Eerikkila-Luontokeskus-Liesjarvi-melonta

Pysy liikkeessä ja treenaa turvallisesti

Eerikkilässä voit treenata tai pelata monipuolisesti. Meillä sinua liikuttavat myös seinäkiipeily, padel, Fatbike-pyöräily, lumikenkäily, melonta, suppailu, patikointi, uinti järvessä ja polkujuoksu. Ammattilaistason liikuntatilat ja -palvelut saat käyttöösi aluepassilla.

Aktiviteetit-Alupassi-Eerikkilä-moduulikuva

Aluepassilla liikkumaan

Aluepassilla voit käyttää liikuntatiloja ja urheiluvälineitä omatoimiseen liikkumiseen aukioloaikojemme puitteissa. Aluepassin voimassaolon voit valita 1–7 vuorokaudelle. All Access -liikuntalomamme sisältää aina aluepassin. Pelkän majoituksen hintaan sisältyy kuntosalin käyttö, muut tilat saat käyttöösi hankkimalla aluepassin. Aluepassin voi lunastaa vaikka et majoittuisikaan Eerikkilässä.

Eerikkia-lähialue-forssanmuseo

Lähialueen palvelut

Eerikkilä lähialueineen tarjoaa paljon liikunta- ja luontovirikkeitä, mutta läheltä löytyy muunlaistakin tekemistä. Voit esimerkiksi vierailla Forssassa koko perheen Viihdeuimala Vesihelmessä tai historiallisella Finlaysonin puuvillatehtaan alueella. Noin 10 km päässä Tammelassa sijaitsee puolestaan idyllinen Saaren kartano puistoineen, ja 15 km päästä löydät Sisumetsän Seikkailupuiston ja Hiidenlinnan.

Vapaa-aika-Aktiivilomailijalle-isokuva-Eerikkilä

E.Gym-kuntosali

Saliltamme löytyvät Technogymin kuntosalilaitteet ja monipuolinen valikoima irtopainoja, useita kyykkypaikkoja, kahvakuulia, kuntopalloja ja muita välineitä.

Sali on avoinna avainkortin lunastaneille ja majoittuville joka päivä klo 7.45 –21.30. Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Hinnat: 10 €/kerta tai 1 kk / 35 €, 3 kk / 90 €, 6 kk / 150 € tai Aluepassi. Ohjaukset tilauksesta.

Aktiviteetit-E-Cross-Eerikkilä-moduulikuva

E.Cross toiminnalliseen harjoitteluun

Toiminnallisen harjoittelun sali sijaitsee entisessä kuntosalirakennuksessa. Tule kokeilemaan crosstrainingia tai kysy ohjattuja tunteja.

Eerikkilä-tilat-padel

Padel

Nopeasti suosioon noussutta padelia voit pelata ulkoliikunta-alueen valaistulla kentällä.

Kenttävaraukset vastaanotosta p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi.

25€/h (sis. välineet, 4 mailaa ja pallot)
200€/10h (=kymppikortti, sis. välineet)
Aluepassin ostaneille 15€/h

Eerikkilän tenniskenttä

Tennis

Eerikkilän kaksi tenniskenttää sijaitsevat ulkopelialueella huviloiden ja huoneistojen välittömässä läheisyydessä.

Tenniskenttien pintana on ITF:n (International Tennis Federation) hyväksymä hiekkatekonurmi, jossa nukkaa jää näkyviin 2-3 mm.

Kenttävaraukset vastaanotosta p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi.

25€/h (sis. välineet)
200€/10h (=kymppikortti, sis. välineet)
Aluepassin ostaneille 15€/h

Aktiviteetit-Pallopelit-Eerikkilä-moduulikuvat

Pallopelit monitoimihallissa

Tule pelaamaan lentopalloa, sulkapalloa, salibandyä, futsalia ja koripalloa. Mailoja ja palloja voit lainata vastaanotosta.

Vapaa-aika-Perheet-Aktiviteetit-Eerikkilä-Alamoduuli2

Seinäkiipeily

Kokeile kiipeilyä ja samalla omia rajojasi turvallisesti. Sisäkiipeilyseinämme on noin 8 metriä ja siinä on myös oma alue boulderointiin.

Boulderointialueella voi kiipeillä omatoimisesti, mutta korkealle seinälle pääset vain kiipeilyohjaajan kanssa. Hinnat alk. 95€ / tunti.

Aktiviteetit-Fatbike-Eerikkilä-moduulikuva

Fatbike

Fatbikella eli läskipyörällä ajaminen on helppoa ja turvallista. Eerikkilän ympäristö tarjoaa monipuolisia ajomaastoja niin vasta-alkajalle kuin harjaantuneemmallekin ajajalle poluilla, järven rannalla sekä pitkospuilla. Vuokraa Klubitalon asiakaspalvelupisteeltä, Cafe49:n luota: Fatbike 20 € / h, lisätunnit 5€ / h. Vuokra-aika 1 tunti / 3 tuntia / 7 tuntia. Pyöriä myös lastenkoossa.

Eerikkilä DiscGolfPark

Frisbeegolf

Eerikkilä DiscGolfPark on 18-reikäinen frisbeegolfrata, johon ovat kaikki lajista innostuneet tervetulleita pelaamaan vapaasti oman aikataulun mukaan. Rata on monipuolinen ja maastoltaan miellyttävä ja se sopii kaiken tasoisille heittäjille. Radalla on myös yksi par 5 -väylä.

Reitti lähtee Eerikkilän huviloiden ja Leppilammen väliin jäävältä alueelta ja kulkee pääosin Ruostejärven virkistysalueyhdistyksen mailla. Radan suunnittelusta on vastannut huipputason suunnittelija Pasi Koivu DiscGolfParkista.

Vastaanottoon on tulossa vuokrattavaksi kiekkoja, mutta toistaiseksi heittäjillä on oltava mukana omat kiekot.

Tutustu Eerikkilä DiscGolfParkin väyläkarttaan.

Kentällä järjestetään myös kilpailuita. Kenttä on kilpailujen aikana myös muiden heittäjien käytössä edellyttäen, että kisassa on alle 72 osallistujaa. Tästä näet kentän tulevat kilpailut ja osallistujamäärät.

Aktiviteetit-Melonta-Eerikkilä-Moduulikuva

Melonta

Lähde melontaretkelle vakaalla intiaanikanootilla Ruostejärvelle tai Liesjärven kansallispuistoon. Oppaan avustuksella lajin saloihin on mukava tutustua. Vuokraa Klubitalon asiakaspalvelupisteeltä, Cafe49:n luota: Kanootti 20 € / h, lisätunnit 10€ / h

Aktiviteetit-SUP-Eerikkilä-moduulikuva

Suppailu

SUP-laudalla pääset tutustumaan Ruostejärveen uudesta perspektiivistä! Vuokraa SUP-lauta Klubitalon asiakaspalvelupisteeltä, Cafe49:n luota. Hinta 20 € / tunti.

Vapaa-aika-Luontoliikkujalle-isokuva-Eerikkilä

Patikointi

Ruostejärven virkistysalue tarjoaa upeita luontoelämyksiä. Alueelta löytyy hiekkapohjainen uimaranta, laavuja, köysilossi ja luontopolkuja, jotka sopivat myös perheen pienimmille. Liesjärven sekä Torronsuon Kansallispuistojen reiteissä on vaihtoehtoja niin päiväretkiin kuin pidempiin yön yli retkiin. Alueen karttoja on myynnissä vastaanotostta ja Klubitalon asiakaspalvelupisteellä.

Aktiviteetit-Uinti-Eerikkilä-moduulikuva

Uinti ja saunat

Ruostejärvi on tunnettu kirkkaista vesistään ja hiekkapohjastaan. Kesäisin uimaan pääsee yleiseltä Ruostejärven hiekkarannalta tai Eerikkilän saunarannasta. Kaikkien käytettävissä on uimapaikka ison rantasaunan oikealla puolella. Laiturit ovat vain saunavuoron varanneiden käytettävissä.

Talvisin avantoon pääsee Eerikkilän saunarannasta. Lähistöllä sijaitsee lisäksi upeita uintikohteita ja rantoja, kuten Saaren kansanpuisto ja Lopen Melkuttimet.

Saunatilat palvelevat ryhmiä ennakkovarausten mukaisesti. Myös yksittäiset henkilöt voivat varata saunatilojamme. Suosittelemme tiedustelemaan vapaita aikoja ennen saapumista.

Kesällä lämmitämme saunat myös yleistä saunavuoroa varten. Hinta 10 € / henkilö tai aluepassi. Katso lisätiedot.

Aktiviteetit-Lumikengat-Eerikkilä-moduulikuva

Lumikengät

Lumikengät tuovat uuden ulottuvuuden talviseen liikkumiseen. Voit vuokrata lumikenkiä hintaan 15 € / tunti, seuraavat tunnit 5 €.

Lumikenkäilyä voi harrastaa myös Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa.

Torro hiihto

Hiihto ja luistelu

Eerikkilästä löytyy talvisin luistinjää (säävarauksella) ja kuntoradalle teemme hiihtoladun (n. 3 km, valaistu edestakainen reitti) heti lumitilanteen salliessa.

  • Ladut kunnossa. Huolletaan arkipäivisin.

Lähiseudulla hiihtämään pääsee Torronsuon kansallispuistossa. Kohde sopii retkihiihtoon. Latuverkostoa ylläpitää talkoovoimin Torro Seura ry, joka tiedottaa latutilanteesta Facebook-sivullansa.

Tammelan Pyhäjärven jäällä on hyvinä talvina hiihtolatu, sekä aurattu rata luistelijoille ja kävelijöille. Perinteisen latua 5,2 km välillä Lamalanlahti-Ruisluodon ranta.

Tammelan liikuntakeskukselta löytyy tykkilumiladut perinteiseen ja vapaaseen hiihtoon sekä kaukalo luisteluun ja jääpeleihin.

Forssassa huolletut ladut löytyy mm.  Paavolan ja Kaikulan kuntoradoilta.

Eerikkilä-tilat-Ulkoliikunta-alue

Ulkoliikunta-alue

Ulkoliikunta-alueelta löydät mm. valaistun Padel-kentän, kaksi tenniskenttää, koripallokorit, ulkosalibandykaukalon ja verryttelyjuoksuradan. Lapsille keinut, hiekkalaatikko ja kiipeilyverkko.

Aktiviteetit-Kuntotestaukset-Eerikkilä-moduulikuva

Kuntotestaukset

Kuntotestaus antaa sinulle tärkeää tietoa fyysisestä kunnostasi. Teemme Inbody-kehonkoostumusmittauksia, polkupyöräergometritestejä ja kävelytestejä sekä lihaskuntotestejä. Voit tulla yksin tai vaikka kaveriporukalla. Vain ennakkovarauksesta. Kysy lisää: sales@eerikkila.fi, puh. 0201 108 238

Eerikkilä-aktiviteetit-sauvakävely

Muita aktiviteetteja

  • Kuntorata (1,8 km) lenkkeilyyn ja sauvakävelyyn, talvella latu lumitilanteen mukaan (latu ajetaan muutaman kerran viikossa)
  • Luistinjää ja pulkkamäki lumitilanteen mukaan (molemmat käytettävissä)
  • Jopot lyhyisiin retkiin lähialueella (maks. 2 tuntia), 5 €/tunti
  • Soutuveneet
  • Pallopelit: beachvolley, padel, jalkapallo, pihasähly ja pihakoris
  • Pihapelit lainattavissa vastaanotosta
  • Patikointireitit ja luontopolut Ruostejärven virkistysalueella

Lisätiedot ja varaukset vastaanotosta: puh. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi

Aktiviteetit-OpastetutRetket-Eerikkilä-moduulikuva

Opastetut retket

Aktiviteetit-vuokravalineet-Eerikkilä-moduulikuva

Vuokravälineet

Urheilu-Oheisohjelma-isokuva

Lajikokeilut

Hyödynnä liikuntasetelit

Meillä voit käyttää Smartumin liikunta- ja kulttuurietua, ePassi liikuntaetua, Tyky-seteliä sekä Virike-liikuntaseteleitä. Liikuntaetu käy maksuna liikuntavuoroihin (kertakäynnit ja sarjakortit), välinevuokraukseen ja ohjattuihin jumppiin. Lisäksi Smartum- ja Virike-edut käyvät liikuntalomiimme osamaksuna. Ilmoitathan jo varausta tehdessäsi, jos aiot maksaa osan lomastasi liikuntaseteleillä.

Muistathan, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa muiden liikuntavuoroja tai lomia.

Aktiviteetit_Eerikkilä-luontokohteet

Luontokohteet lähellä

Eerikkilä sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä, kirkasvetisen Ruostejärven rannalla. Pääset nauttimaan upeista maisemista kaikkina vuodenaikoina. Kysy meiltä lisää tietoa alueen reiteistä ja vuokraa välineet luonnossa liikkumiseen. Vaihtoehtoja on runsaasti niin lyhyille kuin pidemmillekin retkille. Kysy myös opastettuja retkiä!