Kesätöihin Eerikkilään

24.01.2023

Tule kesätöihin Eerikkilän upeaan ympäristöön työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa. Ovi työelämään aukeaa usein kesätöissä. Kesätyössä opit tärkeitä työelämäntaitoja, vastuunkantoa ja saat onnistumisen kokemuksia.

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja hae 28.2.2023 mennessä.  Paikkoja on avoinna nuorille (14-16-vuotiaat) sekä vanhemmille. Yläikärajaa ei kesätyöpaikoille ole.

 

0G7A0868

Kesätyöntekijöitä ravintolapalveluihin

Ravintolamme palvelee asiakkaitamme kaikkina viikonpäivinä, aamupalasta iltamyöhään. Olemme tunnettuja hyvästä ruoastamme sekä palvelustamme. Palvelemme asiakkaitamme iloisella mielellä.

Keittiöapulainen

Tiskissä tehtäväsi on astioiden ja patatiskin tiskausta ja palautusta, tiskikoneen puhtaudesta huolehtimista, pöytien pyyhkimistä ja mahdollisesti salaattien ja kasvisten pesemistä ja pilkkomista. Työ tapahtuu seisten, joten vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Keittiötyö edellyttää reipasta otetta ja iloista mieltä. Tiskaajan ja keittiöapulaisen työtehtävää voivat hakea 14-vuotiaat ja vanhemmat.

Työn kesto sopimuksen mukaan 2 viikkoa – 4 kuukautta. 14-vuotiailla kuitenkin korkeintaan 2 viikkoa.

Edellytykset

 • Hygieniapassi ei välttämätön, mutta katsotaan eduksi
 • Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito halu auttaa asiakkaitamme.
 • Olet oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin

Salitarjoilija

Ravintolan salityössä edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja oma-aloitteisuutta. Salissa huolehdit osana tiimiämme ruokien esillepanosta, ruokailuvälineiden saatavuudesta ja asiakkaiden opastuksesta sekä salin siisteydestä.

Edellytykset

 • Kommunikointitaitoa englanniksi
 • Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi

Villa Erikin Kahvilatyöntekijä

Villa Erikissä työskentelet itsenäisesti, iloisella ja reippaalla otteella. Työ sisältää kahvilatyötä, asiakaspalvelua sekä välineiden vuokrausta.

Eduksi haussa on jos sinulta löytyy hygieniapassi, anniskelupassi ja pystyt palvelemaan asiakkaita tarvittaessa englanniksi.

Lisäksi toivomme, että sinulla on ajokortti ja oma kulkuväline käytettävissä.

Työ on osa-aikaista, 3-4 työpäivää viikossa. Työaika 6-8 h / päivä.

Ravintolapalveluiden kesätyöpaikoista lisätietoa saat ravintolapäällikkö Henna Tuomolalta p. 020 1108 270, henna.tuomola@eerikkila.fi

Eerikkilä SUP

Kesätyöntekijöitä liikunta- ja olosuhdepalveluihin

Kesätyöntekijöitä välinevuokraukseen

Välinevuokrauspisteellä palvelet asiakkaitamme itsenäisesti, reippaalla ja iloisella otteella. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, kiinnostusta ulkoliikuntaan, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia. Vuokraamme pisteeltämme kanootteja, fatbikeja ja sup-lautoja. Työ on osittain fyysistä.

Edellytykset:

 • Työn fyysisyyden vuoksi 16 v. ikää
 • Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito halu auttaa asiakkaitamme.
 • Olet oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin
 • Kyky itsenäiseen toimintaan ja työskentelyyn

Kesätyöntekijä olosuhdepalveluihin

Olet omalla panoksellasi luomassa erilaisten asiakasryhmiemme positiivista asiakaskokemusta. Työssäsi osana olosuhdetiimiä osallistut monipuolisesti Eerikkilän alueen kiinteistöjen, piha-alueen ja liikuntapaikkojen huolto- ja kunnostustöihin sekä toimit asiakaspalvelutehtävissä sekä vieraillemme että henkilökunnallemme. Työhön kuuluu päivätyön lisäksi ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytykset

 • Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito halu auttaa asiakkaitamme.
 • Olet oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin niin kiinteistöhuollon, piha-alueiden kuin liikuntapaikkojen parissa.
 • Asenteesi on positiivinen ja innostunut
 • Hyvää fyysistä kuntoa

Liikunta- ja olosuhdepalveluiden kesätöistä lisäinfoa saat palvelupäällikkö Kimmo Teittiseltä p. 020 1108 239, kimmo.teittinen@eerikkila.fi

Vastaanottopalvelut

Kesätyöntekijä vastaanottopalveluihin

Eerikkilässä palvelee kaksi asiakaspalvelupistettä – vastaanotto ja Klubitalon asiakaspalvelupiste. Molempien yhteydessä on myös kahvila.

Asiakaspalvelu/-kahvilatyöntekijä

Työ sisältää kahvilatyötä (mm. kassatyö, tuotteiden esillelaitto, hyllyjen ja vitriinien täyttö, kuormien purku, siisteydestä huolehtiminen) ja vastaanoton avustavia töitä (mm. avainten ja ruokakorttien koodaus, asiakkaiden opastaminen, saapuvien ryhmien valmistelu). Työ sijoittuu tarpeen mukaan vaihtelevasti kahden palvelupisteen välillä.

Työ on osa-aikaista, 3-4 työpäivää viikossa . Työaika 6-8 h / päivä. Työaika sijoittuu klo 8-21 välille. Etusijalla hakijat, jotka voivat sitoutua koko kesäkaudeksi. Toivomme että pääset perehtymään työhön muutamina päivinä jo toukokuussa. Mahdollista on myös aloittaa säännölliset työt jo heti toukokuun alusta ja hyvin kesäkauden hoitamalla jatkaa extraajana syksyllä esim. opintojen ohessa.

Edellytykset

 • 16-v ikä
 • Olet oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin
 • Kommunikoit reippaalla asenteella asiakkaiden kanssa suomeksi ja jonkin verran myös englanniksi
 • hygienia- ja/tai anniskelupassi katsotaan eduksi
 • aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta tai kassatyöskentelystä katsotaan eduksi

Vastaanottopalveluiden kesätöistä lisäinfoa saat palvelupäällikkö Pinja Pirttilältä p. 020 1108 222, pinja.pirttila@eerikkila.fi

Elina Huittinen ja Maj-Lis Järvinen Eerikkilä

Kesätyöntekijöitä siivouspalveluihin

Siistijä

Työ sisältää monipuolisia siivoustehtäviä alueellamme (mm. majoitushuoneiden ja asiakastilojen siivousta). Työ on osittain fyysistä ja päivän aikana liikut alueellamme runsaasti. Voit työskennellä joko extraajana muutaman päivän viikossa tai säännöllisesti 4-5 päivänä viikossa.

Työaika 4-8 h / päivä. Työaika sijoittuu klo 6-20 välille.

Työtehtävää voivat hakea 14-vuotiaat ja vanhemmat. Työn kesto sopimuksen mukaan 2 viikkoa – 4 kuukautta. 14-vuotiailla kuitenkin korkeintaan 2 viikkoa. Mahdollista on aloittaa työt jo heti toukokuun alusta ja hyvin kesäkauden hoitamalla jatkaa extraajana myös syyskaudella esim. opintojen ohessa.

Siivouspalveluiden kesätöistä lisäinfoa saat Palvelupäällikkö Pinja Pirttilältä p. 020 1108 222, pinja.pirttila@eerikkila.fi

Jalkapallo Eerikkilä-halli2

Kesätyöntekijä viestintään

Sisällöntuottaja

Etsimme kesätyöhön sisällöntuottajaa toteuttamaan tapahtumaviestintää erityisesti nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Oletko innostunut, oma-aloitteinen ja luova persoona, jolta luonnistuu itsenäinen työ? Tuotatko kieliopillisesti sujuvaa tekstiä sekä osaat käyttää nykyaikaisia kuvan- ja videonmuokkaussovelluksia? Sinulla tulisi jo olla kokemusta sisällöntuotannosta alaan liittyvän koulutuksen tai käytännön työkokemuksen muodossa.

Edellytämme:

 • Soveltuvaa koulutus- tai osaamistaustaa sisällöntuotannosta
 • Osaamista sosiaalisen median kanavista ja niiden kehittämisestä
 • Sujuvaa kirjoitustaitoa ja suomen kielen kieliopin hallintaa
 • Kuvan – ja videonkäsittelyohjelmien tuntemusta
 • Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön
 • Englannin kielen sujuva puhuminen ja kirjoittaminen sekä kiinnostus salibandyyn ja jalkapalloon katsotaan eduksi

Työ edellyttää läsnäoloa Eerikkilässä kulloinkin käynnissä olevien tapahtumien mukaan. Työn kesto ja aloitus määritellään sopivan henkilön löydyttyä.

Sisällöntuottajan kesätyöstä lisäinfoa saat viestintäpäällikkö Elina Pennaselta p. 020 1108 261, elina.pennanen@eerikkila.fi

HAE KESÄTYÖPAIKKAA

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja hae 28.2. mennessä

Eerikkilä ilmakuva_1200x628

Millaista on kesätyö Eerikkilässä?

Vuoden 2022 henkilöstötutkimuksemme mukaan Eerikkilä on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Suurimmiksi vahvuuksiksi henkilökunta arvioi henkilöstön sitoutumisen sekä Eerikkilän yleisen johtamiskulttuurin.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen