Eerikkila-lomat-ja-vapaa-aika-moduulikuva

Nouse hyvinvoinnin huipulle

Kun haluat lisää energiaa ja luonnon rauhaa, tule Eerikkilään. Vierailuasi täydentävät maukkaat ateriat sekä laadukas lepo. Tule päiväksi, viikonlopuksi tai pidemmäksi ajaksi!

Aktiviteetit-moduuli-Fatbike-Eerikkilä

Treeniviikonloppu

Ota aikaa itsellesi ja huolla kehoasi ja mieltäsi. Jätä arjen haasteet taaksesi ja nauti ohjatuista tunneistamme ja liiku omatoimisesti luonnossa – laadukasta lepoa ja ravintoa unohtamatta!

Kuntosali EGym Eerikkilä

Liikuntaloma

Kokeile millaista on elää kuin huippu-urheilija! Hyödynnä pro-tason liikuntamahdollisuudet, ja syö ja nuku kuin ammattilainen – päiväunia unohtamatta.

E.GYM Eerikkilä kuntosali

Salitreenillä lihaskuntoa

Eerikkilä tarjoaa sinulle huippuluokan mahdollisuudet treenata tavoitteellisesti. E.Gym-kuntosalillamme on laadukkaat Technogymin levypainoin ladattavat ja painopakalliset laitteet sekä oman E.Cross-alue toiminnalliseen harjoitteluun.

Vapaa-aika-Luontoliikkujalle-isokuva-Eerikkilä

Luonto liikuttaa

Luonnossa voit liikkua ja treenata raittiissa ilmassa mahtavissa maisemissa. Hyppää White-fatbiken selkään tai tee rento pyöräretki Jopolla. Suppaile järvellä aaltojen keinuttaessa. Patikoi ja pyöräile kesällä, lumikenkäile ta hiihdä talvella.

Vapaa-aika-Aktiivilomailija-Aktiviteetti-Eerikkilä-alamoduuli2

Aktiviteetit

Treenaa salilla, harrasta crosstrainingia tai lähde luontoon. Meillä sinua liikuttavat useat sisä- ja ulkolajit aina maastopyöräilystä seinäkiipeilyyn ja melonnasta patikointiin. Liiku omatoimisesti tai tule ryhmäliikuntatunneille.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta
Majoitus_moduuli-Eerikkilä

Majoitus

Lepo on urheilijan hyvinvoinnin kulmakivi. Tutustu monipuolisiin majoitusvaihtoehtoihimme.

Urheilu-Ravintolat-moduuli

Ravintolat ja kahvilat

Eerikkilässä urheilijat tankataan aidolla hämäläisellä lähiruoalla.

Etusivu-Eerikkila-esittely-isokuva

Vapaa-ajan tilat

Treenaa täysillä ammattimaisissa olosuhteissa, ravitse itsesi lähiruualla, pidä palaveri hyvin varustelluissa kokoustiloissa, rentoudu välissä ja nuku hyvin.