Vapaa-aika

Seikkailupaketti

Hiidenlinna Park Resort & Sisumetsän Seikkailupuisto kätkevät sisäänsä monta nähtävyyttä ja kokemusta. Aktiivisen päivän päätteeksi maistuu unet Eerikkilän mukavassa majoituksessa.

Seikkailuliput Sisumetsän seikkailupuistoon ja majoitus Eerikkilässä

 

Hiidenlinnalla ja Sisumetsän seikkailupuistossa riittää tekemistä ja puuhaa koko perheelle. Nauti aktiivisen päivän päätteeksi Eerikkilän mukavasta majoituksesta joko tilavissa lomahuoneistoissa tai päärakennuksen hotellihuoneissa. Hiidenlinnan ja Eerikkilän välin hurauttaa autolla puolessa tunnissa.

Seikkailupaketin hintaan sisältyy

  • Seikkailuliput puiston moniin aktiviteetteihin yhdelle päivälle (alle 2-vuotiaat veloituksetta aikuisen lipun kanssa). Pääosa Hiidenlinnan aktiviteeteista sisältyy seikkailulippuihin. Seikkailulipun voit käyttää valitsemanasi päivänä kauden 2024 aikana (huom. lipulla ei ole palautusoikeutta).
  • Majoituksen joko hotellihuoneessa tai lomahuoneistossa yhdelle yölle
  • Kuntosalin käytön
  • Eerikkilän maittavan aamiaisen noutopöydästä

Hinta alk. 62 € / hlö

Lisää pakettiin yö tai kaksi ja koet samalla myös Eerikkilän liikunnalliset aktiviteetit ja upeat luontokohteet. Kysy hintaa lisäyölle vastaanotostamme.

Seikkailupuistopaketti on nyt saatavilla kesäkuussa keskiviikosta sunnuntaille, kaikille päiville heinäkuussa sekä elokuussa 7.8. saakka.  10.-31.8. puisto on avoinna viikonloppuisin. Juhannuksena 21.6. sekä 1.8.  puisto on suljettu.  Tarkista tästä Seikkailupuiston aukioloajat.

Sisumetsä seikkailupaketti

Hiidenlinna ja Sisumetsän seikkailupuisto

Hiidenlinna ja Sisumetsän seikkailupuisto on koko perheen elämyspuisto, jonka aktiviteettien parissa viihtyy niin lapset, kuin aikuisetkin. Tekemistä riittää koko päivälle ja myös perheen pienemmille riittää puuhaa:

  • Seikkailuratoja kaikenikäisille ja – tasoisille
  • Runsaasti muita aktiviteetteja pomppulinnoista ja eläinpuistosta, buggy-kartingiin ja näköalapaikkoihin.
  • Kaksi ruokailupaikkaa, grilli ja buffét (buffét juhannuksesta alkaen).
  • Nuotiopaikkoja omatoimiseen grillailuun
  • Upea kivinen Hiidenlinna

Seikkailupuisto sijaitsee Somerniemellä, vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Eerikkilästä ja noin. 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta.

Huoneisto 45

Tutustu majoituksiimme

Tilavat ja valoisa lomahuoneisto omalla parvekkeella tai terassilla vai siisti ja simppeli hotellihuone päärakennuksesta?

Huoneistossa riittää tilaa perheen majoittumiseen, sillä vuodepaikat on valmiina 4-5 hengelle.

Hotellihuoneessa vuoteet kahdelle, lisäksi lisävuodemahdollisuus 1-2 lapselle.

Osaan huoneistoista voi ottaa mukaan myös perheen lemmikin.

Majoituksen hinta sisältää aina kuntosalin käytön sekä maistuvan aamiaisen noutopöydästä.

Melonta Eerikkilä

Jatka vielä lomaasi Eerikkilän aktiviteettien parissa

Eerikkilässä voit treenata tai pelata monipuolisesti. Meillä sinua liikuttavat myös frisbeegolf, padel,  tennis, Fatbike-pyöräily, melonta, suppailu, patikointi, uinti järvessä ja polkujuoksu. Palvelut saat käyttöösi aluepassilla.

 

Placeholder Picture

Vastaanotto – Reception

020 1108 200