0G7A1761

Aitoa maukasta lähiruokaa

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Myös houkutteleva kahvilatarjontamme kutsuu sinua nauttimaan hetkistä.

Lapset jouluna huvilassa Eerikkilä

Jouluaaton illallinen

Tervetuloa nauttimaan joulun herkuista valmiiseen pöytään! Varaa pöytä jouluaaton illalliselle 4.12 mennessä!

Urheilu-Ravintolat-moduuli

Ravintolamme

Eerikkilässä nautit puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Käytämme runsaasti paikallisten tuottajien raaka-aineita ja kunnioitamme aitoja makuja. Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin. Voit toki tilata meiltä myös makunystyröitä hellivät tilausmenut. Ravintolapalvelumme sijaitsevat Klubirakennuksessa.

Ravintolat-Kahvilat-Eerikkilä-Moduulikuva

Kahvilat

Cafe Erik palvelee Frenckell-rakennuksessa vastaanoton yhteydessä ja Cafe 49 kutsuu käymään Klubitalon alakerrasssa. Villa Erikin kahvila on avoinna loma-aikoina palvellen myös alueen retkeilijöitä. Kahviloiden valikoimissa on tuoreita leivonnaisia ja täytettyjä leipiä, virvokkeita ja muita välipaloja. Cafe49:n valikoimassa on myös erikoiskahvit, pieni ruokalista ja A-oikeudet.

0G7A1761

Catering ja tilausmenut

Valmistamme maistuvat tarjottavat niin perhejuhliin kuin yrityksesi tai ryhmäsi tarpeisiin joko Eerikkilässä, Villa Erikissä tai muualla. Maistuvaa illallista voit nauttia myös huviloissamme.