Jalkapallo-KehittymisenSeuranta-moduuli

Huuhkaja- ja Helmaripolku

Palloliiton pelaajakehitys ja valmentajakoulutus yhdistyy Huuhkaja- ja Helmaripoluksi. Tämä tarkoittaa, että aiemmin erilliset valmennuskeskukset, Sami Hyypiä Akatemia ja alueelliset valmennuskeskukset yhdistyvät uuden Huuhkaja- ja Helmaripolun kokonaisuuden alle.

Merkittävä muutos aikaisempaan on, että Palloliitto ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort toimivat entistä tiiviimmässä yhteistyössä keskenään ja suhteessa seuroihin.

Huuhkaja- ja Helmaripolkua ohjaa tiedolla johtaminen. Muutos pohjautuu analyysiin kehittymisen seurannasta.  

Huuhkaja- ja Helmaripolku uudistuu

Huuhkaja- ja Helmaripolun toiminta on suunnattu 10-15 -vuotiaille junioreille ja heidän valmentajilleen. Toiminta on jaettu viiteen tasoon, joihin seurat valitaan Palloliiton laatujärjestelmän mukaan.

Kaikille Palloliiton laatujärjestelmässä mukana oleville seuroille löytyy oma taso Huuhkaja- ja Helmaripolulta. Huuhkaja- ja Helmaripolun sisällöt vastaavat erilaisten seurojen erilaisiin tarpeisiin. Polulla seurataan pelaajan pelisuorituksen, harjoittelun ja elämänhallinnan kehitystä – eri tasoille soveltuvilla seurantamenetelmillä.

Seurannasta saadun tiedon perusteella seurat saavat seurakohtaista valmennustoiminnan ohjausta, joka perustuu Eerikkilän kokonaisvaltaista kehittymistä tukevaan E.Way -filosofiaan.

Kahden ylimmän, 4.-5.-tasojen seurat kutsutaan mukaan toimintaan. Tasoille 1-3 voivat hakea mukaan kaikki Palloliiton laatujärjestelmässä mukana olevat seurat. Eerikkilä vastaa kahden ylimmän tason toteuttamisesta yhdessä Palloliiton kanssa.

Huuhkaja- ja Helmaripolku käynnistyy vaiheittain tämän vuoden aikana ja toimintakausi kestää kaksi vuotta.

Jalkapallo-EkkonoMetodi-Eerikkilä-Alamoduuli

Toiminnan tavoitteet

Huuhkaja- ja Helmaripolun tavoitteena on auttaa suomalaisen pelaajakehityksen nousua kohti kansainvälistä huippua ja tavoittaa kustannustehokkaasti motivoituneet sekä kyvykkäät junioripelaajat ja seurat ympäri Suomen. Tavoitteena on myös kasvattaa osaavien ja koulutettujen valmentajien määrää sekä mahdollistaa keskeisen jalkapallon kehitystiedon jakaminen seurojen, Palloliiton ja Eerikkilän kesken.

Yhdessä seuran kanssa asetettuja tavoitteita seurataan niille asetettujen määrällisten mittareiden avulla. Esimerkiksi kansainvälisen tason pelaajakehitys tarkoittaa konkreettisesti sitä, että seuran oma pelaajakehitys tuottaa nuorten ja myöhemmin aikuisten maajoukkuepelaajia.

Huuhkaja- ja Helmaripolku – Yleisimmät kysymykset & vastaukset

 

MyEWay--Eerikkilä

Sähköinen oppimisympäristö MyEway

Sähköinen oppimisympäristö MyEway mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman oppimisprosessin, jossa tietoa ja ajatuksia vaihdetaan myös kohtaamiskoulutuksen ulkopuolella. Koulutuksen tiedollinen oppiaines opiskellaan sähköisessä oppimisympäristössä, jolloin kohtaamiskoulutuksessa voidaan keskittyä laadukkaaseen käytännön toteutukseen jalkapallokentällä.

Palloliitto tyttöjen maajoukkue

Materiaaleja ja ohjeita

Katso  käytännön tietoa Huuhkaja- ja Helmaripolun tapahtumiin liittyen, materiaaleja sekä ohjeet MyEwayn käyttöön.

MyEWay

Kirjaudu sähköiseen oppimisympäristöön

Lisätiedot ja yhteydenotot

Placeholder Picture

Erkki Valla

Päällikkö

Jalkapallopalvelut

040 5317 812, 0201 108 201

Sari Kytäjä

Yhteyspäällikkö

Huuhkaja- ja Helmaripolku- sekä MAAJOUKKUETIE-yhteistyöseurat, Salibandyliiton yhteyshenkilö

SHA kehittymisenseuranta

Vaikuttavuusanalyysi

Kehittymisen seuranta -konseptilla positiivinen vaikutus osallistuneiden seurojen maajoukkuepelaajien määrään.

Jalkapallo-SamiHyypiaAcademy-Alamoduuli

Valmentajien täydennyskoulutukset

Sami Hyypiä Akatemia ja Ekkono yhdistää motivoituneet ja kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarjolla on kansainvälisen tason valmen...

Eerikkilä-urheilijoiden-vanhemmille

Urheilijoiden vanhemmille

Pidämme hyvää huolta nuorista urheilijavieraistamme. Harjoittelun ohella lepo, ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat avainasemassa toiminnassamme. Voit myös varata oman...

0G7A2923

E. Way

Jotta voit hyvin ja menestyt

Etusivu-Urheilu-moduuli-Eerikkilä

Jalkapalloleirit

Eerikkilä tarjoaa joukkueellesi ympäri vuoden korkeatasoiset puitteet jalkapallon laji- ja oheisharjoitteluun. Kehity laadukkaissa olosuhteissa ja inspiroivassa ympäri...