Vapaa-aika

All access -liikuntaloma

Liiku, treenaa  ja lataa energiaa arkeen! Valitse ja suunnittele itse lomasi sisältö, syke ja kesto – me toteutamme sen!

All Access liikuntaloma Eerikkilässä on helppo tapa yhdistää oma harrastus lomailuun, viihdyitpä sitten palloiluhallissa, ulkoliikunta-alueilla, kuntosalilla tai luonnossa. Tule viettämäänä liikunnallista laatuaikaa perheen tai ystävien kesken Eerikkilään!

Eerikkilää ympäröi kaunis metsä- ja järvialue, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea luonnon ja sen upean vuodenaikojen vaihtelun. Tule nauttimaan luonnosta vaikka rauhallisesti patikoiden tai reippaammin Fatbike-maastopyöräillen. Ympäröivältä Hämeen järviylängöltä löytyy upeita retkikohteita. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot, Saaren Kansanpuisto ja Melkuttimien alue tarjoavat upeita elämyksiä useammaksikin päiväksi.Tarjoamme täysihoitopaketin, johon sisältyy majoitus, ateriat ja liikuntatilojen käyttö omatoimisesti veloituksetta niiden ollessa vapaina muilta ryhmiltä. Ihanat täysihoitoateriat valmiista noutopöydästä takaavat rentouttavan lomanvieton.Valitse ja suunnittele itse lomasi sisältö, syke ja kesto – me toteutamme sen!

Paikan päällä voit valita ja varata vapaasti aktiviteeteistamme. Meillä onnistuu niin palloilu, pelailu, pulikointi kuin patikointikin. Aktiiviset treenaajat löytävät paikkansa uudelta kuntosalilta ja Crosstraining-alueelta. Liikunnanohjaajan palveluita ja opastettuja luontoretkiä voi tilata myös pienryhmille, niin perheille kuin pariskunnillekin. Tiedustelut etukäteen vastaanotosta. Liikuntalomalla liikuntatilojen ja saunojen varaukset tehdään paikanpäällä vastaanotossa, muut ryhmävaraukset huomioiden.

Vinkkimme lomaohjelmaan:

  • Patikointi Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa.
  • Vuokraa Fatbike vastaanotosta ja tutustu lähimaastoon pyöräillen ohjaajan kanssa tai omatoimisesti.
  • Retkeily Ruostejärven virkistysalueella sopii myös perheen pienimmille joko patikoiden, soutuveneellä tai vaikka kanootilla. Alueella tulipaikkoja, luontopolut, hieno loivasti syvenevä hiekkapohjainen uimaranta, pukukopit ja ulkokäymälät.
  • Treeni toiminnallisella alueella. Aikuisten treenatessa, lapset viihtyvät boulderointiseinällä.
  • Tutustu myös avoimiin viikkotunteihin ja lajikokeiluihin.

ALL ACCESS LIIKUNTALOMAN HINNAT

 

Hintaan sisältyvät majoitus, täysihoitoateriat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä aluepassi, jolla voit käyttää liikunta- ja saunatilojamme sekä välineitä.

*Lapsi 6-12v. 0-5-vuotiaat lapset veloituksetta.

Hinta / 1 vrk1 aikuinen 2 aikuista 1 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.2 aik. ja 1 lapsi 6-12 v.2 aik. ja 2 lasta 6-12 v.
Hotelli Standard +155225211281337
Lomahuoneisto 45210260246336372
Lomahuoneisto 64230280266356392
Huvila 132408,90467,80451,10510552,20
IMG_5881

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu tasokkaasti uusissa täysin varustelluissa huviloissa isommallakin porukalla, tyylikkäissä ja tilavissa lomahuoneistoissa tai hotellin valkeissa lakanoissa.  Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan majoitustiloistamme.
Juhannuksena majoitusaika on min. 2 vrk huviloissa ja huoneistoissa. Hotellihuoneissa min. 1 vrk.

Local food

Syö hyvin!

Maistuvat täysihoitoateriat kruunaavat loman. Ravintolamme monipuolinen noutopöytä on katettu päivittäin. Kehoa herättelevä aamiainen, ravitsevat lounaat ja herkulliset päivälliset antavat energiaa liikkua ja latautua.

Lumisotaa Eerikkilä

Aluepassi

Suunnittele oma päiväohjelma –Aluepassilla kymmeniä aktiviteetteja käytössäsi oman aikataulusi mukaisesti.

Luontokeskus-Kokoukset-hyvinvointipaivat-moduulikuva

Lajikokeilu ja retkikalenteri

42867664044_4eb4fda6d6_o

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.