Kriketti Eerikkilä 3

Hyvinvointia työelämän tähtipelaajille

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Liikunta- ja terveysalan asiantuntijamme, harjoittelumahdollisuutemme, upea luonto ja laadukkaat kokoustilat varmistavat meillä sen, ettei työhyvinvointi jää pelkäksi sanahelinäksi fläppitaululla. Treenataan yhdessä lisäenergiaa työyhteisöön.

Tiimipäivä Villa Erikissä

Tunnelmallinen Villa Erik on nyt avattu entisen luontokeskuksen tiloihin. Se tarjoaa rauhoittavat puitteet tiimi- ja kokouspäivien viettoon omassa luonnon rauhassa.

Työhyvinvointipäivä

Tyhy-päivä, Tyky-päivä, liikuntapäivä tai virkistyspäivä – tärkeällä asialla on monta nimeä. Näihin työhyvinvointipäiviimme kuuluvat terveysliikunta, fyysisen kunnon testaus, asiantuntijaluennot sekä oikeanlainen palautuminen. Räätälöimme työhyvinvointipaketin aina yrityksen tarpeisiin. Eerikkilän työhyvinvoinnin parissa työskentelevät ovat kokeneita liikunta-alan ammattilaisia.

Yrityksen pikkujoulut

Eerikkilän pikkujoulut on mainio tapa lisätä yhteishenkeä ja hyvinvointia. Pikkujoulupakettiimme sisältyy illallinen E.Klubi-ravintolassa tai luontokeskuksessa, liikunta-aktiviteetti ja saunomista. Majoittua voi vaikka huvilassa tai huoneistossa.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta