0G7A1761

Aitoa maukasta lähiruokaa

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Myös houkutteleva kahvilatarjontamme kutsuu sinua nauttimaan hetkistä.

Oivaraportti

Ravintolamme

Eerikkilässä nautit puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Käytämme runsaasti paikallisten tuottajien raaka-aineita ja kunnioitamme aitoja makuja. Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin. Voit toki tilata meiltä myös makunystyröitä hellivät tilausmenut. Ravintolapalvelumme sijaitsevat Klubirakennuksessa.

Kahvilat

Cafe Erik palvelee Frenckell-rakennuksessa vastaanoton yhteydessä ja Bar & Cafe 49 kutsuu käymään Klubitalon alakerrassa. Kahviloiden valikoimissa on tuoreita leivonnaisia ja täytettyjä leipiä, virvokkeita ja muita välipaloja. Bar & Cafe 49:n valikoimassa on myös erikoiskahvit, pieni ruokalista ja A-oikeudet.

Catering ja tilausmenut

Valmistamme maistuvat tarjottavat niin perhejuhliin kuin yrityksesi tai ryhmäsi tarpeisiin joko Eerikkilässä, Villa Erikissä tai muualla. Maistuvaa illallista voit nauttia myös huviloissamme.