Koulutus ja valmennus

Suomalaisen jalkapallon ja futsalin kehityspäivät

Ensimmäisen kerran 2017 järjestetyt Jalkapallon kehityspäivät on lunastanut paikkansa suomalaisen jalkapallon ytimessä ja tapahtuma kokoaa vuosittain  satoja valmentajia ja jalkapallovaikuttajia yhteen.

Suomalaisen jalkapallon rytminvaihdos

Seuraavat suomalaisen jalkapallon kehityspäivät järjestetään 9.-10.12.2023 Eerikkilässä.

Tämän vuoden tapahtuma jatkaa edelleen suomalaisen jalkapalloperheen yhteisöllisyyden rakentamista ja pääteemoina ovat uuden valmennuslinjan kirkastaminen, pelin intensiteetti sekä yhteisen pohdinnan: minkälaisia pelaajia haluamme kasvattaa tulevaisuudessa. Tutustu tapahtuman ohjelmaan Palloliiton sivulla.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Palloliitto ja Eerikkilä.

Pääkohderyhmä: Valmentajat (pääsarjat, aikuiset, nuoret, lapset), valmennuspäälliköt ja seurojen urheilutoimintaa johtavat henkilöt.
Kehityspäiviltä saa täydennyskoulutustunteja UEFA PRO-, A- ja B-lisensseihin.

UEFA lisenssivalmentajat saavat täydennyskoulutustunteja kehityspäiville osallistumisesta. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä PalloID:si. Täydennyskoulutustunteja saa kaikkiin UEFA:n valmentajalisensseihin eli UEFA PRO, A ja B sekä Futsal B, Goalkeeper A ja B, UEFA C sekä Elite Youth A.

Tervetuloa mukaan Suomalaisen jalkapallon & futsalin kehityspäiville!

Osallistumismaksun voi maksaa verkkokauppamme kautta: 150 € per osallistuja (sisältäen majoituksen, kehityspäivien ohjelman, ateriat sekä lauantain illallisen), 100 € päiväosallistuminen joko lauantai tai sunnuntai.

Seuran ollessa maksajana seuran toimihenkilö voi ilmoittaa ja maksaa osallistujat suoraan verkkokaupan kautta.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta avoinna 3.12. saakka.