Perheloma Eerikkilä temppurata

Perheloma Eerikkilässä on koko perheen juhlaa!

 

On liikkumista, tekemistä, kivaa yhdessäoloa ja nautinnollisia lomapäiviä. Ohjelmamme ovat entistäkin parempia, sisältäen tuttuja suosikkeja ja aina myös jotakin uutta. Näin takaamme tekemistä koko perheelle, etenkin niille pienimmille energiapakkauksille. Takaamme, että hyvä mieli jatkuu myös kotona.

Arki on mukavampaa, kun koko perhe on saanut tervehenkisiä virikkeitä, lepoa ja laadukkaat, säännölliset ateriat täysipainoisena kokonaisuutena. Luonnossa liikkumista, yhteisiä liikuntahetkiä ja mukavaa yhdessäoloa ilman iänikuista ruoka- ja pyykkirumbaa. Aktiivisen päivän kruunaa hyvät yöunet puhtaissa lakanoissa.

Perhelomien ohjelmissa vaihtelevat sesonkien mukaan monipuoliset lajit. Perheille ohjattua toimintaa järjestämme syyslomien aikaan, sekä heinäkuussa ja joulun välipäivinä. Hyvät sisäliikuntatilat ja urheiluhallit mahdollistavat onnistuneen oleskelun, vaikka säätila ei suosisi ulkoliikuntaa. Täysihoitoateriat tarjoamme runsaasta noutopöydästä ja yöpymiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja ja hintaluokkia.

Mukava loma odottaa – vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Tervetuloa vieraaksemme!

Standard-plus-Eerikkilä

Majoitus ja ravintolat

Eerikkila-Luontokeskus-Opastukset-lapsille-nuorille

Aktiviteetit

Fatbike Eerikkilä Tammela

Aluepassi