Urheilu

Sporttiripari

Sportfinin perinteinen sporttiripari tarjoaa kesällä 2022 ainutlaatuisen sporttisen rippileirin Eerikkilässä jalkapalloa tai salibandya pelaaville 2007-syntyneille nuorille.

18.-24.7.2022

Eerikkilän jalkapallo- ja salibandyriparilla on molempien lajin urheilijoille huippulaadukkaita oman lajin harjoituksia 1-2 kertaa päivässä. Lisäksi nuoret kokoontuvat rippikoulutuntien, ryhmätöiden ja iltatapahtumien lisäksi tekemään yhdessä erilaisia yleisvalmennuksen harjoitteita sekä monipuolisia rippikoulutehtäviä.

Rippileirillä tutustutaan monipuolisesti myös muihin liikuntalajeihin sekä tietysti nautitaan Eerikkilän muista aktiviteeteistä.

Lajikohtaista oppia ovat leirillä antamassa ammattivalmentajat. Leirillä isosina toimivat urheilijaisoset.

Viimeisenä leiripäivänä pidetään konfirmaatio, joka on lyhyt ja ytimekäs (kesto n. 1.30 t). Konfirmaatio myös videoidaan.

 

 

 

echallenge211of1-1030x687

Konfirmaatio

Konfirmaatio: 

  • Spottiriparin ennakkotehtävät kotiseurakunnassa suoritetaan sovitusti niin, että ne eivät mene päällekkäin nuorten omien treenien tai kilpailutapahtumien kanssa.
  • Rippikoulun suorittamisesta menee järjestäjien toimesta tieto suoraan omaan seurakuntaan.
  • Konfirmaation voi suorittaa leirin jälkeen halutessaan myös omassa seurakunnassa. Pastorimme auttavat tässäkin tapauksessa.
  • Konfirmaatiotilaisuus videoidaan ja videot ovat nähtävissä jo seuraavana päivänä osoitteessa sportfini.fi (videotallenteet).
  • Sinun tulee vain ilmoittautua leirille ja sen jälkeen me huolehdimme, että saat riittävästi infoa koko rippikoulumatkan alkaen jo tämän vuoden syyskuusta alkaen.

Ripari nuoret_2

Ilmoittautuminen ja hinta

Molempien Eerikkilän lajiriparien ilmoittautuminen tapahtuu yhdellä ja samalla sähköisellä lomakkeella. Kohtaan urheilutiedot / Urheilulaji kirjoita oma lajisi.

Leirin maksu suoritetaan sinulle sopivalla tavalla, voit maksaa niin useassa osassa kuin vain haluat käyttämällä samaa viitettä, ja aina ilman lisäkuluja (eräpäivä vasta keväällä 2022):

Lein hinta: 683 €  

Täyshoitopaketti sisältää majoituksen, ruokailut (aamu- ja iltapala, lounas, päivällinen), rippikoulun oheisohjelmineen, liikuntatilojen käytön ja konfirmaation.

Osallistumisen peruminen onnistuu ilman lisäkustannuksia 31.3.2022 saakka. Sen jälkeen perumisista perimme 30 euron käsittelykulun, mikäli ei ole esittää pätevää syytä jäädä leiriltä pois.

Lisätiedot:

Ilpo Myllyniemi: ilpo.myllyniemi@sportfini.fi , puh. 0500 959353
Eerikkilän myyntipalvelu: sales@eerikkila.fi, p. 0201 108 238

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta