Urheilu-Vanhemmille-isokuva-Eerikkilä

Koko perheen yhteinen juttu

Eerikkilään ovat tervetulleita myös urheilevan lapsen tai nuoren vanhemmat, isovanhemmat ja sisarukset. Sen lisäksi, että pääset näkemään millaisissa oloissa nuori urheilija harjoittelee, voit itsekin nauttia täysipainoisesti palveluistamme. Takaamme, että tekemistä ja kokemista löytyy koko perheelle.

Eerikkilä-urheilijoiden-vanhemmille

Oppia ja ikimuistoisia elämyksiä

Eerikkilässä leireilee vuosittain tuhansia nuoria urheilijoita, ja meille on tärkeää, että vanhemmat tietävät jälkikasvunsa olevan hyvissä käsissä. Leiri Eerikkilässä tarjoaa nuorelle urheilijalle rautaisannoksen korkeatasoista harjoittelua. Leirien tiivis ja ammattimainen opetus tuottaa parhaimmillaan nuorelle enemmän oppimiskokemuksia ja oivalluksia kuin koko tähänastinen lajiharjoittelu. Tärkeä osansa leireillä on myös yhdessäololla ja viihtymisellä.

Eerikkilä-urheilijoiden-vanhemmille2

Liiku, syö, lepää

Ravinto ja palautuminen ovat E.Way-konseptimme kulmakiviä siinä missä harjoittelukin. Ravinnon suhteen emme jätä mitään arvailujen varaan. Nuoret, kasvavat urheilijat ansaitsevat vain ja ainoastaan parasta mahdollista polttoainetta, ja kehuttu lähiruokakonseptimme on kehitetty yhteistyössä johtavien ravitsemusasiantuntijoiden kanssa.

Huippu-urheilu vaatii myös huippu-unet. Tasokkaat majoitustilamme takaavat urheilijoille päivän rasituksiin vastaavat mahdollisuudet laadukkaaseen lepoon. Urheilija viettää kolmasosan vuorokaudestaan vuoteessa, ja levon merkitys kehittymiselle on vähintään yhtä tärkeä kuin harjoittelunkin. Siksi meille on itsestään selvää, että olemme panostaneet majoitusolosuhteisiin samalla tinkimättömyydellä kuin harjoitteluolosuhteisiinkin.

Salibandy-Eerikkilä

Mitä mukaan leirille?

Jotta lapsesi leiri sujuu mahdollisimman mukavasti, olemme koonneet listan leirille mukaan pakattavista asioista. Jos jotakin kuitenkin sattuu unohtumaan, vastaanotostamme voi ostaa mm. hygieniatarvikkeita.

Lataa pakkauslista tästä

IMG_8757

Hyvä tietää

Hyödyllistä tietoa löydät myös ”usein kysytyt kysymykset” – sivulta.

Muut-lajit-Ela-kuin-urheilija-Eerikkilä-24-7-moduulikuva

Urheilutilat ja -paikat

Eerikkilässä käytettävissäsi on mm. täysimittaisia jaettavissa olevia jalkapallon luonnon- ja keinonurmikenttiä, salibandykenttiä, kattavat jalkapallohallitilat ympärivuotiseen käyttöön, yleisurheilukenttä juoksuratoineen ja heittopaikkoineen, ammattilaistason kuntosali ja toiminnallisen harjoittelun.

Urheilu-Leiritarjonta-Eerikkilä-moduulikuva

Tutustu leiritarjontaamme

Eerikkilä järjestää ympäri vuoden laadukkaita leirejä jalkapalloilijoille, salibandypelaajille ja muiden lajien urheilijoille.

Urheilu-vanhemmille-majoitumukavasti-Eerikkilä-moduulikuva

Majoitu mukavasti

Kun lapsesi leireilee, tule itse aktiivilomalle ja majoitu laadukkaissa huviloissamme, huoneistoissamme tai hotellissa.

Yritykset-Aktiviteetit-Alamoduuli-Eerikkilä

Aktiivisen ihmisen teemapuisto

Vieraanamme saat käyttöösi huipputason harjoittelumahdollisuudet ja voit nauttia upeista luontoelämyksistä.

Urheilu-Muutakin-kuin-urheilua-Eerikkilä-moduulikuva

Muutakin kuin urheilua

Eerikkilä tarjoaa paljon virikkeitä nuorelle urheilijalle myös lajiharjoittelun ulkopuolella.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta

E. Blog