20210806-Huuhkajaturnaus-0829

Jalkapalloturnaukset - SPL Lopputurnaukset

Eerikkilä yhdistää joukkueet, pelaajat ja toimihenkilöt ikimuistoisiin turnaustapahtumiin ympäri vuoden. Toivotamme joukkueet lämpimästi tervetulleeksi kansainvälisiin ja kansallisiin turnauksiin. Odotettavissa on kovatasoisia pelejä, tiimihengen kasvattamista, joukkueena kasvamista ja yhteisöllistä turnaustunnelmaa Eerikkilän huippuolosuhteissa. Samalla vanhemmille tarjoutuu erinomainen tilaisuus tulla seuraamaan pelejä ja urheilla monipuolisesti  Eerikkilän liikuntatiloissa tai rentoutua luonnossa liikkuen.

 

Palloliiton P13 ja T13 tason 1 lopputurnaukset

Eerikkilässä järjestetään 16 joukkueen Suomen Palloliiton 1. tason lopputurnaukset 13-vuotiaille tytöille ja pojille.

Tytöt: 5.-7.8.2022
Pojat: 12.-14.8.2022

T13 1. taso, 8v8, 16 joukkuetta

Turnaukseen pääsevät Etelän Ykkösen kevätkierroksen sijoille 1-7, Lännen Ykkösen kevätkierroksen sijoille 1-4 ja Pohjoisen Ykkösen kevätkierroksen sijoille 1-5 sijoittuneet joukkueet.

P13 1. taso, 11v11, 16 joukkuetta

Turnaukseen pääsevät Liiga Etelän kevään Alkusarjan sijoille 1-11 ja Liiga Pohjoisen kevätkierroksella sijoille 1-5 sijoittuneet joukkueet.

Ilmoittautuminen ja majoitus

Ilmoittautumisen osalta turnaukseen paikkansa ansaitseviin joukkueisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse, jonka mukana tulee lisätietoja käytännön asioista. Turnauspaikan vastaanottaminen tulee vahvistaa mahdollisimman pian sähköpostin vastaanottamisen jälkeen.

Majoitukseen liittyvistä asioista yhteys Kirsi Järviseen sähköpostitse kirsi.jarvinen@eerikkila.fi tai puhelimitse 020 1108 233. Majoitus on varattava Kirsiltä 1.7. mennessä, ja osallistujalista toimitettava Kirsille viimeistään kaksi viikkoa ennen turnauksen alkua (tytöt 22.7. ja pojat 29.7.).

Aikataulu ja olosuhteet

Turnauksen otteluohjelma ja muu aikataulu tarkentuu myöhemmin. Turnaus alkaa infotilaisuudella, joka järjestetään perjantaina aikaisintaan klo 12. Turnauksen viimeinen ottelu päättyy sunnuntaina klo 17 mennessä.

Turnauksen ottelut pelataan pääasiassa keinonurmikentillä ja mahdollisuuksien mukaan myös nurmikentillä. Käytössä on neljä kenttää per turnaus. Kaikki ottelut kuvataan, ja otteluvideot tulevat olemaan joukkueiden saatavilla otteluiden jälkeen. Lisäksi valmentajille järjestetään Palloliiton valmentajakoulutustilaisuus.

Säännöt

Tyttöjen turnaus pelataan 8v8. Maksimipelaajamäärä turnauksessa on 20, joista yhteen otteluun kokoonpanoon voidaan nimetä 16 pelaajaa. Turnauksessa on edestakaiset vaihdot.

Tarkempaa infoa tyttöjen turnauksesta ja säännöistä

Poikien turnaus pelataan 11v11. Maksimipelaajamäärä turnauksessa on 20, joista yhteen otteluun kokoonpanoon voidaan nimetä 18 pelaajaa. Turnauksessa ei ole edestakaisia vaihtoja.

Tarkempaa infoa poikien turnauksesta ja säännöistä

Tulospalvelu

Turnauksien tulospalvelut löytyvät Palloliiton tulospalvelujärjestelmästä. Taso –otteluseurannan (sisältäen laukaisutilastoinnin Huuhkaja- ja Helmaripolulla tasoilla 1-5 mukana oleville) päivittäminen on kotijoukkueen taustahenkilön vastuulla.

Tyttöjen turnaus

Poikien turnaus

Hinta

Joukkueen osallistumismaksu on 300 euroa.

Jokaisen pelaajan ja joukkueen taustahenkilön osallistumismaksu on 165 euroa. Hinta sisältää majoituksen (2 yötä) ja ruokailut (aamupala x2, lounas x3, päivällinen x2, iltapala x2). Lisäruokailuja saa lisämaksusta.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Saku Koskinen

Koordinaattori

Kirsi Järvinen

Yhteyspäällikkö

Palloliiton yhteyshenkilö, jalkapallo- ja salibandyseurat

Erityisjärjestelymme turvallisten palveluiden takaamiseksi

20150222_U19_Suomi-Azerbaidzhan_003-1030x650

Järjestä turnaus Eerikkilässä

Oletko kiinnostunut turnauksen järjestämistä Eerikkilän huippuolosuhteissa? Ole rohkeasti yhteydessä myyntipalveluumme!