Huippuunsa hiotut kokous- ja työhyvinvointipalvelut

Eerikkilä tarjoaa yritysten ja organisaatioiden käyttöön korkeatasoiset kokous- ja työhyvinvointipalvelut. Palvelemme yritysvieraitamme yhtä tinkimättömästi kuin huippu-urheilijoitakin!

Pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista osaamistamme, olipa kyse sitten valmentamisesta, asiakaspalvelusta,  ravintolamme tarjoilemista aterioista tai majoitustarjonnastamme. Vuosien varrella olemme järjestäneet tuhansia onnistuneita tapahtumia. Vuonna 2023 asiakkaidemme antama suositteluaste eli NPS (Net Promoter Score) oli huikean hyvä 80.

Asiakkaamme arvostivat erityisesti ystävällistä henkilökuntaamme, palvelualttiuttamme sekä ongelmanratkaisukykyämme. Kiitosta keräsi myös maistuva ja lähiruokapainotteinen ruokaamme sekä tasokkaat urheiluolosuhteet ja luonnon läheisyys.

Järjestä siis seuraava yritystapahtuma Eerikkilässä!  Meillä tapahtuman järjestäminen on vaivatonta. Koko tapahtuma hoituu meillä yhden ihmisen kautta. Näin nimetty yhteyshenkilösi on aina tilanteen tasalla tapahtumastasi. 

Yritykset-Kokouspalvelut-Moduulikuva-Eerikkilä

Kunnon kokouspaikka keskeisellä sijainnilla

Hyvinvarustellut tilamme, tasokkaat tarjoilut ja majoituspalvelumme takaavat onnistuneen kokouksen. Järjestämme oheen myös monipuolisia liikunta- ja hyvinvointiaktiviteetteja. Löydät meidät vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Etusivu-Yrityksille-moduuli-Eerikkilä

Työelämän tähtipelaajille

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Liikunta- ja terveysalan asiantuntijamme, harjoittelumahdollisuutemme, upea luonto ja laadukkaat kokoustilat varmistavat, ettei työhyvinvointi jää pelkäksi sanahelinäksi fläppitaululla. Treenataan yhdessä lisäenergiaa työyhteisöön!

Aktiviteetit-Fatbike-Eerikkilä-moduulikuva

Kerää porukka kasaan

Yhdessä tekeminen, kokeminen ja leikkimielinen tiimikisailu puhaltavat ryhmähengen kunnon roihuun. Saatte ryhmänä hien pintaan kuntoliikunnalla eri lajeja kokeillen. Myös luontoon lähteminen porukalla on elämyksellinen seikkailu. Haastakaa itsenne ja toisenne!

Maailmanluokan kokemuksia ja luonnon läheisyyttä

Trainers´ House tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja vaatii sitä myös puitteiden osalta. Eerikkilä onkin Trainers´ Housen väen suosittu koulutuskohde.

Yritykset-Yritysvalmennus-Alamoduuli-Eerikkilä

Kokouspaketit

Päiväkokous alk. 54 € (+ alv)

Yritykset-Kokoustilat-PieniModuulikuva

Kokoustilat

Palaveripöytiemme ääressä riittää tilaa kaikenkokoisille ryhmille.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitus

Majoitu mukavasti hotellihuoneessa, huvilassa tai huoneistossa.

Yritykset-Ravintolat-Pikkumoduulikuva-Eerikkilä

Ravintola ja kahvilat

Nauti hämäläistä lähiruokaa, jossa maku on aina aidoimmillaan.

Sparrauksella hyvinvointia

Tuemme E.Way -filosofiaamme pohjautuen kaikkien asiakkaidemme yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittymistä. Luentomme toimivat erinomaisina lähtölaukaisijoina oman osaamisen ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaiselle kehittämiselle. Luennot sopivat erinomaisesti erilaisten tapahtumien, kuten tiimi- tai työhyvinvointipäivien sekä kokouspäivien ohjelmanumeroksi.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta

Peruutus- ja varausehdot yrityksille

Tunnelmia yritystapahtumistamme: