Jalkapallo-KehittymisenSeuranta-moduuli

Täydennä osaamistasi ja kehity

Sami Hyypiä Akatemia ja Ekkono kokoavat yhteen kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarkoituksena on antaa valmentajille työkaluja itsensä, pelaajiensa ja joukkueensa kehittämiseen siten, että harjoittelussa tapahtuvat oikeat asiat oikeaan aikaan. Kukin täydennyskoulutus sisältää teoriaa, ohjattua työskentelyä ja käytännön malliharjoituksia.

Seuraavat täydennyskoulutukset:

 Master Ekkono 

Ilmoittaudu nyt mukaan!

100% osallistujista suosittelisi Master Ekkono-kurssia eteenpäin

Tutkimustulos, Ekkono Metodi

Parasta koulutuksessa oli malliharjoitukset ja niiden yksityiskohdat

Seminaaripalaute

Kurssilla toimivat käytännön esimerkit, yksityiskohtaisuus, analyyttisyys

Seminaaripalaute

I thought the model trainings and going deep into the concepts gave me new tools towards my coaching.

Palaute, Youth Master Ekkono

Eerikkilä-Jalkapallo-Ekkono

Master Ekkono

Kurssi on suunnattu edistyneille U13-U18 valmentajille ja valmennuspäälliköille. Koulutus käsittelee syvällisesti pelipaikkakohtaisia teknis-taktisia sisältöjä sekä antaa niiden valmentamiseen menetelmällisiä työkaluja.

Jalkapallo-SamiHyypiaAcademy-Alamoduuli

Youth Master Ekkono

Kurssi on suunnattu edistyneille U7-U13 valmentajille ja valmennuspäälliköille. Koulutus käsittelee syvällisesti pelipaikkakohtaisia teknis-taktisia sisältöjä sekä antaa niiden valmentamiseen menetelmällisiä työkaluja. Haku avoinna!

Jalkapallo-KehittymisenSeuranta-moduuli

SHA Ekkono online

SHA Ekkono Online-verkkokoulutus on kokonaisuus, joka suunniteltu erityisesti lasten (U6-U13) valmentajille ja valmennuspäälliköille. Kurssin opetuskieli on englanti.

sami_hyypia_web-16-1030x688

Ekkono Level 2 valmentajaseminaarit

Ekkonon taso 2 kurssi on jaettu kahteen osaan, jotta valmentajat saavat aikaa kurssien välillä sisäistää opittuja asioita kurssisisältöihin liittyen.

Eerikkilä-jalkapallo-huippuseminaarit

Jalkapallon valmentajaseminaarit

Kansainvälisen tason valmennusseminaareissa on tarkoituksena antaa valmentajille uusia ideoita itsensä, pelaajansa ja joukkueensa kehittämiseen. Valmentajaseminaarit pyrkivät antamaan työkalut valmentajan avuksi, niin että harjoittelussa tapahtuu oikeat asiat, oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Kukin täydennyskoulutus sisältää teoriaa, ohjattua työskentelyä ja käytännön malliharjoituksia.

Eerikkila-FBA-maalivahti

Salibandyn valmentajaseminaarit

Eerikkilä ja Floorball Academy yhdistää motivoituneet ja kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarjolla on kansainvälisen tason valmennusseminaareja tarkoituksena antaa valmentajille uusia ideoita itsensä, pelaajansa ja joukkueensa kehittämiseen.

Uusimmat blogikirjoitukset

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta