Eerikkilä ilmakuva 2022 (1)

Osaamista ja palvelua ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin hyväksi

Eerikkilä on kehittynyt yli 70-vuotisen taipaleensa aikana yhden miehen visiosta huippu-urheilun, hyvinvoinnin ja luontokoulutuksen osaamiskeskukseksi.

Eerikkilässä toimivat jalkapallon ja salibandyn valtakunnalliset valmennuskeskukset. Tarjoamme liikunta- ja luontoalan koulutusta, aktiviteetteja yrityksille ja palveluja vapaa-aikaan. Visiomme on olla tuloksistamme tunnettu, ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskus.

Eerikkilä, 1950-1960-luku.

”Suomalainen jalkapalloilu ei kehity, ellei Suomessa ole sille omaa valmennuskeskusta.”

– Erik von Frenckell

Visiosta tähän päivään

Erik von Frenckellin visio suomalaisen jalkapalloilun kehittämisestä johti Eerikkilän Urheiluopiston syntyyn vuonna 1949. Vuosikymmenten mittaan Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on kehittynyt huippu-urheilun, liikunta- ja luontoalan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaamiskeskukseksi, joka palvelee monipuolisesti myös yrityksiä ja vapaa-ajan matkailijoita.

Haastamme sinut

Me Eerikkilässä uskomme, että ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin, kun hän oppii uutta ja kehittyy oikeanlaisessa ilmapiirissä, samanhenkisten ihmisten ympäröimänä. Ainutlaatuinen E.Way-filosofiamme ihmisen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä haastaa sinut kurottamaan kohti parempaa hyvinvointia.

Vastuullista kehittymistä

Kehitymme ympäristömme ehdoilla ja toimimme kestävän kehityksen mukaisesti. Tämä näkyy kaikessa toiminnassamme majoituksesta ravintolapalveluihimme ja energiaratkaisuihimme. Lasten ja nuorten kasvattajina kannamme vastuumme tulevaisuudesta, ja panostamme kattavaan vastuullisuusohjelmaamme.

Usein kysyttyä

Haluatko tietää lisää Eerikkilästä, tarjonnastamme, tiloistamme tai palveluistamme? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja saa vastaukset sinua mahdollisesti askarruttaviin aiheisiin!

Etusivu-Eerikkila-esittely-isokuva

Ota yhteyttä!

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort | Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä | 0201 108 200 | reception@eerikkila.fi

Uutiset

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta

Yhteistyökumppanit

Palvelukumppanit

Vastuullisuus