Kesätyöntekijöitä ravintolapalveluihin
Ravintolamme palvelee asiakkaitamme kaikkina viikonpäivinä, aamupalasta iltamyöhään. Olemme tunnettuja hyvästä ruoastamme sekä palvelustamme. Palvelemme asiakkaitamme iloisella mielellä.
Keittiöapulainen
Tiskissä tehtäväsi on astioiden ja patatiskin tiskausta ja palautusta, tiskikoneen puhtaudesta huolehtimista, pöytien pyyhkimistä ja mahdollisesti salaattien ja kasvisten pesemistä ja pilkkomista. Työ tapahtuu seisten, joten vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Keittiötyö edellyttää reipasta otetta ja iloista mieltä. Tiskaajan ja keittiöapulaisen työtehtävää voivat hakea 14-vuotiaat ja vanhemmat.
Työn kesto sopimuksen mukaan 2 viikkoa – 4 kuukautta. 14-vuotiailla kuitenkin korkeintaan 2 viikkoa.
Edellytykset
- Hygieniapassi ei välttämätön, mutta katsotaan eduksi
- Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito halu auttaa asiakkaitamme.
- Olet oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin
Salitarjoilija
Ravintolan salityössä edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja oma-aloitteisuutta. Salissa huolehdit osana tiimiämme ruokien esillepanosta, ruokailuvälineiden saatavuudesta ja asiakkaiden opastuksesta sekä salin siisteydestä.
Edellytykset
- Kommunikointitaitoa englanniksi
- Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi
Villa Erikin Kahvilatyöntekijä
Villa Erikissä työskentelet itsenäisesti, iloisella ja reippaalla otteella. Työ sisältää kahvilatyötä, asiakaspalvelua sekä välineiden vuokrausta.
Eduksi haussa on jos sinulta löytyy hygieniapassi, anniskelupassi ja pystyt palvelemaan asiakkaita tarvittaessa englanniksi.
Lisäksi toivomme, että sinulla on ajokortti ja oma kulkuväline käytettävissä.
Työ on osa-aikaista, 3-4 työpäivää viikossa. Työaika 6-8 h / päivä.
Ravintolapalveluiden kesätyöpaikoista lisätietoa saat ravintolapäällikkö Henna Tuomolalta p. 020 1108 270, henna.tuomola@eerikkila.fi