Eerikkila-lomat-ja-vapaa-aika-moduulikuva

Nouse hyvinvoinnin huipulle

Kun haluat lisää energiaa ja luonnon rauhaa, tule Eerikkilään. Vierailuasi täydentävät maukkaat ateriat sekä laadukas lepo. Tule päiväksi, viikonlopuksi tai pidemmäksi ajaksi!

Treeniviikonloppu

Ota aikaa itsellesi ja huolla kehoasi ja mieltäsi. Jätä arjen haasteet taaksesi ja nauti ohjatuista tunneistamme ja liiku omatoimisesti luonnossa – laadukasta lepoa ja ravintoa unohtamatta!

Liikuntaloma

Kokeile millaista on elää kuin huippu-urheilija! Hyödynnä pro-tason liikuntamahdollisuudet, ja syö ja nuku kuin ammattilainen – päiväunia unohtamatta.

Salitreenillä lihaskuntoa

Eerikkilä tarjoaa sinulle huippuluokan mahdollisuudet treenata tavoitteellisesti. E.Gym-kuntosalillamme on laadukkaat Technogymin levypainoin ladattavat ja painopakalliset laitteet sekä oman E.Cross-alue toiminnalliseen harjoitteluun.

Luonto liikuttaa

Luonnossa voit liikkua ja treenata raittiissa ilmassa mahtavissa maisemissa. Hyppää White-fatbiken selkään tai tee rento pyöräretki Jopolla. Suppaile järvellä aaltojen keinuttaessa. Patikoi ja pyöräile kesällä, lumikenkäile ta hiihdä talvella.

Aktiviteetit

Treenaa salilla, harrasta crosstrainingia tai lähde luontoon. Meillä sinua liikuttavat useat sisä- ja ulkolajit aina maastopyöräilystä seinäkiipeilyyn ja melonnasta patikointiin. Liiku omatoimisesti tai tule ryhmäliikuntatunneille.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta
Majoitus_moduuli-Eerikkilä

Majoitus

Lepo on urheilijan hyvinvoinnin kulmakivi. Tutustu monipuolisiin majoitusvaihtoehtoihimme.

Urheilu-Ravintolat-moduuli

Ravintolat ja kahvilat

Eerikkilässä urheilijat tankataan aidolla hämäläisellä lähiruoalla.

Etusivu-Eerikkila-esittely-isokuva

Vapaa-ajan tilat

Treenaa täysillä ammattimaisissa olosuhteissa, ravitse itsesi lähiruualla, pidä palaveri hyvin varustelluissa kokoustiloissa, rentoudu välissä ja nuku hyvin.