Koulutus-Liikuntaneuvojan ammattitutkinto-Eerikkilä-moduulikuva

Tervetuloa Eerikkilään - leirikirje

Tervetuloa Eerikkilään! Jotta tapahtumamme sujuisi mahdollisimman mukavasti, olemme koonneet tälle sivulle ohjeita ja käytännön tietoa Eerikkilän leireihin liittyen.

MAJOITUS
Huoneet ovat pääsääntöisesti 2-5 hengen huoneita. Huoneissa on liinavaatteet sekä yksi iso ja yksi pieni pyyheliina majoittujaa kohti (pl. Tammela-majoitus, jossa ei ole pyyheliinoja). Majoitushuoneet saa käyttöön tulopäivänä alkaen klo 16.00 ja huoneen luovutus on lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä. Kun majoitushuoneet eivät ole enää käytössänne saatte lukittavan tavaransäilytystilan. Tullessa jaettavat avainkortit palautetaan vastaanottoon.

RUOKAILUT
Eerikkilän aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala tarjoillaan noutopöydästä. Allergiatiedot tulee olla tiedossa ennen tapahtuman alkua. Erityisruokavaliot pyydetään ravintolahenkilökunnalta.

TASKURAHA
Alueella voi käyttää omaa rahaa vastaanotossa ja cafe49:ssä, jos haluaa ostaa omaa pientä purtavaa tai tuliaisia.

VARUSTEET
Pakkaa mukaan ainakin:

  • riittävästi vaihtovaatteita
  • sisä- ja ulkoliikuntavarusteet esim. juomapullo ja lenkkitossut
  • uikkarit ja oma pyyhe
  • henkilökohtaiset peseytymisvälineet (hammasharja, hammastahna ja shampoo) ja mahdolliset lääkkeet

OSALLISTUJAN PERUUTUSEHDOT
Peruutus- ja varausehdot – tutustu täältä
Tarkista tapahtumanne yhteyshenkilöltä tai Eerikkilän myyntipalvelusta, jos olet epävarma, mitkä ehdot käyntiänne koskee.

Mikäli osallistuja lähtee kesken pois tapahtumasta, tulee siitä ilmoittaa vastaanottoon. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään tapahtuman, ei Eerikkilä ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen tapahtuman hintaa asiakkaalle.

Tapahtumalle on annettu pakettihinta, jonka sisältö käy ilmi tarjouksesta / sopimuksesta. Jokaiselta osallistujalta laskutetaan sama hinta, eikä pakettihinnasta tehdä osahyvityksiä.

SAAPUMINEN
Ryhmänjohtaja/vastuuhenkilö ilmoittautuu vastaanottoon. Vastaanotto sijaitsee päärakennuksessa (Frenckell-rakennus), kartalla rakennus no 1.

TILOJEN KÄYTTÖ
Kaikkien liikunta- urheilu-, sauna- ja luentotilojen sekä kenttien käyttö edellyttää varausta. Tilavaraukset paikanpäällä hoitaa ryhmän vastuuhenkilö.

RUOKAILU
Joukkue/ryhmä kulkee ruokailuun yhtenä ryhmänä. Saapuessa ravintolasaliin, joukkueen yhteyshenkilö ilmoittaa ryhmänsä saapuneeksi ravintolan kassalla. Näin toimitaan jokaisen ruokailun kohdalla. Ravintolassamme ruokailee useita eri ryhmiä, joten palvelun sujuvuuden sekä vieraidemme viihtyvyyden vuoksi on hyvin tärkeä noudattaa ohjelman mukaisia ruokailuaikoja sekä hyviä ruokailutapoja.

SIISTEYS JA YMPÄRISTÖSTÄ JA TILOISTA HUOLEHTIMINEN
Ympäristöstä huolehtiminen ja tilojen siisti käyttö on meidän kaikkien velvollisuus. Roskat laitetaan roskakoriin. Pantilliset pullot jätetään lajittelupisteille, niille varattuihin säiliöihin. Majoitustilassa ne jätetään huoneen pöydälle. Lajittelupisteitä on urheiluhalleissa, vastaanottoaulassa sekä Frenckell-rakennuksen majoituskäytävältä. Iso ulkolajittelupiste on käytettävissä heti alueelle tultaessa Padel-kentän vieressä.

Vastuuhenkilö tarkistaa tilojen siisteyden ja kunnon tilan käytön jälkeen (majoitus, urheilutilat, luentosalit). Mikäli loppusiivouksen yhteydessä havaitaan piittaamattomasta toiminnasta aiheutunutta vahinkoa, tulee siitä automaattisesti ryhmälle lisälasku. Alueella tapahtuneiden vahinkojen korvausvelvollisuus on pelaajalla itsellään. Lue urheilutilojen käyttöohjeistus.

Nauti luonnossa liikkumisesta, mutta älä jätä luontoon roskia, älä vahingoita luontoa ja kulje merkittyjä polkuja. Tarkista onko metsäpalovaroitus voimassa ennen tulentekoa. Tutustu vastuullisen retkeilijän ohjeisiin tästä.

HILJAISUUS
Anna mahdollisuus lepoon. Kunnioita myös toisia alueella olevia. Eerikkilän hiljaisuus alkaa 22.30 ja päättyy klo 7.00.

LÖYTÖTAVARAT
Eerikkilä ei vastaa alueelle jätetystä omaisuudesta. Tutustu löytötavarakäytäntöömme tästä.

VERKKOYHTEYS
Langaton yhteys alueella: E_Visitor

HUOLTOPÄIVYSTYS
Vastaanoton ollessa suljettu alueella on päivystävä kiinteistönhuolto. Päivystäjän tavoittaa numerosta 0400 467 656. Majoitushuoneen avain tulee pitää aina mukana. Huomioithan että ovenavauksista peritään maksu.

AUKIOLOAJAT
Tarkista palveluidemme aukioloajat täältä.

Placeholder Picture

Vastaanotto – Reception

020 1108 200

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238

Placeholder Picture

Päivystävä laitosmies

klo 7-22

0400 467 656

Eerikkilä E.App

Eerikkilän oma sovellus

Eerikkilän E.App helpottaa asiointiasi. E.Appista löydät muun muassa 360 aluekartan tarjolla olevat aktiviteetit, näet lounaslistan tai varaat seuraavan oman lomasi.

E.Pod-instagram-1080x1080

Urheilu-Vanhemmille-isokuva-Eerikkilä

Urheilijoiden vanhemmille

Eerikkilä-majoitus-huvila-hero

Lomalle Eerikkilään

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta