Eerikkilä-muut-lajit-futsal

Kehity huippuolosuhteissa

Eerikkilä ei ole pelkkää jalkapalloa ja salibandya, vaan täällä harjoittelevat laadukkaasti myös monien muiden lajien maajoukkuetason urheilijat. Olosuhteitamme hyödyntävät mm. yleisurheilijat, suunnistajat sekä koripallon, lentopallon, amerikkalaisen jalkapallon, rugbyn ja uusimpana aluevaltauksenamme kriketin pelaajat. 

Osaaminen ja olosuhteet urheilijan kokonaisvaltaiseen kehitykseen

Eerikkilä tarjoaa loistavat mahdollisuudet lukuisten lajien laji- ja oheisharjoitteluun. Palvelupakettiamme täydentävät monipuoliset asiantuntija-, testaus- ja oheispalvelumme. Täällä urheilija pääsee elämään kuin urheilija ja keskittymään olennaiseen: kehittymiseen kohti menestystä.

Elä kuin urheilija 24/7

Leiripakettimme mahdollistavat häiriöttömän keskittymisen harjoitteluun, laadukkaan levon ja täysipainoisen ravinnon. Meillä urheilija kehittyy kokonaisvaltaisesti ympäristössä, jossa häntä ja hänen tavoitteitaan ymmärretään. Valitse valmis leiripaketti tai räätälöi juuri tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Urheilutilat ja -paikat

Eerikkilä tarjoaa loistavat olosuhteet laji- ja oheisharjoitteluun. Meillä harjoittelet laadukkaasti ulkona ja sisällä, vuoden ympäri.

Oheisohjelmat urheilijoille

Urheilu on muutakin kuin harjoittelua. Hyödynnä palvelumme ja luentomme: valikoimastamme löydät mm. ravintoneuvonnan, hieronta- ja lihashuoltopalvelut sekä oheisohjelmat leireille.

Testauspalvelut urheilijoille

Tarjoamme monipuoliset testauspalvelut urheilijoiden kehittymisen seurantaan. Hyödynnä työkalumme motivoivaan ja tulokselliseen harjoitteluun.

Urheilijoiden vanhemmille

Pidämme hyvää huolta nuorista urheilijavieraistamme. Harjoittelun ohella lepo, ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat avainasemassa toiminnassamme. Voit myös varata oman lomapakettisi lapsesi leirin ajaksi.

Urheilu-Majoitus-moduuli

Majoitus

Majoitu mukavasti ja laadukkaasti hotellihuoneessa, huvilassa tai huoneistossa.

Urheilu-Ravintolat-moduuli

Ravintola ja kahvilat

Nauti hämäläistä lähiruokaa, jossa maku on aina aidoimmillaan.

Urheilu-Oheisohjelma-isokuva

Viihdy myös kentän ulkopuolella

Eerikkilässä nuori urheilija viihtyy myös vapaa-ajalla.

Etusivu-Eerikkila-esittely-isokuva

Tilat

Treenaa täysillä ammattimaisissa olosuhteissa, ravitse itsesi lähiruualla, pidä palaveri hyvin varustelluissa kokoustiloissa, rentoudu välissä ja nuku hyvin.

Eerikkilä-muutlajit-leirit-futsal

Leiripaketit