Eerikkilä-Jalkapallo-turnaukset

Jalkapalloturnaukset

Eerikkilä yhdistää joukkueet, pelaajat ja toimihenkilöt ikimuistoisiin turnaustapahtumiin ympäri vuoden. Toivotamme joukkueet lämpimästi tervetulleeksi kansainvälisiin ja kansallisiin turnauksiin. Odotettavissa on kovatasoisia pelejä, tiimihengen kasvattamista, joukkueena kasvamista ja yhteisöllistä turnaustunnelmaa Eerikkilän huippuolosuhteissa. Samalla vanhemmille tarjoutuu erinomainen tilaisuus tulla seuraamaan pelejä ja urheilla monipuolisesti opiston Eerikkilän liikuntatiloissa tai rentoutua luonnossa liikkuen.

 

Palloliiton I.tason lopputurnaukset

Eerikkilässä järjestetään kovatasoiset 16 joukkueen Suomen Palloliiton 1. tason lopputurnaukset 14-vuotiaille tytöille ja pojille.

POJAT: 29.9. – 1.10.21
TYTÖT: 8.-10.10.21

P14 1. Taso, 11v11, 16 joukkuetta

Turnaukseen pääsevät ELL sijoille 1-10 sijoittuneet, PSL sijoille 1-5 sijoittuneet joukkueet.

Turnaukset pelataan Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin loistavissa puitteissa ja kaikki joukkueet majoittuvat Eerikkilässä ja saavat nauttia sen monipuolisista palveluista. Maittavien ruokailujen lisäksi joukkueilla on myös mahdollisuus nauttia Eerikkilän tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä luonnonkauniista ympäristöstä. Lisäksi valmentajille järjestetään Palloliiton valmentajakoulutustilaisuus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tehdään turnausvastaava Saku Koskiselle sähköpostitse osoitteeseen saku.koskinen@eerikkila.fi.  Ilmoittautumiset on tehtävä poikien tapahtumaan 10.9. ja tyttöjen tapahtumaan 17.9. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ei aluksi tarvita muuta, kuin joukkueen ja yhteyshenkilön tiedot. Pelaajalista syntymäaikoineen ja pelinumeroineen täytyy toimittaa viimeistään 14 vrk ennen tapahtuman alkua.

Hinta

Joukkueen osallistumismaksu on 300 euroa.

Jokaisen pelaajan ja joukkueen taustahenkilön osallistumismaksu on 165 euroa. Hinta sisältää majoituksen (2 yötä) ja ruokailut (aamupala x 2, lounas x3, päivällinen x 2, iltapala x 2). Lisäruokailuja saa lisämaksusta.

Majoitus

Majoitusasioista yhteydenotot Kirsi Järviseen puhelimitse 020 1108 233 tai sähköpostitse kirsi.jarvinen@eerikkila.fi. Majoitukset on varattava poikien tapahtuman osalta 17.9. ja poikien tapahtuman osalta 20.9. mennessä, mutta mitä aikaisemmin Kirsiin on yhteydessä, sitä todennäköisemmin saa joukkueen haluamaansa majoitusvaihtoehtoon.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Placeholder Picture

Antti Kekkonen

Palvelupäällikkö

Jalkapallopalvelut

Placeholder Picture

Erkki Valla

Valmennuspäällikkö

Jalkapallopalvelut

040 5317 812, 020 1108 201

Erityisjärjestelymme turvallisten palveluiden takaamiseksi

20150222_U19_Suomi-Azerbaidzhan_003-1030x650

Järjestä turnaus Eerikkilässä

Oletko kiinnostunut turnauksen järjestämistä Eerikkilän huippuolosuhteissa? Ole rohkeasti yhteydessä myyntipalveluumme!