Etusivu-Eerikkila-esittely-isokuva

Usein kysytyt kysymykset

Eerikkilä-saapuminen

Missä Eerikkilä sijaitsee, mitä laitan navigaattoriin osoitteeksi?
Eerikkilä sijaitsee Tammelan kunnassa ja osoite navigaattoriin on Urheiluopistontie, Tammela

Pääseekö linja-autolla Eerikkilään?
Lähin pikavuoro pysäkki on Helsinki-Pori tien varressa (VT2) ja löytyy Matkahuollon aikatauluhausta nimellä ”Eerikkilä th”. Pysäkiltä on 3km Urheiluopistolle ja noudamme tarvittaessa asiakkaamme pysäkiltä saapuessasi, sekä vierailun jälkeen järjestämme paluukyydin pysäkille. Tilaathan kyytisi viimeistään saapumista edellisenä päivänä vastaanotostamme.

Onko Eerikkilässä ilmainen pysäköinti? Onko lämmitystolppia?
Pysäköinti on ilmaista. Lämmitystolppia on rajallinen määrä ja niitä ei voi varata etukäteen.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Miten Eerikkilän vastaanotto on auki?
Aukioloajat voit tarkistaa oheisesta linkistä, arkipyhien aikaan palvelemme rajoitetuin aukioloajoin. Etukäteen sovittuna majoittautuminen on joissain tapauksissa mahdollista aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Mihin aikaan huoneet saa käyttöön ja milloin ne tulee luovuttaa?
Huoneiden luovutus on aina klo 11.00 mennessä ja tulopäivänä huoneet saa käyttöön alkaen klo 15.00.

Onko huoneissa liinavaatteet?
Liinavaatteet löytyvät pedattuina kaikissa huoneissamme. Pyyhkeet ovat valmiina hotellihuoneissa, Villa Hirsihovissa, lomahuoneistoissa ja huviloissa. Muissa majoitustasoissa (Tammelan sporttihuoneet ja solut) majoittuvat voivat tarvittaessa vuokrata pyyhkeen vastaanotostamme hintaan 2 € tai ottaa mukaan oman pyyhkeen kotoa.

Turnaustapahtumissa ja kehittymisen seurantatapahtumissa tulee osallistujan ottaa oma pyyhe mukaan majoitustasosta riippumatta.

Onko majoitustiloissa jääkaappia, mikroa, astioita, vedenkeitintä?
Riippuu majoitustilasta. Kunkin tilan varusteluun pääset tutustumaan täältä >> tutustu majoitustiloihin.

Eerikilä-lemmikit

Voiko Eerikkilässä majoittua lemmikin kanssa?
Lemmikin tuonti on sallittua vain erikseen merkittyihin lemmikkihuoneisiin. Osa lomahuoneistoista ja huviloista on sallittu lemmikin kanssa matkustaville. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessäsi ja varmistat saatavuuden.

Voiko Eerikkilässä majoittua matkailuautolla/vaunulla/teltalla?
Olemme avanneet karavaanareille maksullisen Matkaparkin keväällä 2019. Katso tarkemmat tiedot linkistä. Muilla parkkipaikoilla yöpyminen matkailuajoneuvossa ei ole sallittua. Lähimmät viralliset leirintäalueet löytyvät Somerolta, Tammelasta ja Lopelta. Eerikkilän piha-alueella ei voi telttailla.

Haluaisin lajitella jätteeni, onko se mahdollista?
Heti alueen sisääntulon yhteydessä vasemmalla ulkoliikunta-alueen / A-lomahuoneistorakennuksen vieressä on jätekatos, josta löydät seuraavat lajitteluastiat: metalli, lasi, bio, kartonki, keräyspaperi ja sekajäte. Tyhjille paristoille löytyy keräyslaatikko vastaanotostamme.

Eerikkilä-Cafe49

Onko Eerikkilässä langatonta verkkoa ja mikä on sen salasana?
Lähes koko alueellamme toimii ilmainen langaton verkko, joka ei vaadi salasanaa. Verkko löytyy nimellä E_Visitor.

Voiko Eerikkilässä majoittua ja ruokailla yksittäinen henkilö ohikulkumatkalla?
Eerikkilä tarjoaa majoitusta ja päivittäin ruokailut seisovasta pöydästä myös ohikulkijoille

Missä on lähin kauppa? Entä pankkiautomaatti? Bensa-asema? Apteekki?
Lähin kauppa on Letkun Puoti, joka on kyläkauppa 7km päässä. Isommat kaupat löydät Forssan ja Tammelan keskustasta 20km ja 15km päästä, joissa sijaitsevat myös pankkiautomaatit, bensa-asemat ja apteekit.

Myydäänkö Eerikkilän alueella alkoholia tai tupakkaa?
Eerikkilän ravintolalla on A-oikeudet koko opiston alueelle. Huomioithan, että tämän johdosta omien juomien tuominen ja nauttiminen opiston alueella on kielletty. Alkoholijuomia on mahdollisuus ostaa ravintolasalissa. Alueellamme kannustetaan savuttomuuteen, joten meillä ei ole myynnissä tupakkatuotteita.

 

Tilat-Ravintola-Eerikkilä-moduulikuva

Minulla on erikoisruokavalio. Miten huomioitte sen?
Ilmoitathan erikoisruokavaliosta viimeistään 7 vrk ennen saapumistasi. Ravintolamme huomioi etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Huomioithan että erikoisruokavaliossa ruokalaji voi poiketa muusta tarjolla olevasta ruoasta ja voidaan tarjoilla annoksina. Keittiömme on koulutettu erikoisruokavalioiden huomioimiseen ja paikan päällä ravintolahenkilökunta auttaa mielellään sinua löytämään sinulle sopivan aterian.

Myydäänkö teillä kertakäyttöastioita?
Meillä ei ole myynnissä kertakäyttöastioita. Kaikkiin meiltä tilattuihin ruokailuihin sis. astiat ja aterimet. Jätteen määrän minimoimiseksi pyrimme olla käyttämättä kertakäyttöastioita aina kun se on mahdollista.

Eerikkilä-vierailu

En löydä sivuiltanne hinnastoa?
Yksittäisen matkailijan majoitushinnat löydät varauskanavastamme. Yksittäisille henkilöille tarjoamme myös täysihoitopakettia, lue lisää all access -lomasta. Ryhmien pakettihinnat vaihtelevat ajankohdan ja ryhmäkoon mukaan, pyydä tarjous ryhmällenne tästä.

Retkeilen alueella, onko mahdollista päästä suihkuun tai saunaan?
Ehdottomasti, vapaita saunatiloja tai suihkua ja pukuhuonetta voit tiedustella vastaanotosta.

Onko teillä yleistä saunavuoroa? Onko talvella avantoa?
Meillä on satunnaisesti yleisiä saunavuoroja varsinkin kesäisin ja avantouintiaikaan. Avantoja löytyy kolmelta eri saunalta. Vuoroja kannattaa tiedustella vastaanotosta.

Mistä pääsee uimaan?
Luontokeskuksen uimaranta on vapaasti kaikkien käytössä. Suosittu ranta on hiekkapohjainen ja soveltuu myös perheen pienimmille. Vierestä löytyy pukuhuoneet ja kuivakäymälä. Eerikkilän laitureita voi käyttää saunavarauksen yhteydessä. Ilman saunavarausta voit uida ison rantasaunan laiturin oikealla puolella olevalla alueella.

Saanko tulla kuntosalille tai vaikka pelaamaan tennistä tai sulkapalloa vaikka en majoitu Eerikkilässä? Tai voinko vuokrata liikuntavälineitä?
Kyllä vain! Meille olet tervetullut liikkumaan ja virkistäytymään ilman majoitustakin. Suosittelemme hankkimaan aluepassin, sillä voit käyttää tilojamme ja välineitämme edulliseen päivä- tai viikkohintaan.

Miten tiloja ja kenttiä pääsee käyttämään?
Kaikkien tilojemme (saunat, liikuntatilat, kentät, kokoustilat) käyttöön tulee tehdä etukäteen varaus vastaanotostamme tai myyntipalvelustamme. Korona-aikana myös kuntosalin käyttöön tarvitsee tehdä ennakkovaraus.

 

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta