0G7A1761

Aitoa maukasta lähiruokaa

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Myös houkutteleva kahvilatarjontamme kutsuu sinua nauttimaan hetkistä.

Oivaraportti

Tarkista ravintolapalveluidemme aukioloajat.

Ravintolamme

Eerikkilässä nautit puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Käytämme runsaasti paikallisten tuottajien raaka-aineita ja kunnioitamme aitoja makuja. Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin. Voit toki tilata meiltä myös makunystyröitä hellivät tilausmenut. Ravintolapalvelumme sijaitsevat Klubirakennuksessa.

Bar & Cafe 49

Eerikkilän olohuonen ja illanviettotila Bar & Cafe 49 sijaitsee Klubitalossa ravintolasalin alakerrassa. Valikoimassa erikoiskahveja, virvokkeita ja Snack food menu, jolta löytyy syötävää pienempään ja isompaan nälkään. Anniskeluoikeudet. Tilassa myös biljardipöytä sekä Tv-Screenit. Terassi. Klo 18 jälkeen alle 18-vuotiaat vain omien vanhempien seurassa. Biljardi K-18. p. 0201 108 200. Avoinna ma-la klo 16-23, suljettu sunnuntaisin.

Cafe Erik

Aulakahvila Cafe Erik sijaitsee Frenckell-rakennuksessa vastaanoton yhteydessä. Tarjolla kuumia juomia ja Nespresson erikoiskahveja, tuoreita leivonnaisia, täytettyjä leipiä ja muuta välipalaa, virvokkeita ja makeisia. Lisäksi hyvä valikoima proteiinituotteita. Kahvilasta on suora ja avara näkymä tekonurmelle, joka mahdollistaa pelien katsomisen sisätilasta kahvin lomassa. Avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Cafe Erik p. 0201 108 200

Catering ja tilausmenut

Valmistamme maistuvat tarjottavat niin perhejuhliin kuin yrityksesi tai ryhmäsi tarpeisiin joko Eerikkilässä, Villa Erikissä tai muualla. Maistuvaa illallista voit nauttia myös huviloissamme.