Tennis Eerikkilä

Energiaa ja iloa työntekoon

Liikunnan motivaatio ja tavoitteet ovat jokaisella hieman erilaisia. Siksi kannattaa tulla Eerikkilään! Työhyvinvointipalvelumme koostuvat terveysliikunnasta, fyysisen kunnon testauksesta, asiantuntijaluennoista sekä oikeanlaisesta palautumisesta.  Eerikkilän työhyvinvoinnin parissa työskentelevät ovat kokeneita liikunta-alan ammattilaisia.

Jo päivä Eerikkilässä irrottaa työporukan arjesta ja antaa uutta virtaa työhön. Kahden päivän tapahtumassa päästään jo pidemmälle oman hyvinvoinnin eteenpäin viemisessä. Ota yhteyttä ja kerro ryhmäsi tarpeet, me suunnittelemme ja toteutamme teille sopivimman tapahtuman.

Tilamme taipuvat myös suurien tapahtumien järjestämiseen. Räätälöimme vaihtoehdot eri tarpeisiin ja yritysten erilaisille johto- ja työntekijäryhmille. Alta löydät muutaman esimerkin työhyvinvointi- ja liikuntapäivistämme.

Yritykset-Kuntotestaus-Pikkumoduulikuva-Eerikkilä

Energiaa ja iloa työntekoon - työhyvinvointipäivä

Päivän aikana saat Inbody-mittauksella kattavan tiedon kehosi koostumuksesta ja mahdollisista muutostarpeista. Mittaukseen sisältyy kattava kirjallinen palauteraportti ja valmentajan ryhmäpalauteluento. Asiantuntijaluennoltamme saa tiiviin tietopaketin valitsemastanne aiheesta herättämään keskustelua ja kehittämään työyhteisön ja yksilön hyvinvointia.

  • Inbody-mittaus ja testipalaute
  • Klubi-aamiainen ja -lounas
  • E. Way -luento

Hintaesimerkki 15 henkilön ryhmälle alk. 116,80 € / hlö alv 0 (140,90 € sis. alv)

Aktiviteetit-Fatbike-Eerikkilä-moduulikuva

Liikuntapäivä luonnossa

Eerikkilä sijaitsee Hämeen järviylängöllä, jonka kaunis ja omaleimainen luonto tarjoaa upeat puitteet luonnossa liikkumiseen. Lähimaastossa on useita ulkoilureittejä sekä kaksi hirsilaavua tulipaikkoineen. Varaa nyt työporukalle rento liikuntapäivä luonnon ääressä.

  • Luontoliikunta valinnan mukaan: Fatbike / patikointi / melonta / Suppailu
  • Klubi-lounas ja kahvitori
  • Tiimikisailu: E.Scape tai Metsän Mysteeri
  • Lempeä venyttely ja rentoutus

Esimerkkihinta 20 henkilön ryhmälle alk. 86 € / hlö alv 0 (103 € / hlö sis. alv).

Teambuilding-tasks-Eerikkilä-web

Tiimipäivä Villa Erikissä

Villa Erikin omassa rauhassa vietetty tiimipäivä inspiroi ja saa ajatukset liikkeelle takuulla varmemmin kuin perinteinen neukkarisulkeinen.

Eerikkilä_E-Way_Infografiikka

E. Way - luennot

Me Eerikkilässä uskomme, että hyvinvoinnin ja menestymisen taustalla on kokonaisvaltaisen kehittymisen eri osa-alueiden optimaalinen taso. Se saavutetaan pitkäjänteisellä ja systemaattisella työllä. Siksi olemme luoneet kokonaisvaltaisen kehittymisen prosessin E.Wayn, joka perustuu vuosien aikana keräämäämme dataan ihmisen kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Luennot sopivat erinomaisesti erilaisten tapahtumien, kuten tiimi- tai työhyvinvointipäivien sekä kokouspäivien ohjelmanumeroksi.

Aktiviteetit-moduuli-Fatbike-Eerikkilä

Energiaa ja iloa työhön

Lisätiedot ja yhteydenotot

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238

Eerikkilä Ruostejärvi_2

Luennot

Asiantuntijaluennolla saatte ajatuksia ja tietoa hyvinvoinnista, liikunnasta ja terveydestä. Luennot sopivat niin kokouksen lomaan kuin osaksi työhyvinvointipäivää.

Yritykset-Aktiviteetit-ryhmille-Eerikkilä-herokuva

Aktiviteetit ryhmille

Eerikkilän ammattitaitoiset liikunnanohjaajat sytyttävät liikunnan. Meillä jokainen saa ohjausta omalla tasollaan ja oman tarpeensa mukaan.

huoneisto 64 olohuone

Majoitus

Majoitu mukavasti hotellissa, huoneistossa tai huvilassa

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta