Vapaa-aika-Aktiivilomailija-Aktiviteetti-Eerikkilä-alamoduuli2

Pysy liikkeessä ja treenaa turvallisesti

Eerikkilässä voit treenata tai pelata monipuolisesti. Meillä sinua liikuttavat myös seinäkiipeily, padel, Fatbike-pyöräily, lumikenkäily, melonta, suppailu, patikointi, uinti järvessä, suunnistus ja polkujuoksu. Ammattilaistason liikuntatilat ja -palvelut saat käyttöösi aluepassilla.

Aktiviteetit-Alupassi-Eerikkilä-moduulikuva

Aluepassilla liikkumaan

Aluepassilla voit käyttää liikuntatiloja ja urheiluvälineitä omatoimiseen liikkumiseen aukioloaikojemme puitteissa. Aluepassin voimassaolon voit valita 1–7 vuorokaudelle. All Access -liikuntalomamme sisältää aina aluepassin. Pelkän majoituksen hintaan sisältyy kuntosalin käyttö, muut tilat saat käyttöösi hankkimalla aluepassin. Aluepassin voi lunastaa vaikka et majoittuisikaan Eerikkilässä.

Eerikkia-lähialue-forssanmuseo

Lähialueen palvelut

Eerikkilä lähialueineen tarjoaa paljon liikunta- ja luontovirikkeitä, mutta läheltä löytyy muunlaistakin tekemistä. Voit esimerkiksi vierailla Forssassa koko perheen Viihdeuimala Vesihelmessä tai historiallisella Finlaysonin puuvillatehtaan alueella. Noin 10 km päässä Tammelassa sijaitsee puolestaan idyllinen Saaren kartano puistoineen, ja 15 km päästä löydät Sisumetsän Seikkailupuiston ja Hiidenlinnan.

Aktiviteetit-OpastetutRetket-Eerikkilä-moduulikuva

Opastetut retket

Aktiviteetit-vuokravalineet-Eerikkilä-moduulikuva

Vuokravälineet

Urheilu-Oheisohjelma-isokuva

Lajikokeilut

Akviteetit-viikkotunnit-Eerikkilä-moduulikuva

Viikkotunnit

Vapaa-aika-Aktiivilomailijalle-isokuva-Eerikkilä

E.Gym-kuntosali

Saliltamme löytyvät Technogymin kuntosalilaitteet ja monipuolinen valikoima irtopainoja, useita kyykkypaikkoja, kahvakuulia, kuntopalloja ja muita välineitä.

Sali on avoinna avainkortin lunastaneille ja majoittuville joka päivä klo 6–21.30. Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Hinnat: 8 €/kerta tai 1 kk / 35 €, 3 kk / 90 €, 6 kk / 150 € tai Aluepassi. Ohjaukset tilauksesta.

Aktiviteetit-E-Cross-Eerikkilä-moduulikuva

E.Cross toiminnalliseen harjoitteluun

Toiminnallisen harjoittelun sali sijaitsee entisessä kuntosalirakennuksessa. Tule kokeilemaan crosstrainingia tai kysy ohjattuja tunteja.

Eerikkilä-tilat-padel

Padel

Nopeasti suosioon noussutta padelia voit pelata ulkoliikunta-alueen valaistulla kentällä.

Kenttävaraukset vastaanotosta p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi.

25€/h (sis. välineet, 4 mailaa ja pallot)
200€/10h (=kymppikortti, sis. välineet)
Aluepassin ostaneille 15€/h

Aktiviteetit-Pallopelit-Eerikkilä-moduulikuvat

Pallopelit monitoimihallissa

Tule pelaamaan lentopalloa, sulkapalloa, salibandyä, futsalia ja koripalloa. Mailoja ja palloja voit lainata vastaanotosta.

Vapaa-aika-Perheet-Aktiviteetit-Eerikkilä-Alamoduuli2

Seinäkiipeily

Kokeile kiipeilyä ja samalla omia rajojasi turvallisesti. Sisäkiipeilyseinämme on noin 8 metriä ja siinä on myös oma alue boulderointiin.

Boulderointialueella voi kiipeillä omatoimisesti, mutta korkealle seinälle pääset vain kiipeilyohjaajan kanssa. Hinnat alk. 95€ / tunti.

Aktiviteetit-Fatbike-Eerikkilä-moduulikuva

Fatbike

Fatbikella eli läskipyörällä ajaminen on helppoa ja turvallista. Eerikkilän ympäristö tarjoaa monipuolisia ajomaastoja niin vasta-alkajalle kuin harjaantuneemmallekin ajajalle poluilla, järven rannalla sekä pitkospuilla. Vuokraa vastaanotosta: 10 € / 1 tunti, seuraavat tunnit 5 € / tunti. Myös ohjattuna alk. 95 €/ tunti. Fatbikeja voi vuokrata myös Luontokeskuksesta.

Aktiviteetit-Melonta-Eerikkilä-Moduulikuva

Melonta

Lähde melontaretkelle vakaalla intiaanikanootilla Ruostejärvelle tai Liesjärven kansallispuistoon. Oppaan avustuksella lajin saloihin on mukava tutustua. Kanootteja vuokrataan myös Luontokeskuksesta. Vuokraa vastaanotosta 20 € / 1 tunti, seuraavat tunnit 10 € / tunti. Myös ohjattuna alk. 95 € / tunti.

Aktiviteetit-SUP-Eerikkilä-moduulikuva

Suppailu

SUP-laudalla pääset tutustumaan Ruostejärveen uudesta perspektiivistä! Voit vuokrata SUP-laudan joko vastaanotostamme tai Luontokeskukselta. Hinta 20 € / tunti.

Vapaa-aika-Luontoliikkujalle-isokuva-Eerikkilä

Patikointi

Ruostejärven virkistysalue tarjoaa upeita luontoelämyksiä. Alueelta löytyy Hämeen Luontokeskus, uimaranta, laavuja, köysilossi ja luontopolkuja, jotka sopivat myös perheen pienimmille. Liesjärven sekä Torronsuon Kansallispuistojen reiteissä on vaihtoehtoja niin päiväretkiin kuin pidempiin yön yli retkiin.

Aktiviteetit-Uinti-Eerikkilä-moduulikuva

Uinti

Ruostejärvi on tunnettu kirkkaista vesistään ja hiekkapohjastaan. Kesäisin uimaan pääsee Hämeen Luontokeskuksen hiekkarannalta tai Eerikkilän saunarannasta. Talvisin avantoon pääsee Eerikkilän saunarannasta. Lähistöllä sijaitsee lisäksi upeita uintikohteita ja rantoja, kuten Saaren kansanpuisto ja Lopen Melkuttimet.

Eerikkilä-aktiviteetit-MOBO-suunnistus

MOBO-suunnistusrata

Kokeile suunnistusta nykyaikaisesti älypuhelimella, joka toimii karttana, kompassina ja leimauslaitteena. MOBO-suunnistusrata kulkee Eerikkilän lähimaastossa ja sisältää yhteensä 14 rastia.

Aktiviteetit-Lumikengat-Eerikkilä-moduulikuva

Lumikengät

Lumikengät tuovat uuden ulottuvuuden talviseen liikkumiseen. Voit vuokrata lumikenkiä hintaan 10 € / tunti, seuraavat tunnit 5 €. Saatavilla myös Luontokeskuksesta.

Kehonhuoltoa Eerikkilä

Ulkoliikunta-alue

Ulkoliikunta-alueelta löydät mm. valaistun Padel-kentän, koripallokorit, ulkosalibandykaukalon, kiipeilytelineen ja verryttelyjuoksuradan.

Aktiviteetit-Kuntotestaukset-Eerikkilä-moduulikuva

Kuntotestaukset

Kuntotestaus antaa sinulle tärkeää tietoa fyysisestä kunnostasi. Teemme Inbody-kehonkoostumusmittauksia, polkupyöräergometritestejä ja kävelytestejä sekä lihaskuntotestejä. Voit tulla yksin tai vaikka kaveriporukalla. Vain ennakkovarauksesta. Kysy lisää: sales@eerikkila.fi, puh. 0201 108 238

Eerikkilä-aktiviteetit-sauvakävely

Muita aktiviteetteja

  • Kuntorata (1,8 km) lenkkeilyyn ja sauvakävelyyn, talvella latu lumitilanteen mukaan
  • Jopot lyhyisiin retkiin lähialueella (maks. 2 tuntia), 5 €/tunti
  • Soutuveneet
  • Pallopelit: beachvolley, tennis, jalkapallo
  • Pihapelit lainattavissa vastaanotosta
  • Patikointireitit ja luontopolut Hämeen Luontokeskuksella
  • Tennis

Lisätiedot ja varaukset vastaanotosta: puh. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi

Hyödynnä liikuntasetelit

Meillä voit käyttää Smartumin liikunta- ja kulttuurietua, ePassi liikuntaetua sekä Virike-liikuntaseteleitä. Liikuntaetu käy maksuna liikuntavuoroihin (kertakäynnit ja sarjakortit), välinevuokraukseen ja ohjattuihin jumppiin. Lisäksi Smartum- ja Virike-edut käyvät liikuntalomiimme osamaksuna. Ilmoitathan jo varausta tehdessäsi, jos aiot maksaa osan lomastasi liikuntaseteleillä.

Muistathan, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa muiden liikuntavuoroja tai lomia.

Aktiviteetit_Eerikkilä-luontokohteet

Luontokohteet lähellä

Eerikkilä sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä, kirkasvetisen Ruostejärven rannalla. Pääset nauttimaan upeista maisemista kaikkina vuodenaikoina, ja Hämeen Luontokeskuksessa voit suunnitella retkesi tarkemmin, kysyä lisää tietoa alueen reiteistä ja vuokrata välineet luonnossa liikkumiseen. Vaihtoehtoja on runsaasti niin lyhyille kuin pidemmillekin retkille. Kysy myös opastettuja retkiä!