teambuilding Eerikkilä

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Eerikkilä on olemassa, jotta voimme auttaa jalkapalloa ja salibandya sekä kaikkia hyvinvoinnistaan kiinnostuneita asiakkaitamme voimaan hyvin ja menestymään. Pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista osaamistamme, olipa kyse sitten valmentamisesta, asiakaspalvelusta, liikuntapaikkojen ylläpidosta, ravintolamme tarjoilemista aterioista tai majoitustarjonnastamme.

Haluamme olla tuloksistamme tunnettuja. Asiakkailta saamamme palautteen perusteella onnistumme tavoitteissamme pääosin erinomaisesti. Vuonna 2023 asiakkaidemme antama suositteluaste eli NPS (Net Promoter Score) oli huikean hyvä 80. Asiakkaamme arvostivat erityisesti ystävällistä henkilökuntaamme, palvelualttiuttamme sekä ongelmanratkaisukykyämme. Kiitosta keräsi myös maistuva ja lähiruokapainotteinen ruokaamme sekä tasokkaat urheiluolosuhteet ja luonnon läheisyys.

Jari Sarasvuo Villa Erik

Maailmanluokan kokemuksia ja luonnon läheisyyttä

Trainers' House tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja vaatii sitä myös puitteiden osalta. Eerikkilä onkin Trainers' Housen väen suosittu koulutuskohde.

Asiakkaamme kertovat

Vietimme todella onnistuneen kokouspäivän Eerikkilässä. Puitteet alueella olivat todella hienot ja asiakaspalvelu ystävällistä. Kokoustila oli avara ja ikkunoista upea näkymä syystalviselle järvelle. Ruokatarjoilut olivat todella runsaat ja laadukkaat. Päivän kruunasi miellyttävä yhteinen ohjattu kehonhuoltohetki.

Newsec Advisory Finland Oy

Kokouspäivät

Newsec Advisory Finland Oy -profile picture

Newsec Advisory Finland Oy

Kokouspäivät

Meillä oli erinomaisen onnistunut tapahtuma Eerikkilässä. Kokoustilana Villa Erik tarjosi mukavan oman rauhan ja harmonian. Eerikkilän ruoka sai todella hyvää palautetta osallistujilta. Majoitus meillä oli pääsääntöisesti lomahuoneistoissa, jotka olivat uusia ja tyylikkäitä. Aktiviteetteihinkin ehdimme ja joukkueittain järjestetty leikkimielinen E. turnaus sai ihmiset heittäytymään mukaan täysillä. Kiitos ohjaajille hyvin vedetystä turnauksesta! Tämä oli kokonaisuudessaan kiitettävä+ kokemus.

Handelsbanken

Esimiespäivät Villa Erikissä

Handelsbanken -profile picture

Handelsbanken

Esimiespäivät Villa Erikissä

Eerikkilä tarjoaa aivan täydellisen miljöön konseptiimme. Majoitus ja ruoka olivat myös huippuja ja kun miettii minkälainen henkilökunta siellä on vastassa, niin kokonaisuus on aivan super priimaa!

Eevi Teittinen ja Teemu Packalen

Active Camp

Eevi Teittinen ja Teemu Packalen -profile picture

Eevi Teittinen ja Teemu Packalen

Active Camp

Huvilat olivat todella hienot ja siistit. Hyvä kokonaisuus kaikin puolin. Asiakaspalvelu myös viimeisen päälle, iso kiitos koko Eerikkilän tiimille!

FAIS Finland

Huvilakokous ja tiimipäivä

FAIS Finland -profile picture

FAIS Finland

Huvilakokous ja tiimipäivä

Olemme kiertäneet maajoukkueiden kanssa ympäri Eurooppa monissa leirikeskuksissa. Voimme ylpeydellä todeta Eerikkilän olevan Euroopan mittakaavassa aivan huipputasoa maajoukkueiden leirityksen, maaotteluiden ja karsintaturnausten järjestämisen osalta. Laadukkaat harjoitusolosuhteet, kaikki lähellä, mahtava luonto ympärillä ja kruununa aina avulias henkilökunta, jonka kanssa yhteistyö toimii saumattomasti.

Marianne Miettinen

Huippujalkapallopäällikkö, valmentaja, kouluttaja

Marianne Miettinen -profile picture

Marianne Miettinen

Huippujalkapallopäällikkö, valmentaja, kouluttaja

Eerikkilän merkitys suomalaisten salibandypelaajien ja erityisesti maajoukkueiden kehittämisessä on valtava. Olemme tehneet yhteistyötä ja nauttineet huippuluokan olosuhteista jo vuosien ajan. Jaamme yhteiset arvot ja näkemykset salibandyn ja lajin kehitystyön suhteen. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme.

Petteri Nykky

Maajoukkueen päävalmentaja 2004-10, 2017-22

Petteri Nykky -profile picture

Petteri Nykky

Maajoukkueen päävalmentaja 2004-10, 2017-22

”Vietämme vuosittain ainakin neljä leiriviikkoa vieraananne. Henkilökunta ja ruuat ovat täysi kymppi. Mukava itsekin viettää aktiivilomaa tytön ollessa leireillä. Itse leiriläinen ei koskaan haluaisi edes lähteä pois.”

Leirilaisen vanhempi

Leirilaisen vanhempi

Meillä oli super onnistunut viikonloppu, kaikki meni niin hyvin kuin voi ja se on teidän ansiota! Erityinen kiitos ystävällisestä ja aina avuliaasta palvelusta! Jo varhaisvaiheessa kaikki sujui mutkattomasti. KIITOS!

Rajamäen Kehitys - Nostalgia

Rajamäen Kehitys - Nostalgia -profile picture

Rajamäen Kehitys - Nostalgia

Kaikki sujui hienosti. Miljöö on hieno, ruoka hyvää, huvilat tasokkaita, kokoustilat toimivat ja aktiviteetteja löytyy runsaasti vapaa-aikaan

Suomen Hiihtoliitto - henkilöstöpäivät

Suomen Hiihtoliitto - henkilöstöpäivät -profile picture

Suomen Hiihtoliitto - henkilöstöpäivät

Hyvä ruoka, mahtavat yöunet, hyvät uinti- ja saunapaikat, avulias henkilökunta, kivat liikuntamahdollisuudet, kaunis ympäristö ja maukkaat pullat

Riihimäen seurakunnan rippileiri 2022

Riihimäen seurakunnan rippileiri 2022 -profile picture

Riihimäen seurakunnan rippileiri 2022

Hyvä ja ystävällinen palvelu respassa ja ravintolassa. Mahtavat fasiliteetit ja ympäristö. Lisäksi vielä iso kiitos huolto henkilökunnalle, kaikki on hyvin hoidettua ja toimii. Onnellinen pikku futari kotiutui leiriltä, oppimista tukevasta ympäristöstä. Kannustusjoukotkin viihtyivät lomailemassa Eerikkilässä. -Kiitos!

Jalkapallojuniorin vanhempi

Tuomas Hiironniemi

Jalkapallojuniorin vanhempi -profile picture

Jalkapallojuniorin vanhempi

Tuomas Hiironniemi

Aivan fantastinen lomahuoneisto. Hyvä ruoka ja erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu ja loistavat ulkoilumahdollisuudet. Upea uimaranta.

Lomanviettäjä Marjo L.

Lomanviettäjä Marjo L. -profile picture

Lomanviettäjä Marjo L.

Palvelu on aina ollut nopeaa ja ammattitaitoista. Olemme käyneet pojan futisleireillä ( SHA) jo monta vuotta n 2-3 kertaa vuodessa, lisäksi omalla lomalla jo muutaman vuoden ajan. Tänä vuonna vietimme 5 pvää perheen kesken ja viime viikonlopun olimme siellä tyttäreni ja hänen koiran kanssa kolmistaan. Eerikkilä on sopivan pieni/iso, luonnon ja järvien ympäröimä, ja silti riittävästi aktiviteetteja. Ollaan todella tykätty käydä siellä. Toiset menee mökille ja me Eerikkilään :)

Lomanviettäjä Tiina H.

Lomanviettäjä Tiina H. -profile picture

Lomanviettäjä Tiina H.

Mennyt vuosi oli unohtumaton seikkailu, joka piti sisällään upeita kokemuksia ja uusia ystäviä.

Erä-ja luonto-opas Piia Väänänen, luokan 2021-2022 kapteeni

Erä-ja luonto-opas Piia Väänänen, luokan 2021-2022 kapteeni -profile picture

Erä-ja luonto-opas Piia Väänänen, luokan 2021-2022 kapteeni