Akviteetit-viikkotunnit-Eerikkilä-moduulikuva

E.Way – Kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja menestystä

Eerikkilä_E-Way_Infografiikka

Kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja menestystä

 

Haluaisitko sinä voida entistä paremmin, saavuttaa tavoitteitasi ja menestyä? Oletko valmis lähtemään matkalle kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja menestystä?

Kun sinä päätät lähteä matkaan, me autamme sinua voimaan hyvin, kehittymään ja menestymään.

Uskomme, että hyvinvoinnin ja menestymisen taustalla on kokonaisvaltaisen kehittymisen eri osa-alueiden optimaalinen taso. Se saavutetaan pitkäjänteisellä ja systemaattisella työllä. Siksi olemme luoneet kokonaisvaltaisen kehittymisen prosessin E.Wayn, joka perustuu vuosien aikana keräämäämme dataan ihmisen kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Se määrittelee tapamme ajatella, toimia ja palvella. Se on osa kulttuuriamme ja ohjaa osaamistamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja menestyksen mahdollistamiseen.

Uskomme, että sinussa on enemmän potentiaalia kuin uskotkaan, ja haluamme olla tukenasi matkalla kohti hyvinvointia ja menestystä. Yhteisen matkamme lähtökohtana on sinulle itsellesi merkitykselliset tavoitteet, joiden saavuttamiseksi määritämme konkreettiset askeleet. Matkan aikana autamme sinua onnistumaan arjessa, tekemään sinnikkäästi töitä ja seuraamaan kehitystäsi. Päivittäiset onnistumiset ja kehittyminen antavat sinulle energiaa edetessäsi pienin askelin kohti tavoitteitasi.

E.Way filosofian kuusi osa-aluetta

Psyykkinen

Tunnetko itsesi ja omat vahvuutesi? Koetko onnistumisia päivittäisessä arjessa? Toteutatko rohkeasti itseäsi? Oletko läsnä hetkessä? Keskitytkö olennaiseen? Itsetuntemus luo vahvan perustan kehittymiselle, motivaatio antaa energiaa kulkea kohti tavoitteita, itseluottamus mahdollistaa rohkean itsensä toteuttamisen ja keskittyminen parantaa suorituksen laatua. Harjoittelemalla psyykkisiä taitojasi lisäät arkeesi sitoutumista, sinnikkyyttä, oppimista ja nautintoa.

Fyysinen

Tunnetko itsesi vahvaksi ja energiseksi? Ovatko liikkeesi hallittuja ja tarkoituksenmukaisia? Tukevatko fyysiset valmiudet arjessa jaksamista ja huippusuoritustasi? Huomaatko kehittyväsi harjoittelun seurauksena? Hyvät fyysiset valmiudet, kuten kestävyys, voima, liikkuvuus, nopeus ja liiketaidot osana aktiivista ja liikunnallista elämäntapaa muodostavat fyysisen kunnon kokonaisuuden. Tämän kokonaisuuden optimaalinen taso määräytyy yksilön tavoitteiden mukaisesti. Parantamalla fyysistä suorituskykyä kehität arkitoimintasi laatua, palaudut kuormittavista tapahtumista sekä edistät aivojen toimintakykyä ja yleistä vireystilaasi.

Sosiaalinen

Koetko osaavasi ilmaista itseäsi ja kuunnella muita? Astuessasi huoneeseen, tuotko mukanasi energiaa vai vietkö sitä? Toimitko tehokkaasti osana tiimiäsi? Saatko muut ihmiset innostumaan ja tekemään parempaa työtä? Vuorovaikutus- ja itseilmaisutaidot, kyky toimia ryhmässä ja kyky johtaa muita auttavat luomaan ja ylläpitämään ihmissuhteita, tekemään laadukasta yhteistyötä ja tukemaan muiden kehittymistä. Vahvistamalla sosiaalisia taitojasi toimit laadukkaammin muiden ihmisten kanssa ja autat muita ihmisiä kehittymään, jolloin koko tiimisi voi hyvin ja menestyy.

Taidot

Tiedätkö, minkälaisia taitoja on alasi huippuosaajilla? Koetko osaavasi alallasi tarvittavat taidot? Tiedätkö, miten voit kehittää taitojasi? Pystytkö hyödyntämään taitoja optimaalisesti arjessa? Oman alan huipputaitojen tunteminen, omien taitojen arvioiminen ja määrätietoinen taitojen kehittäminen mahdollistavat flown kokemisen ja kehittyneiden taitojen hyödyntämisen käytännössä. Kehittämällä taitojasi ja omaa erityisosaamistasi mahdollistat huippusuorituksen ja omalla alallasi menestymisen.

Palautuminen

Oletko energinen arjessasi? Onko sinulla voimavaroja tehdä itsellesi mielekkäitä ja merkityksellisiä asioita? Mahdollistaako nykyinen palautumisesi optimaalisen kehityksen? Rytmitätkö arkeasi niin, että sinulla on energiaa onnistua tärkeissä asioissa? Riittävä ja laadukas uni, mielekkäiden asioiden tekeminen, hyödylliset rutiinit ja rauhallinen liikkuminen auttavat kehoa ja mieltä palautumaan. Rytmittämällä kuormituksen ja levon optimaalisesti mahdollistat kokonaisvaltaisen kehittymisen ja huippusuorituksen tekemisen sen vaatimalla hetkellä.

Ravinto

Pysyykö vireystilasi tasaisena päivän aikana? Tukevatko ravintotottumuksesi optimaalista palautumista ja kehittymistä? Koetko itsesi hyvinvoivaksi ja terveeksi? Terveellinen ja monipuolinen ravinto sekä oikea ravintorytmi antavat sinulle energiaa tuleviin suorituksiin, ylläpitävät terveyttä ja auttavat palautumaan. Syömällä laadukkaasti oikealla rytmillä edistät terveyttäsi ja mahdollistat kokonaisvaltaisen kehittymisen.

Kokonaisuus ratkaisee

E.Wayn osa-alueista taidot, psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen ovat kokonaisvaltaisen kehittymisen osa-alueita, joiden oikea taso ja tasapaino ovat edellytyksiä menestymiselle. Ne vaikuttavat myös kiinteästi toistensa kehittymiseen ja hyödyntämiseen. Esimerkiksi itseluottamuksen taustalla on usein onnistumisia, jotka ovat seurausta menestyksekkäästä taitojen toteuttamisesta ja toisaalta taitojen toteuttaminen vaatii usein oikeantasoisia fyysisiä valmiuksia.

Palautuminen ja ravinto ovat tukitoimia, jotka mahdollistavat kokonaisvaltaisen kehittymisen ja hyvinvoinnin. Esimerkiksi kognitiivisten taitojen kehittyminen vaatii riittävästi unta ja fyysisten valmiuksien kehittyminen oikeanlaista ravintoa.

Kokonaisuus on sen yksittäisiä osia tärkeämpi ja pysyvien muutosten sekä kehittymisen aikaansaaminen lyhytkestoisia tuloksia arvokkaampaa. Olennaista on arvioida sinun vahvuutesi ja kehityskohteesi kokonaisuuden näkökulmasta sekä löytää juuri sinulle merkityksellisten tavoitteiden kannalta oikeat osa-alueet, joihin pitkäjänteisesti ja sinnikkäästi panostamalla tuemme matkaasi kohti entistä parempaa hyvinvointia ja menestymistä.

 

Huuhkaja- ja Helmaripolku 2022

Huuhkaja- ja Helmaripolku

Tutustu Huuhkaja- ja Helmaripolun toimintaan

T18 MAAJOUKKUETIE-tapahtuma Eerikkilässä

Salibandyn MAAJOUKKUETIE

Tutustu MAAJOUKKUETIE-toimintaan

Eerikkilä_Fatbike

yhdessä tekeminen vahvistaa

Yhdessä tekeminen ja kokeminen puhaltavat ryhmähengen kunnon roihuun. Villa Erikin omassa rauhassa vietetty tiimipäivä inspiroi ja saa ajatukset liikkeelle takuulla v...

0G7A9903

E. Way luentosarja

Jotta voit hyvin ja menestyt