Jalkapalloleiri Eerikkilä 2

Jalkapalloleirit

Meillä järjestät jalkapalloleirit joukkueellesi ympäri vuoden. Eerikkilä on jalkapallon valtakunnallinen valmennuskeskus, joka tarjoaa erinomaiset olosuhteet ympärivuotiseen harjoitteluun.

Jalkapalloleiri ystäviä Eerikkilässä

Kehitä taitoa ja kasvata joukkuehenkeä

Eerikkilässä pitävät harjoitusleirejään eritasoiset jalkapalloilijat maajoukkueista nappuloihin. Suomen Palloliitto on Eerikkilän strateginen yhteistyökumppani ja järjestää suuren osan maajoukkueleirityksistään tiloissamme.

Eerikkilän nurmilla ja hallissa pelataan vuosittain myös useita juniorimaaotteluita.

Litmanen Areena Eerikkilä

Jalkapallokentät

Ylpeydenaiheitamme ovat jalkapallostadion Jari Litmanen Areena sekä jalkapallokenttä, joissa kummassakin pelataan lämmitettävällä luonnonnurmikentällä.

Olosuhteita täydentävät täysimittainen jalkapallohalli (Eerikkilä-halli) ottelun tallentamisen mahdollistavine kamerajärjestelmineen, sekä junioriotteluihin ja harjoitteluun tarkoitettu harjoitushalli. Näiden lisäksi kaksi keinonurmikenttää, joista toinen on lämmitettävä mahdollistaa ympärivuotisen harjoittelun.

Ekkono Footbaöö Camp Eerikkilä 2022

Testauspalvelut

Testiasema tarjoaa fyysisen kunnon mittausta jalkapalloilijoille. Testiaseman tietokanta sisältää yli 21 000 jalkapalloilijan testiarvot.

Valikoimastamme löytyy myös harjoitteita fysiikan kehittämiseen, mukavaa oheisohjelmaa kuten luontoliikuntaa ja tiimikisailuja sekä luentoja. Ohjaamisesta vastaavat liikunnan ammattilaiset. Kysy lisää testipaketeista ja liikuntavalikoimasta myyntipalvelustamme.

Jalkapalloleiri oheisohjelmaa Eerikkilässä

Monipuolista ohjelmaa

Räätälöimme jokaiselle harjoitusleirille leiripaketin sopivilla harjoitusajoilla ja monipuolisilla vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksilla. Leirin varaaminen meiltä on helppoa: valitse majoitusvaihtoehto, täysihoitopaketti ja lisää siihen haluamasi oheisohjelmat.

Leiripaketit

Pakettihinta sisältää  majoituksen valitussa majoitusluokassa, ateriat (aamiainen, lounas ja päivällinen), sauna-, luento- ja liikuntatilat sekä kentät (kentät ja hallit ei talvikaudella ).

Taulukosta löydät hinnat kahden vuorokauden leiripaketille. Kysy myös vuorokausihintaa.

2 vrk, pe-suHUVILA MIN. 6/8 HLÖ
Aikuinen201 €
6-12 v.181 €
2 vrk, pe-suLOMAHUONEISTO MIN. 3-4 HH / 4-5 HH
Aikuinen201 €
6-12 v.181 €
2 vrk, pe-suHIRSIHOVI MIN. 24 HLÖ
Aikuinen181 €
6-12 v.159 €
2 vrk, pe-suHOTELLI SUPERIOR / STANDARD 2-4 HH / PLAYERS´ HOUSE STANDARD 3HH
Aikuinen181 €
6-12 v.159 €
2 vrk, pe-suHOTELLI ECONOMY 3-4 HH / PLAYERS´ HOUSE HUONEISTO 5-HH
Aikuinen169 €
6-12 v.149 €

 

Leirit ovat Opetusministeriön tukemaa vapaan sivistystyön koulutusta. Niiden tulee olla kestoltaan vähintään 1 vuorokauden mittaisia ja sisältöön kuulua vähintään 10 tuntia (keskimäärin 5 tuntia per päivä) ohjattua toimintaa.

Huuhkaja- ja Helmaripolku 2022

Jalkapalloleirille Eerikkilään

Hitsaa joukkue kasaan Eerikkilässä

Lisätiedot ja yhteydenotot

Kirsi Järvinen

Yhteyspäällikkö

Palloliiton yhteyshenkilö, jalkapallo- ja salibandyseurat

Olemme kiertäneet maajoukkueiden kanssa ympäri Eurooppa monissa leirikeskuksissa. Voimme ylpeydellä todeta Eerikkilän olevan Euroopan mittakaavassa aivan huipputasoa maajoukkueiden leirityksen, maaotteluiden ja karsintaturnausten järjestämisen osalta. Laadukkaat harjoitusolosuhteet, kaikki lähellä, mahtava luonto ympärillä ja kruununa aina avulias henkilökunta, jonka kanssa yhteistyö toimii saumattomasti.

Marianne Miettinen

Huippujalkapallopäällikkö, valmentaja, kouluttaja

Marianne Miettinen -profile picture

Marianne Miettinen

Huippujalkapallopäällikkö, valmentaja, kouluttaja

Eerikkilä-urheilijoiden-vanhemmille

Urheilijoiden vanhemmille

Pidämme hyvää huolta nuorista urheilijavieraistamme. Harjoittelun ohella lepo, ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat avainasemassa toiminnassamme. Voit myös varata oman...

Standard-plus-Eerikkilä

Majoitus

Kaikkia majoitusvaihtoehtojamme yhdistää se, että saat hyvät yöunet lähellä aktiviteettejamme, eikä aikaa hukkaannu siirtymisiin.

Urheilu-Oheisohjelma-isokuva

Viihdy myös kentän ulkopuolella

Eerikkilässä nuori pelaaja viihtyy myös vapaa-ajalla.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta