Jalkapallo-KehittymisenSeuranta-moduuli

Täydennä osaamistasi ja kehity

Eerikkilä kokoaa yhteen kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarkoituksena on antaa valmentajille työkaluja itsensä, pelaajiensa ja joukkueensa kehittämiseen siten, että harjoittelussa tapahtuvat oikeat asiat oikeaan aikaan. Kukin täydennyskoulutus sisältää teoriaa, ohjattua työskentelyä ja käytännön malliharjoituksia.

100% osallistujista suosittelisi Master Ekkono-kurssia eteenpäin

Tutkimustulos, Ekkono Metodi

Parasta koulutuksessa oli malliharjoitukset ja niiden yksityiskohdat

Seminaaripalaute

Kurssilla toimivat käytännön esimerkit, yksityiskohtaisuus, analyyttisyys

Seminaaripalaute

I thought the model trainings and going deep into the concepts gave me new tools towards my coaching.

Palaute, Youth Master Ekkono

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät_Palloliitto_Eerikkilä

Suomalaisen jalkapallon kehityspäivät

Ensimmäisen kerran 2017 järjestetyt Jalkapallon & futsalin kehityspäivät on lunastanut paikkansa suomalaisen jalkapallon ytimessä ja tapahtuma kokoaa vuosittain satoja valmentajia ja jalkapallovaikuttajia yhteen. Seuraavat suomalaisen jalkapallon kehityspäivät järjestetään 9-10.12.2023 Eerikkilässä.

Master Ekkono

Master Ekkono

Kurssi on suunnattu edistyneille U13-U18 valmentajille ja valmennuspäälliköille. Koulutus käsittelee syvällisesti pelipaikkakohtaisia teknis-taktisia sisältöjä sekä antaa niiden valmentamiseen menetelmällisiä työkaluja.

Jalkapallo-SamiHyypiaAcademy-Alamoduuli

Youth Master Ekkono

Kurssi on suunnattu edistyneille U7-U13 valmentajille ja valmennuspäälliköille. Koulutus käsittelee syvällisesti pelipaikkakohtaisia teknis-taktisia sisältöjä sekä antaa niiden valmentamiseen menetelmällisiä työkaluja.

Ekkono Football Eerikkilä

Ekkono level 1

Ekkono Pathway: The Ekkono Method – how to create intelligent players? Ekkono-polun ensimmäinen vaihe, Level 1 Ekkono Method -verkkoseminaari (3h) auttaa valmentajia ymmärtämään, mitä Ekkono-metodi on sekä auttaa ymmärtämään, kuinka sen soveltaminen voi auttaa suuresti sekä pelaajia että valmentajia. Tämä ilmainen seminaari järjestetään verkossa.

Eerikkilä-jaklapallo-jalkapallokoulu2

Ekkono level 2

Ekkono taso 2 -kurssi on suunniteltu erityisesti U7-U13-ikäluokan valmentajille ja valmennuspäälliköille. Koulutukset tapahtuu paikanpäällä Eerikkilässä ja etätoteutuksena.

Jalkapallo_Eerikkilä

Ekkono Level 3

Ekkono taso 3 -kurssi on suunniteltu erityisesti U13-U20-ikäluokan valmentajille ja valmennuspäälliköille. Koulutukset tapahtuu paikanpäällä Eerikkilässä ja etätoteutuksena.

Ajankohtaista

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta