Aktiviteetit_Eerikkilä-luontokohteet

Opastetut retket

 Tutustu kauniiseen Hämeen Järviylängön luontoon turvallisesti oppaidemme johdolla. Opastettu retki luo mieleenjäävän elämyksen ryhmällesi. Vuodenaikojen vaihtelu ja erilaiset liikkumismuodot luonnossa avaavat uusia tapoja aistia luontoympäristö. Retken keston ja vauhdin määrittelet Sinä. Retket toteutetaan ennakkotilauksesta.

Vapaa-aika-Luontoliikkujalle-Aktiviteetti-Eerikkilä-alamoduuli2

Melontaretki Ruostejärvellä

Melontaretki vakaalla intiaanikanootilla kauniilla ja kirkkaalla Ruostejärvellä. Ohjaajan avustuksella lajin saloihin on mukavaa ja turvallista tutustua. Osallistujan tulee olla uimataitoinen. Kelluntaliivit tarjotaan osallistujille.

Luontokeskus-tapahtumat

Fatbike-safari

Fatbike antaa uuden ulottuvuuden maastopyöräilyyn ja Hämeen järviylängön upeisiin maastoihin. Leveärenkaisella pyörällä voi nauttia luonnosta liikkumisesta ympäri vuoden. Meiltä löytyy myös muutama lasten fatbike.

Eerikkilä-vierailu

Patikointiretki

Virkistävä kävelyretki Ruostejärven lähimaastossa. Metsässä samoilu laskee stressitasoa, rauhoittaa ja auttaa keskittymään tähän hetkeen. Samalla tutustuu upeaan järviluontoon ja Ruostejärven virkistysalueeseen.

Aktiviteetit-SUP-Eerikkilä-moduulikuva

Suppailu

Tutustu sup-lautailuun ohjaajamme opastuksella. Samalla nautit kauniista järvimaisemista laineiden liplatusta kuunnellen. Osallistujan tulee olla uimataitoinen. Kelluntaliivit tarjotaan osallistujille.

koko perhe lumikenkäilemässä

Lumikenkäily

Lumisessa lähimetsässä liikkuminen tarjoaa aivan uudenlaisen näkökulman suomalaiseen metsään. Ohjaaja perehdyttää ryhmän lumikengillä liikkumiseen.

Hinnat:

95 € / tunti + 6 € hlö

Hinta sisältää ohjauksen ja tarvittavat välineet. Kaikkiin retkiin voi sisällyttää evästauon laavulla. Lähtöpaikkana joko Eerikkilä tai luontokeskus.

Varaukset ja lisätiedot Eerikkilän myyntipalvelusta. Viikonloppuisin myös Hämeen Luontokeskus

 

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238

Placeholder Picture

Eerikkilä Outdoor Center – Hämeen Luontokeskus

Luontokeskus-tapahtumat-Eerikkilä

Lajikokeilukalenteri

Yllä olevia retkiä myös kaikille avoimina lähtöinä retki- ja lajikokeilukalenterissamme.

Joutilaan Jussi - Juhannusyön patikointi Torronsuolla

Torronsuon entiset ajat- opastettu retki

Tällä Etelä-Suomen suurimmalla keidassuoalueella Tammelassa on ikää 8500 vuotta. Torronsuon kansallispuisto on lähes kokonaan suota, mutta keskellä on pieniä, mäntyä kasvavia metsäsaarekkeita ja suota reunustavat metsät, harjut, kalliojyrkänteet ja näköalakalliot, joilta aukeaa laajat näkymät suon eri osiin. Lähde nauttimaan Torronsuon rauhoittavasta maisemasta ja kuulemaan oppaamme kertomana  tarinoita suon historiasta ja sen entisajan asukkaista.

Retki vie kulkijansa mystisen suoluonnon ja Hämeen menneeseen aikaan, vanhojen  tapojen ja luonnonuskomusten äärelle. Retki tutustuttaa Suomen syvimmän keidassuon tuhansia vuosia vanhaan syntyhistoriaan, Hämeen kauppareitteihin ja kauppatapoihin, sekä vuosisatojen takaisiin elintapoihin ja elämisen olemukseen. Myös lähiajan suoelämää ja ympäristön kylien elämää, sekä historian vaikutusta pohdiskellaan rauhallisen kuljennan lomassa. Tiedätkö mikä oli liki tuhat vuotta sitten Hämeen arvokkainta kauppatavaraa? Tiedätkö mihin ja miten suon kasviaarreaittaa käytettiin? Kuka olikaan Tapio? Mihin tarkoitukseen karsikkomännyt katsottiin? Retken päätteeksi nautitaan kauniilla laavupaikalla nuotiotulen ääressä riistakeittoa lisukkeineen ja jutellaan leppoisia. Luontotornista voi ihailla suon valtavuutta höyryävän kahvikupillisen kera.

Kokoontuminen Kiljamon parkkipaikalla.

Hinta 59€. Sisältää keittoruokailun ja pullakahvit laavulla. Oppaana Tarja Jaakkola.

Varaukset ryhmille (min. 15 henkilöä) Hämeen Luontokeskuksesta

Placeholder Picture

Eerikkilä Outdoor Center – Hämeen Luontokeskus

Retket kansallispuistoihin

Toteutamme retkiä Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoihin  sekä alueen muihin luontokohteisiin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Varaukset ja lisätiedot Eerikkilän myyntipalvelusta

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238