Vapaa-aika

All access -liikuntaloma

Liiku, treenaa  ja lataa energiaa arkeen! Valitse ja suunnittele itse lomasi sisältö, syke ja kesto – me toteutamme sen!

All Access liikuntaloma Eerikkilässä on helppo tapa yhdistää oma harrastus lomailuun, viihdyitpä sitten palloiluhallissa, ulkoliikunta-alueilla, kuntosalilla tai luonnossa. Tule viettämään liikunnallista laatuaikaa perheen tai ystävien kesken Eerikkilään.

Varaa nyt liikunnallinen hiihtoloma koko perheelle!

Eerikkilää ympäröi kaunis metsä- ja järvialue, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea luonnon ja sen upean vuodenaikojen vaihtelun. Tule nauttimaan luonnosta vaikka rauhallisesti patikoiden tai reippaammin Fatbike-maastopyöräillen. Ympäröivältä Hämeen järviylängöltä löytyy upeita retkikohteita. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot, Saaren Kansanpuisto ja Melkuttimien alue tarjoavat upeita elämyksiä useammaksikin päiväksi.Tarjoamme täysihoitopaketin, johon sisältyy majoitus, ateriat ja liikuntatilojen käyttö omatoimisesti veloituksetta niiden ollessa vapaina muilta ryhmiltä. Ihanat täysihoitoateriat valmiista noutopöydästä takaavat rentouttavan lomanvieton.Valitse ja suunnittele itse lomasi sisältö, syke ja kesto – me toteutamme sen!

Paikan päällä voit valita ja varata vapaasti aktiviteeteistamme. Meillä onnistuu niin palloilu, pelailu, pulikointi kuin patikointikin. Aktiiviset treenaajat löytävät paikkansa kuntosalilta ja Crosstraining-alueelta. Liikunnanohjaajan palveluita ja opastettuja luontoretkiä voi tilata myös pienryhmille, niin perheille kuin pariskunnillekin. Tiedustelut etukäteen vastaanotosta. Liikuntalomalla liikuntatilojen ja saunojen varaukset tehdään paikanpäällä vastaanotossa, muut ryhmävaraukset huomioiden.

Vinkkimme lomaohjelmaan:
  • Patikointi Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa. Torronsuolla on talvisin myös mahdollisuus retkihiihtoon.
  • Vuokraa Fatbike ja tutustu lähimaastoon pyöräillen ohjaajan kanssa tai omatoimisesti.
  • Retkeily Ruostejärven virkistysalueella sopii myös perheen pienimmille joko lumikengin tai patikoiden. Kesäisin järveen on ihana tutustua vaikka soutuveneellä, kanootilla tai SUP-laudalla. Ruostejärven alueella on tulipaikkoja, luontopolut, hieno loivasti syvenevä hiekkapohjainen uimaranta, pukukopit ja ulkokäymälät liikkujien iloksi.
  • Treeni toiminnallisella alueella tai kuntosalilla.
  • Pelaa frisbeegolfia upouudella radallamme.
  • Rantasauna ja avantouinti rentouttaa aktiivisen päivän päätteeksi

ALL ACCESS LIIKUNTALOMAN HINNAT

 

Hintaan sisältyvät majoitus, täysihoitoateriat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä aluepassi, jolla voit käyttää liikunta- ja saunatilojamme sekä välineitä.

*Lapsi 6-12v. 0-5-vuotiaat lapset veloituksetta.

Hinta / 1 vrkHotelli Standard
1 aikuinen185
2 aikuista 265
1 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.247
2 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.327
2 aik. ja 2 lasta 6-12 v.389
Hinta / 1 vrkLomahuoneisto 45
1 aikuinen245
2 aikuista 305
1 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.287
2 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.387
2 aik. ja 2 lasta 6-12 v.429
Hinta / 1 vrkLomahuoneisto 64
1 aikuinen270
2 aikuista 325
1 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.310
2 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.405
2 aik. ja 2 lasta 6-12 v.445
Hinta / 1 vrkHuvila 132
1 aikuinen520,50
2 aikuista 591
1 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.569,70
2 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.640,20
2 aik. ja 2 lasta 6-12 v.689,40
lomahuoneisto 45 makuuhuone

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu tasokkaasti täysin varustelluissa huviloissa isommallakin porukalla, tyylikkäissä ja tilavissa lomahuoneistoissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.  Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan majoitustiloistamme.

Lomasesonkeina min. aika huviloissa on 2-3 yötä ja lomahuoneistoissa 2 yötä.

0G7A0944

Syö hyvin!

Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman. Ravintolamme monipuolinen noutopöytä on katettu päivittäin. Kehoa herättelevä aamiainen, ravitsevat lounaat ja herkulliset päivälliset antavat energiaa liikkua ja latautua. Täysihoitopakettimme  ei jätä nälkäiseksi sen sisältäen aamiaisen, lounaan, päivällisen sekä iltapalan.

Torronsuo lumikenkäily Eeva Mäkinen

Aluepassi

Suunnittele oma päiväohjelma –Aluepassilla kymmeniä aktiviteetteja käytössäsi oman aikataulusi mukaisesti.

Yleinen saunavuoro viikko-ohjelman mukaisesti sisältyy aluepassiin hiihtolomalla, kesäsesonkina, syyslomalla sekä joululomalla. Perhesaunavuoro 55 € / tunti.

Hiihtolomilla 16.2.-2.3. on yleiset saunavuorot + avanto Klubisaunalla päivittäin klo 18-19.30.
La 24.2. vuoro poikkeuksellisesti klo 17.30-19 Klubisaunoilla.

Perheen pienemmille temppurata E. Crossilla 16.2.-3.3. Sis. aluepassiin / All Access -lomaan, muutoin  10 € / lapsi

Liesjarvi Fatbike

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Forssasta löydät koko perheen suosikin, Vesihelmen viihdeuimalan. Sisumetsän seikkailupuisto ja Hiidenlinnan aktiviteettien parissa viihtyy vaikka koko päivän.