Etusivu-Eerikkila-esittely-isokuva

Usein kysytyt kysymykset

Eerikkilä-saapuminen

Missä Eerikkilä sijaitsee, mitä laitan navigaattoriin osoitteeksi?
Eerikkilä sijaitsee Tammelan kunnassa ja osoite navigaattoriin on Urheiluopistontie 138, Tammela

Pääseekö linja-autolla Eerikkilään?
Lähin pikavuoro pysäkki on Helsinki-Pori tien varressa (VT2) ja löytyy Matkahuollon aikatauluhausta nimellä ”Eerikkilä th”. Pysäkiltä on 3km Urheiluopistolle ja noudamme tarvittaessa asiakkaamme pysäkiltä saapuessasi, sekä vierailun jälkeen järjestämme paluukyydin pysäkille. Tilaathan kyytisi viimeistään saapumista edellisenä päivänä vastaanotostamme.

Onko Eerikkilässä ilmainen pysäköinti? Onko lämmitystolppia?
Pysäköinti on ilmaista. Aluekartasta voit katsoa pysäköintialueiden sijainnin. Muiden pysäköintialueiden ollessa täynnä, usein tilaa löytyy harjoitushallien välissä olevalta pysäköintialueelta (kartassa numero 20 kohdalla). Lämmitystolppia on rajallinen määrä ja niitä ei voi varata etukäteen.

Onko Eerikkilässä sähköauton latausmahdollisuutta?
Kahdeksanpaikkainen sähköautojen K-latausasema sijaitsee alaparkkipaikalla päärakennuksen ja huviloiden välissä (P1). Latauspisteet mahdollistavat ns.  peruslatauksen 11-22 kW:n teholla.  Asiakkaalla on oltava oma kaapeli.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Miten Eerikkilän vastaanotto on auki?
Aukioloajat voit tarkistaa oheisesta linkistä, arkipyhien aikaan palvelemme rajoitetuin aukioloajoin. Etukäteen sovittuna majoittautuminen on joissain tapauksissa mahdollista aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Mihin aikaan huoneet saa käyttöön ja milloin ne tulee luovuttaa?
Huoneiden luovutus on aina klo 11.00 mennessä ja tulopäivänä huoneet saa käyttöön alkaen klo 16.00.

Onko huoneissa liinavaatteet?
Liinavaatteet löytyvät pedattuina kaikissa huoneissamme. Pyyhkeet ovat valmiina hotellihuoneissa, Villa Hirsihovissa, lomahuoneistoissa ja huviloissa. Muissa majoitustasoissa (Players´ House) majoittuvat voivat tarvittaessa vuokrata pyyhkeen vastaanotostamme hintaan 2 € tai ottaa mukaan oman pyyhkeen kotoa.

Onko majoitustiloissa jääkaappia, mikroa, astioita, vedenkeitintä?
Riippuu majoitustilasta. Kunkin tilan varusteluun pääset tutustumaan täältä >> tutustu majoitustiloihin.

Kadotin huoneeni avaimen, mitä teen? Mene vastaanottoon. Vastaanoton sulkeuduttua yöpäivystyksen tavoitat numerosta 0400 467 656. Huomioi, että ovenavauksista klo 22-07 välillä peritään maksu, joten pidä huoneen avain aina mukanasi.

Voiko huvilalle tai Eerikkilän alueelle tuoda oman grillin tai paljun?
Valitettavasti ei,  oman grillin, savustuspöntön, paljun, uima-altaiden (myös lasten puhallettavien altaiden)  ja muiden vastaavien tuominen ja niiden käyttäminen alueella on kielletty.

Eerikilä-lemmikit

Voiko Eerikkilässä majoittua lemmikin kanssa?
Lemmikin tuonti on sallittua vain erikseen merkittyihin lemmikkihuoneisiin. Osa lomahuoneistoista ja huviloista on sallittu lemmikin kanssa matkustaville. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessäsi ja varmistat saatavuuden. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu.

Voiko Eerikkilässä majoittua matkailuautolla/vaunulla/teltalla?
Olemme avanneet karavaanareille maksullisen Matkaparkin keväällä 2019. Katso tarkemmat tiedot linkistä. Muilla parkkipaikoilla yöpyminen matkailuajoneuvossa ei ole sallittua. Lähimmät viralliset leirintäalueet löytyvät Somerolta, Tammelasta ja Lopelta. Eerikkilän piha-alueella ei voi telttailla.

Haluaisin lajitella jätteeni, onko se mahdollista?
Kyllä ja erittäin toivottavaa. Heti alueen sisääntulon yhteydessä vasemmalla ulkoliikunta-alueen / A-lomahuoneistorakennuksen vieressä on jätekatos, josta löydät seuraavat lajitteluastiat: pakkausmuovi, metalli, lasi, bio, kartonki, keräyspaperi ja sekajäte. Tyhjille paristoille löytyy keräyslaatikko vastaanotostamme. Lisäksi Frenckell-rakennuksen majoituskäytäviltä sekä vastaanoton vierestä Cafe Erikistä löytyy lajitteluastiat pakkausmuoville, kartongille, biojätteelle, sekajätteelle sekä palautuspulloille. Metalli- ja lasijätteen voit jättää vastaanottoon tai viedä jätekatokselle.

Eerikkilä-Cafe49

Onko Eerikkilässä langatonta verkkoa ja mikä on sen salasana?
Lähes koko alueellamme toimii ilmainen langaton verkko, joka ei vaadi salasanaa. Verkko löytyy nimellä E_Visitor.

Voiko Eerikkilässä majoittua ja ruokailla yksittäinen henkilö ohikulkumatkalla?
Eerikkilä tarjoaa majoitusta ja päivittäin ruokailut seisovasta pöydästä myös ohikulkijoille. Bar & Cafe49:n listalta löytyy lisäksi maukkaita burgereita ja salaatteja. Tutustu ravintolapalveluihimme tästä.

Missä on lähin kauppa? Entä pankkiautomaatti? Bensa-asema? Apteekki?
Lähimmät kaupat löydät Forssan ja Tammelan keskustasta 20 km ja 15 km päästä, joissa sijaitsevat myös pankkiautomaatit, bensa-asemat ja apteekit.

Myydäänkö Eerikkilän alueella alkoholia tai tupakkaa?
Eerikkilän ravintolalla on A-oikeudet koko opiston alueelle. Huomioithan, että tämän johdosta omien juomien tuominen ja nauttiminen alueellamme on kielletty. Alkoholijuomia on mahdollisuus ostaa ravintolasalissa ja Bar & Cafe 49:ssa. Alueellamme kannustetaan savuttomuuteen, joten meillä ei ole myynnissä tupakkatuotteita.

Mitä tv-kanavia Eerikkilässä näkyy?
Majoitustiloissa, joissa tv, voi katsella kaikkia peruskanavia. Maksulliset kanavat (C More max ja Sport 1 & 2 sekä Eurosport 1 & 2)  näkyvät Bar & Cafe49:ssa  ja E.Kinossa (Kino varattavissa erikseen).

Tilat-Ravintola-Eerikkilä-moduulikuva

Minulla on erikoisruokavalio. Miten huomioitte sen?
Ilmoitathan erikoisruokavaliosta viimeistään 7 vrk ennen saapumistasi. Ravintolamme huomioi etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Huomioithan että erikoisruokavaliossa ruokalaji voi poiketa muusta tarjolla olevasta ruoasta eikä kata koko menuta ja se voidaan tarjoilla annoksina. Keittiömme on koulutettu erikoisruokavalioiden huomioimiseen ja paikan päällä ravintolahenkilökunta auttaa mielellään sinua löytämään sinulle sopivan aterian.

Myydäänkö teillä kertakäyttöastioita?
Meillä ei ole myynnissä kertakäyttöastioita. Kaikkiin meiltä tilattuihin ruokailuihin sis. astiat ja aterimet. Jätteen määrän minimoimiseksi pyrimme olla käyttämättä kertakäyttöastioita aina kun se on mahdollista.

Eerikkilä-vierailu

En löydä sivuiltanne hinnastoa?
Yksittäisen matkailijan majoitushinnat löydät varauskanavastamme. Yksittäisille henkilöille tarjoamme myös täysihoitopakettia, lue lisää all access -lomasta. Ryhmien pakettihinnat vaihtelevat ajankohdan ja ryhmäkoon mukaan, pyydä tarjous ryhmällenne tästä.

Retkeilen alueella, onko mahdollista päästä suihkuun tai saunaan?
Ehdottomasti, vapaita saunatiloja tai suihkua ja pukuhuonetta voit tiedustella vastaanotosta.

Onko teillä yleistä saunavuoroa? Onko talvella avantoa?
Meillä on satunnaisesti yleisiä saunavuoroja varsinkin kesäisin ja muina loma-aikoina sekä avantouintiaikaan. Avantoja löytyy kolmelta eri saunalta. Vuoroja kannattaa tiedustella vastaanotosta.

Mistä pääsee uimaan?
Ruostejärven virkistysalueen uimaranta on vapaasti kaikkien käytössä. Suosittu ranta on hiekkapohjainen ja soveltuu myös perheen pienimmille. Vierestä löytyy pukuhuoneet ja kuivakäymälä. Ruostejärven rantaan on metsäreittiä pitkin n. 20 min kävelymatka. Autolla Härkätietä pitkin matkan taittaa muutamassa minuutissa. Eerikkilän laitureita voi käyttää saunavarauksen yhteydessä. Ilman saunavarausta voit uida ison rantasaunan laiturin oikealla puolella olevalla alueella.

Voiko grillikatoksella tehdä tulet metsäpalovaroituksen aikana?
Tulenteko on kielletty metsä- ja ruohikkopalovaroituksen aikana myös Eerikkilän grillikatoksella. Tarkista aina ennen tulen tekoa voimassa olevat varoitukset Kanta-Hämeessä esim. Ilmatieteenlaitoksen sivulta.

0G7A0245

Saanko tulla kuntosalille tai vaikka pelaamaan tennistä, padelia tai sulkapalloa vaikka en majoitu Eerikkilässä? Tai voinko vuokrata liikuntavälineitä?
Kyllä vain! Meille olet tervetullut liikkumaan ja virkistäytymään ilman majoitustakin. Suosittelemme hankkimaan aluepassin, sillä voit käyttää tilojamme ja välineitämme edulliseen päivä- tai viikkohintaan. Kuntosalia myös ei majoittuvat asiakkaamme voi käyttää aluepassilla, kertamaksulla tai kuukausikortilla. Kuntosalin ikäraja on 13 v.

Miten tiloja ja kenttiä pääsee käyttämään?
Kaikkien tilojemme (saunat, liikuntatilat, kentät, kokoustilat) käyttöön tulee tehdä etukäteen varaus vastaanotostamme tai myyntipalvelustamme.

Unohdin huoneeseeni tavaroita lähtiessä, mistä niiden perään voi tiedustella?
Siivouspalvelumme kerää huoneisiin ja sisätiloihin jääneet löytötavarat talteen. Asiakkaalla on mahdollista käydä itse etsimässä kadonnutta tavaraa vastaanottoaulan sisäänkäynnin luona (vastaanoton alapuolella, rappusten vieressä) olevista koreista. Kerran viikossa, tiistaisin, vastaanotto lajittelee koreista arvotavarat. Säilytämme arvotavaroita 3kk.  Asiakas on itse vastuussa meille unohtuneista tavaroista. Eerikkilä ei vastaa alueelle unohtuneista tavaroista. Postitus alkaen 15 €.

Löytötavaroiden tiedustelu vain täyttämällä lomake tästä linkistä.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta