Vastaanottopalvelut

Usein kysytyt kysymykset

Missä Eerikkilä sijaitsee, mitä laitan navigaattoriin osoitteeksi?

Saapuminen Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin alueelle

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
Urheiluopistontie 138
31370 Eerikkilä (Tammela)

Katso saapumisohje

Saapuminen Villa Erikille

Villa Erikin osoite:
Härkätie 818, 31380 Letku (Tammela)

Villa Erik kartalla

Helsingistä Forssaan johtavan Valtatie 2:n risteyksestä on matkaa Villa Erikille n. 1,5km.
Riihimäen suunnasta, kantatie 54:lta käännytään Härkätielle (tie numero 2824), jota pitkin matkaa Villa Erikille on 24 km.

Millainen varustelu on kokoustilassa?

Kokoustiloissamme on vakiovarusteina datatykki tai näyttö, fläppitaulu ja langaton Internet-yhteys. Huomioithan, että kokoustiloissamme ei ole tietokonetta asiakaskäyttöön. Erikseen on tilattavissa äänentoistolaitteet ja etäkokousvälineistö. Kopiopalvelut saat vastaanotosta.

Millaiset etäisyydet alueella ovat ja miten esteettömyys on huomioitu?

Palvelut sijaitsevat tiiviisti samalla alueella, mutta rakennusten välisiä siirtymiä saattaa tulla kokouspäivän aikana. Huvila- ja huoneistoalue sijaitsee kampusalueen laidalla ja sieltä esim. ravintolaan on noin 400 metrin siirtymä. Alueella on jonkin verran korkeuseroja ja portaita. Villa Erik sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Eerikkilän alueelta.

Esteettömyys on huomioitu Frenckell-rakennuksen (vastaanottorakennus) tiloissa ja osa hotellihuoneistamme on esteettömiä. Muissa majoitusvaihtoehdoissa on portaita. Klubitalolla ravintolasaliin pääsee alakerroksesta hissillä.

Miten tavoitan kokousvastaavan päivän aikana?

Kokousvastaava vastaa tapahtumasi onnistumisesta paikan päällä. Hän ottaa sinut vastaan ja tavoitat hänet vierailusi ajan numerosta p. 020 1108 215.

Onko vastaanotto avoinna 24/7?

Vastaanottomme palvelee päivittäin 7-21. Mahdolliset poikkeusaukioloajat voit tarkistaa tästä. Vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella alueella on yöpäivystys ongelmatilanteita varten.  Yöpäivystys p. 0400 467 656.

Onko Eerikkilässä ilmainen pysäköinti? Onko lämmitystolppia?

Pysäköinti on ilmaista. Aluekartasta voit katsoa pysäköintialueiden sijainnin. Muiden pysäköintialueiden ollessa täynnä, usein tilaa löytyy harjoitushallien välissä olevalta pysäköintialueelta (P2). Lämmitystolppia on rajallinen määrä ja niitä ei voi varata etukäteen.

Onko Eerikkilässä sähköauton latausmahdollisuutta?

Kahdeksanpaikkainen sähköautojen K-latausasema sijaitsee alaparkkipaikalla päärakennuksen ja huviloiden välissä (P1). Latauspisteet mahdollistavat ns.  peruslatauksen 11-22 kW:n teholla.  Asiakkaalla on oltava oma kaapeli. Ohjeet K-Latausaseman käyttöön.

Mihin aikaan huoneet saa käyttöön ja milloin ne tulee luovuttaa?

Huoneiden luovutus tapahtuu klo 11.00 mennessä ja tulopäivänä huoneet saa käyttöön klo 16.00 alkaen.

Saako omia alkoholijuomia juoda alueella?

Eerikkilän ravintolalla on A-oikeudet koko Eerikkilän ja Villa Erikin alueelle. Huomioithan, että omien juomien tuominen ja nauttiminen alueellamme on kielletty. Alkoholijuomia on mahdollisuus ostaa ravintolasalissa ja Cafe49:ssa. Alueellamme kannustetaan savuttomuuteen, joten meillä ei ole myynnissä tupakkatuotteita.

 

Eerikkilä E.App

Onko sinulla jo meidän uusi sovellus

E. APP -sovelluksesta löydät hyödyllistä tietoa vierailuusi