tuloksistamme tunnettuja. Asiakkailta saamamme palautteen perusteella onnistumme tavoitteissamme pääosin erinomaisesti. Vuonna 2021 asiakkaidemme antama suositteluaste eli NPS (Net Promoter Score) oli huikean hyvä 79.

Eerikkilä tarjoaa aivan täydellisen miljöön konseptiimme. Majoitus ja ruoka olivat myös huippuja ja kun miettii minkälainen henkilökunta siellä on vastassa, niin kokonaisuus on aivan super priimaa!

Eevi Teittinen ja Teemu Packalen

Active Camp

Eevi Teittinen ja Teemu Packalen -profile picture

Eevi Teittinen ja Teemu Packalen

Active Camp

Olemme kiertäneet maajoukkueiden kanssa ympäri Eurooppa monissa leirikeskuksissa. Voimme ylpeydellä todeta Eerikkilän olevan Euroopan mittakaavassa aivan huipputasoa maajoukkueiden leirityksen, maaotteluiden ja karsintaturnausten järjestämisen osalta. Laadukkaat harjoitusolosuhteet, kaikki lähellä, mahtava luonto ympärillä ja kruununa aina avulias henkilökunta, jonka kanssa yhteistyö toimii saumattomasti.

Marianne Miettinen

Huippujalkapallopäällikkö tytöt

Marianne Miettinen -profile picture

Marianne Miettinen

Huippujalkapallopäällikkö tytöt

Eerikkilän merkitys suomalaisten salibandypelaajien ja erityisesti maajoukkueiden kehittämisessä on valtava. Olemme tehneet yhteistyötä ja nauttineet huippuluokan olosuhteista jo vuosien ajan. Jaamme yhteiset arvot ja näkemykset salibandyn ja lajin kehitystyön suhteen. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme.

Petteri Nykky

Suomen Salibandymaajoukkueen päävalmentaja

Petteri Nykky -profile picture

Petteri Nykky

Suomen Salibandymaajoukkueen päävalmentaja

”Vietämme vuosittain ainakin neljä leiriviikkoa vieraananne. Henkilökunta ja ruuat ovat täysi kymppi. Mukava itsekin viettää aktiivilomaa tytön ollessa leireillä. Itse leiriläinen ei koskaan haluaisi edes lähteä pois.”

Leirilaisen vanhempi

Leirilaisen vanhempi -profile picture

Leirilaisen vanhempi