Eerikkilä-urheilijoiden-vanhemmille

Hyvinvointia kellon ympäri

Eerikkilä (Palloilu Säätiö) on yleishyödyllinen säätiö. Tuottomme ohjataan lasten ja nuorten urheilutoiminnan kehittämiseen Eerikkilässä.

Huolehdimme asiakkaidemme hyvinvoinnista kellon ympäri. E.Way-filosofiamme mukaisesti haastamme ja autamme asiakkaitamme voimaan hyvin ja menestymään. Ajatusmaailmamme mukaan ravinto, liikunta ja uni ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeimmät osatekijät. Ja kun huolehdimme itsestämme, jaksamme paremmin huolehtia myös toisistamme, luonnosta ja meitä ympäröivästä yhteiskunnasta.

 

Parhaat mahdolliset työkalut itsensä kokonaisvaltaiseen kehittämiseen

Me haluamme tehdä oman osamme suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin eteen. Toimintamme perustuu huippuosaamiseen. Tuomme ammattilaisten käyttämät menetelmät ja tutkimustiedon kaikkien ulottuville. Kehitämme fyysisten ja henkisten kyvykkyyksien lisäksi myös asiakkaidemme luontosuhdetta. Kun tämä kaikki on kunnossa, arki pysyy tasapainossa eikä unesta tarvitse enää huolehtia – se tulee varmasti ja virkistää meidät seuraavaan päivään.

Kehitämme seurojen ja lajiliittojen kanssa vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia. Vuosittain autamme yhteensä 40 000 henkilöä voimaan ja jaksamaan paremmin. Opastamme heitä  liikkumaan ja syömään oikein sekä voimaantumaan metsäpoluilla ja virkistymään vesissämme.Toimintamme terveysvaikutukset vuonna 2018 olivat 3,6 M€.

Ensiluokkainen ruokamme tuotetaan lähellä ja rakkaudella

Teemme jatkuvaa yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa varmistaaksemme ruokatuotteemme laadun. Monipuolinen, kasvispainotteinen ruoka tukee hyvinvointia ja auttaa myös ympäristöä voimaan paremmin.

Meille kaikki ovat tervetulleita

Kohtelemme työntekijöitämme, vieraitamme ja alueemme asukkaita tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti riippumatta heidän kulttuurisesta tai poliittisesta taustastaan tai seksuaalisesta suuntautumisestaan. Koulutamme, opastamme ja kannustamme henkilöstöämme toimimaan vastuullisesti.

Kannamme vastuuta yhteiskunnasta

Olemme sitoutuneet yhteiskunnalliseen ja vastuulliseen toimintatapaan. Haluamme tuottaa ja mahdollistaa liikunnan ja urheilun iloa myös haastavammassa tilanteessa oleville.

Respect toiminnan kautta tuotamme hyvää seuraavasti:

  • Sponsoroimme lapsille ja nuorille paikkoja jalkapallo- ja salibandykouluihimme ja annamme perheille mahdollisuuden lomanviettoon HOPE ry:n toiminnan kautta.
  • Lahjoitamme urheiluvälineitä lapsille ja nuorille HOPE ry:n toiminnan kautta
  • Tuemme Icehearts -toimintaa leirityksien muodossa
  • Järjestämme yhdessä kumppaniemme Puma Finlandin, FC TPS:n ja Luolavuoren koulun kautta vuosittain erityislasten ja nuorten Respect Cup -jalkapalloturnauksen
  • Meillä järjestetään vuosittain Palloliiton Homeless Academyn leiri sekä vastaanottokeskusten SM-turnaus
  • Tarjoamme liikuntamahdollisuuksia lähiseudun koululaisille

Arvo-lupaus

Eerikkilä on Arvoliiton jäsen. ARVO on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tärkein tehtävä on edistää yhteiskunnallisten yritysten menestystä Suomessa. Olemme allekirjoittaneet ARVO-lupauksen, jossa sitoudutaan yhteiskunnalliseen ja vastuulliseen toimintatapaan.

Mittaamme onnistumistamme säännöllisesti

Mittaamme onnistumistamme mm. asiakastyytyväisyydellä, kävijämäärillä ja asiakkaidemme hyvinvoinnin kehittymisellä. Asiakastyytyväisyyttä mittaamme NPS luvulla. Suositteluasteemme vuonna 2023 oli 80.

E. Way tukee kokonaisvaltaista kehittymistä

Olemme Eerikkilässä luoneet kokonaisvaltaisen kehittymisen prosessin E. Wayn, joka perustuu vuosien aikana keräämäämme dataan ihmisen kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. E. Way määrittelee tapamme ajatella, toimia ja palvella. Se on osa kulttuuriamme ja ohjaa osaamistamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja menestyksen mahdollistamiseen.

Kun sinä päätät lähteä matkaan, me autamme sinua voimaan hyvin, kehittymään ja menestymään. Tutustu E.Way -filosofiaan tarkemmin