Rekry: Ravintolatoimenpäällikkö

12.04.2023

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Ravintolatoimintomme palvelevat niin urheilu-, vapaa-ajan kuin yritysasiakkaitamme ympäri vuoden. Tarjoamme päivittäin noutopöydästä laadukasta lähiruokaa sekä valmistamme maistuvat tarjottavat niin perhejuhliin kuin yritysillallisille. Haemme nyt 25 hengen tiimiimme Ravintolatoimenpäällikköä vastaamaan ravintolatoimintojemme johtamisesta.

Tehtävänkuva

 • Ravintolatoimenpäällikkönä vastaat ravintolatoimintojemme tulosvastuullisesta johtamisesta
 • Johdat keittiö- ja salitoimintoja, kehität aktiivisesti asiakas- ja henkilöstökokemusta, varmistat liiketoiminnan kaupallista kasvua ja parannat kannattavuutta
 • Olet tottunut johtamaan edestä ja osallistut operatiiviseen työhön

Osaamisvaatimukset

 • Odotamme sinulta monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta ja aiempaa esihenkilötyön kokemusta
 • Sinulle on tärkeää erinomainen asiakaskokemus, tehokkuus ja laatu
 • Sinulla on kokemusta valmentavasta johtamisesta. Omalla toiminnallasi mahdollistat ihmisten onnistumisen ja luot heille mahdollisuuksia loistaa.
 • Tartut kehittämiskohteisiin ja saat parannuksia aikaan. Et pelkää tarttua vaikeisiinkaan asioihin

Meillä pääset aitiopaikalle kehittämään toimintaa ja konseptejamme. Toivomme myös, että olet kiinnostunut alan kehityksestä ja seuraat uteliaasti trendejä. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme
 • Mielenkiintoisen haasteen ainutlaatuisessa ympäristössä ja positiivisessa ilmapiirissä työyhteisössä, jossa tavoitteenamme on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoiden parhaaksi
 • Tuen työssäsi onnistumiseksi
 •  Monipuoliset henkilöstöedut (mm. ateriaetu, liikunta- ja hyvinvointietu, majoitusetu, kuntotestaukset, vaate-etu, laajat työterveyspalvelut)
 • Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja ravintolatoimenpäällikön työt ajoittuvat eri vuorokaudenaikoihin, myös juhlapyhiin ja viikonloppuihin sekä lomasesonkeihin.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työsuhde: Tehtäväkuva on uusi ja kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Hakuaika: 1.5. asti.

Lisätiedot:

Jani Jernström

Palvelujohtaja

Majoitus- ja ravintola- ja olosuhdepalvelut

050 402 7287, 020 1108 217

Eerikkilä ilmakuva_1200x628

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin. Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024 | Uutinen, Yleinen