Eerikkila-Luontokeskus-Liesjarvi-melonta

Pysy liikkeessä ja treenaa turvallisesti

Eerikkilässä voit treenata tai pelata monipuolisesti. Meillä sinua liikuttavat myös seinäkiipeily, padel, Fatbike-pyöräily, lumikenkäily, melonta, suppailu, patikointi, uinti järvessä ja polkujuoksu. Ammattilaistason liikuntatilat ja -palvelut saat käyttöösi aluepassilla.

Vapaa-aika-Aktiivilomailijalle-isokuva-Eerikkilä

E.Gym-kuntosali

Saliltamme löytyvät Technogymin kuntosalilaitteet ja monipuolinen valikoima irtopainoja, useita kyykkypaikkoja, kahvakuulia, kuntopalloja ja muita välineitä.

Sali on avoinna avainkortin lunastaneille ja majoittuville joka päivä klo 7.45 –21.30. Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Hinnat: 10 €/kerta tai 1 kk / 35 €, 3 kk / 90 €, 6 kk / 150 € tai Aluepassi. Ohjaukset tilauksesta.

Huom! Eerikkilän kuntosali saa uudet valoisat tilat päärakennuksesta, vastaanoton alapuolelta. Nykyiseltä kuntosalilta siirretään laitteita uuteen tilaan 29.-30.9., jolloin kuntosali ei ole käytettävissä. Näinä päivinä kuntosalin kausikorttilaiset sekä majoittuvat asiakkaat voivat käyttää harjoitteluun E.Cross-salia, jossa on harjoitteluun tarjolla vapaita painoja ja kahvakuulia. E.Cross-sali on käytettävissä ilman ajanvarausta torstaina 29.9. klo 11-21 sekä perjantaina 30.9. klo 11.30-17.30. Kulku E.Crossille tapahtuu vastaanoton kautta. Uusi kuntosali aukeaa lauantaina 1.10. klo 12 ja on sen jälkeen avoinna päivittäin klo 7-22.

Aktiviteetit-E-Cross-Eerikkilä-moduulikuva

E.Cross toiminnalliseen harjoitteluun

Toiminnallisen harjoittelun sali sijaitsee entisessä kuntosalirakennuksessa. Tule kokeilemaan crosstrainingia tai kysy ohjattuja tunteja.

Padel Eerikkilä

Padel

Nopeasti suosioon noussutta padelia voit pelata ulkoliikunta-alueen valaistulla kentällä.

Kenttävaraukset vastaanotosta p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi.

25€/h (sis. välineet, 4 mailaa ja pallot)
200€/10h (=kymppikortti, sis. välineet)
Aluepassin ostaneille 15€/h

Tennis Eerikkilä

Tennis

Eerikkilän kaksi tenniskenttää sijaitsevat ulkopelialueella huviloiden ja huoneistojen välittömässä läheisyydessä.

Tenniskenttien pintana on ITF:n (International Tennis Federation) hyväksymä hiekkatekonurmi, jossa nukkaa jää näkyviin 2-3 mm.

Kenttävaraukset vastaanotosta p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi.

25€/h (sis. välineet, myös junnumailoja)
200€/10h (=kymppikortti, sis. välineet)
Aluepassin ostaneille 15€/h

Aktiviteetit-Pallopelit-Eerikkilä-moduulikuvat

Pallopelit monitoimihallissa

Tule pelaamaan lentopalloa, sulkapalloa, salibandyä, futsalia ja koripalloa. Mailoja ja palloja voit lainata vastaanotosta.

Vapaa-aika-Perheet-Aktiviteetit-Eerikkilä-Alamoduuli2

Seinäkiipeily

Kokeile kiipeilyä ja samalla omia rajojasi turvallisesti. Sisäkiipeilyseinämme on noin 8 metriä ja siinä on myös oma alue boulderointiin.

Boulderointialueella voi kiipeillä omatoimisesti, mutta korkealle seinälle pääset vain kiipeilyohjaajan kanssa. Hinnat alk. 95€ / tunti.

Aktiviteetit-Fatbike-Eerikkilä-moduulikuva

Fatbike

Fatbikella eli läskipyörällä ajaminen on helppoa ja turvallista. Eerikkilän ympäristö tarjoaa monipuolisia ajomaastoja niin vasta-alkajalle kuin harjaantuneemmallekin ajajalle poluilla, järven rannalla sekä pitkospuilla. Vuokraa Klubitalon asiakaspalvelupisteeltä, Cafe49:n luota. Vuokra-aika 1 tunti 20 € / 3 tuntia 30 € / 7 50 € tuntia. Pyöriä myös lastenkoossa.

Eerikkilä DiscGolfPark

Frisbeegolf

Eerikkilä DiscGolfPark on 18-reikäinen frisbeegolfrata, johon ovat kaikki lajista innostuneet tervetulleita pelaamaan vapaasti oman aikataulun mukaan. Rata on monipuolinen ja maastoltaan miellyttävä ja se sopii kaiken tasoisille heittäjille. Radalla on myös yksi par 5 -väylä.

Reitti lähtee Eerikkilän huviloiden ja Leppilammen väliin jäävältä alueelta ja kulkee pääosin Ruostejärven virkistysalueyhdistyksen mailla. Radan suunnittelusta on vastannut huipputason suunnittelija Pasi Koivu DiscGolfParkista.

Vastaanotosta voi vuokrata kiekkoja 5 euron hintaan.

Tutustu Eerikkilä DiscGolfParkin väyläkarttaan.

Kentällä järjestetään myös kilpailuita. Kenttä on kilpailujen aikana myös muiden heittäjien käytössä edellyttäen, että kisassa on alle 72 osallistujaa. Tästä näet kentän tulevat kilpailut ja osallistujamäärät.

Aktiviteetit-Melonta-Eerikkilä-Moduulikuva

Melonta

Lähde melontaretkelle vakaalla intiaanikanootilla Ruostejärvelle tai Liesjärven kansallispuistoon. Oppaan avustuksella lajin saloihin on mukava tutustua. Vuokraa Klubitalon asiakaspalvelupisteeltä, Cafe49:n luota: Kanootti 20 € / h, lisätunnit 10€ / h

Aktiviteetit-SUP-Eerikkilä-moduulikuva

Suppailu

SUP-laudalla pääset tutustumaan Ruostejärveen uudesta perspektiivistä! Vuokraa SUP-lauta Klubitalon asiakaspalvelupisteeltä, Cafe49:n luota. Hinta 20 € / tunti, lisätunnit 10 €.

Vapaa-aika-Luontoliikkujalle-isokuva-Eerikkilä

Patikointi

Ruostejärven virkistysalue tarjoaa upeita luontoelämyksiä. Alueelta löytyy hiekkapohjainen uimaranta, laavuja, köysilossi ja luontopolkuja, jotka sopivat myös perheen pienimmille. Liesjärven sekä Torronsuon Kansallispuistojen reiteissä on vaihtoehtoja niin päiväretkiin kuin pidempiin yön yli retkiin. Alueen karttoja on myynnissä vastaanotostta ja Klubitalon asiakaspalvelupisteellä.

Aktiviteetit-Uinti-Eerikkilä-moduulikuva

Uinti ja saunat

Ruostejärvi on tunnettu kirkkaista vesistään ja hiekkapohjastaan. Kesäisin uimaan pääsee yleiseltä Ruostejärven hiekkarannalta tai Eerikkilän saunarannasta. Kaikkien käytettävissä on uimapaikka ison rantasaunan oikealla puolella. Laiturit ovat vain saunavuoron varanneiden käytettävissä.

Talvisin avantoon pääsee Eerikkilän saunarannasta. Sunnuntaisin 6.11. alk. yleinen avantouintivuoro Isolla Rantasaunalla. Katso lisätiedot.

Lähistöllä sijaitsee lisäksi upeita uintikohteita ja rantoja, kuten Saaren kansanpuisto ja Lopen Melkuttimet.

Saunatilat palvelevat ryhmiä ennakkovarausten mukaisesti. Myös yksittäiset henkilöt voivat varata saunatilojamme. Suosittelemme tiedustelemaan vapaita aikoja ennen saapumista.

 

Aktiviteetit-Lumikengat-Eerikkilä-moduulikuva

Lumikengät

Lumikengät tuovat uuden ulottuvuuden talviseen liikkumiseen. Voit vuokrata lumikenkiä hintaan 20 € / tunti, seuraavat tunnit 10 €.

Lumikenkäilyä voi harrastaa myös Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa.

Torro hiihto

Hiihto ja luistelu

Eerikkilästä löytyy talvisin luistinjää (säävarauksella) ja kuntoradalle teemme hiihtoladun (n. 3 km, valaistu edestakainen reitti) heti lumitilanteen salliessa.

Lähiseudulla hiihtämään pääsee Torronsuon kansallispuistossa. Kohde sopii retkihiihtoon. Latuverkostoa ylläpitää talkoovoimin Torro Seura ry, joka tiedottaa latutilanteesta Facebook-sivullansa.

Tammelan Pyhäjärven jäällä on hyvinä talvina hiihtolatu, sekä aurattu rata luistelijoille ja kävelijöille. Perinteisen latua 5,2 km välillä Lamalanlahti-Ruisluodon ranta.

Tammelan liikuntakeskukselta löytyy tykkilumiladut perinteiseen ja vapaaseen hiihtoon sekä kaukalo luisteluun ja jääpeleihin.

Forssassa huolletut ladut löytyy mm.  Paavolan ja Kaikulan kuntoradoilta.

Eerikkilä-tilat-Ulkoliikunta-alue

Ulkoliikunta-alue

Ulkoliikunta-alueelta löydät mm. valaistun Padel-kentän, kaksi tenniskenttää, koripallokorit, ulkosalibandykaukalon ja verryttelyjuoksuradan. Lapsille keinut, hiekkalaatikko ja kiipeilyverkko.

Aktiviteetit-Kuntotestaukset-Eerikkilä-moduulikuva

Kuntotestaukset

Kuntotestaus antaa sinulle tärkeää tietoa fyysisestä kunnostasi. Teemme Inbody-kehonkoostumusmittauksia, polkupyöräergometritestejä ja kävelytestejä sekä lihaskuntotestejä. Voit tulla yksin tai vaikka kaveriporukalla. Vain ennakkovarauksesta. Kysy lisää: sales@eerikkila.fi, puh. 0201 108 238

Eerikkilä-aktiviteetit-sauvakävely

Muita aktiviteetteja

  • Kuntorata (1,8 km) lenkkeilyyn ja sauvakävelyyn, talvella latu lumitilanteen mukaan (latu ajetaan muutaman kerran viikossa)
  • Luistinjää ja pulkkamäki lumitilanteen mukaan
  • Jopot lyhyisiin retkiin lähialueella (maks. 2 tuntia), 5 €/tunti
  • Soutuveneet
  • Pallopelit: beachvolley, padel, jalkapallo, pihasähly ja pihakoris
  • Pihapelit lainattavissa vastaanotosta
  • Patikointireitit ja luontopolut Ruostejärven virkistysalueella

Lisätiedot ja varaukset vastaanotosta: puh. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi

Aktiviteetit-Alupassi-Eerikkilä-moduulikuva

Aluepassilla liikkumaan

Aluepassilla voit käyttää liikuntatiloja ja urheiluvälineitä omatoimiseen liikkumiseen aukioloaikojemme puitteissa. Aluepassin voimassaolon voit valita 1–7 vuorokaudelle. All Access -liikuntalomamme sisältää aina aluepassin. Pelkän majoituksen hintaan sisältyy kuntosalin käyttö, muut tilat saat käyttöösi hankkimalla aluepassin. Aluepassin voi lunastaa vaikka et majoittuisikaan Eerikkilässä.

Vesihelmi Forssa

Lähialueen palvelut

Eerikkilä lähialueineen tarjoaa paljon liikunta- ja luontovirikkeitä, mutta läheltä löytyy muunlaistakin tekemistä. Voit esimerkiksi vierailla Forssassa koko perheen Viihdeuimala Vesihelmessä tai historiallisella Finlaysonin puuvillatehtaan alueella. Noin 10 km päässä Tammelassa sijaitsee puolestaan idyllinen Saaren kartano puistoineen, ja 15 km päästä löydät Sisumetsän Seikkailupuiston ja Hiidenlinnan.

Aktiviteetit-OpastetutRetket-Eerikkilä-moduulikuva

Opastetut retket

Aktiviteetit-vuokravalineet-Eerikkilä-moduulikuva

Vuokravälineet

Urheilu-Oheisohjelma-isokuva

Lajikokeilut

Hyödynnä liikuntasetelit

Meillä voit käyttää Smartumin liikunta- ja kulttuurietua, ePassi liikuntaetua, Tyky-seteliä sekä Virike-liikuntaseteleitä. Liikuntaetu käy maksuna liikuntavuoroihin (kertakäynnit ja sarjakortit), välinevuokraukseen ja ohjattuihin jumppiin. Lisäksi Smartum- ja Virike-edut käyvät liikuntalomiimme osamaksuna. Ilmoitathan jo varausta tehdessäsi, jos aiot maksaa osan lomastasi liikuntaseteleillä.

Muistathan, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa muiden liikuntavuoroja tai lomia.

Aktiviteetit_Eerikkilä-luontokohteet

Luontokohteet lähellä

Eerikkilä sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä, kirkasvetisen Ruostejärven rannalla. Pääset nauttimaan upeista maisemista kaikkina vuodenaikoina. Kysy meiltä lisää tietoa alueen reiteistä ja vuokraa välineet luonnossa liikkumiseen. Vaihtoehtoja on runsaasti niin lyhyille kuin pidemmillekin retkille. Kysy myös opastettuja retkiä!