Urheilu

Eerikkilä Floorball Camp

Uusi salibandykoulu Eerikkilä Floorball Camp syyslomalla ja hiihtolomalla. Leiri on avoin kaikille 10-13 vuotiaille pelaajille. Leirillä on mukana Nico Salo.

19.2.-21.2.2024 

Ilmoittautuminen suljettu verkkokaupassa.

Salibandy on nopea ja intensiivinen mailapeli, jossa tärkeitä ominaisuuksia pelaajalla ovat tekniikka, pelinluku, liike ja joukkuepeli. Eerikkilän Floorball Camp -leirillä opitaan mm. näitä ominaisuuksia ja mitä ne merkitsevät pelikentillä. Salibandyharjoittelun ohessa leirillä järjestetään myös muuta liikunnallista ohjelmaa sekä salibandyaiheinen tietovisa ja salibandyaiheinen luento, joka tukee leirillä opittuja taitoja teorian muodossa. Leiri huipentuu pienimuotoiseen turnaukseen. Leirillä on paikkoja myös muutamille maalivahdeille. Leiri sopii 10-13-vuotiaille pelaajille, niin tytöille kuin pojille.

Leirillä on mukana  Suomen salibandymaajoukkueen kapteeni Nico Salo.

Pakkaa siis mukaasi salibandyvälineet ja saavu Eerikkilän Floorball Campille!  Mikäli sinulla herää kysyttävää voitte olla aina yhteydessä Markukseen.

Leiri sisältää valmennuksen, täysihoidon, ohjatut liikunnat ja luennon.

Tutustu ohjelmaan tästä.

Hinta 250 €

Vanhemmat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita Eerikkilään lomailemaan leirin ajaksi. Majoituksen saat varattua helposti varauskanavastamme tai vastaanoton kautta. Katso myös täysihoitopakettimme.

Placeholder Picture

Vastaanotto – Reception

020 1108 200

Markus Sissala

Yhteyspäällikkö

Salibandyseurat, rugby ja leirikoulut