Classicin Nina Rantanen MAAJOUKKUETIE-toiminnasta: “Tytöt saavat maistiaisen urheilijan elämästä”

07.06.2022

Tamperelainen Classic on ollut salibandyn MAAJOUKKUETIE-toiminnassa mukana jo useamman vuoden. Miten seuran tyttöjunioreiden junioripäällikkönä nykyisin toimiva ja entinen salibandypelaaja Nina Rantanen on kokenut MAAJOUKKUETIE-toiminnan vaikutukset seuralleen ja itselleen?

“Meillä on oikeastaan vain positiivisia kokemuksia, jokainen tapahtuma on ollut tosi onnistunut, joten saamme keskittyä vain pelaamiseen ja yhdessä olemiseen. Tapahtumat ovat paljon muutakin kuin pelaamista, pääsemme ryhmäytymään ja viettämään aikaa luonnon helmassa ja käymään esimerkiksi rantasaunassa iltaisin.”

Omaan työhönsä sekä valmentajille Rantanen sanoo saaneensa lisää rauhaa tekemiseen.
“Voimme keskittyä täällä valmentajien kanssa vain joukkueeseen sekä pelillisiin asioihin, kun muu arkihälinä jää pois.”

Rantasen mukaan MAAJOUKKUETIE-toiminta on ollut seuran näkökulmasta kokonaisuus, jossa myös tapahtumien välissä tapahtuu paljon.

“Saamme esimerkiksi tapahtumissa pelatuista peleistä videotallenteet, joita voimme hyödyntää tapahtumien välissä. Ehdimme silloin myös juttelemaan asioista ja täällä sitten taas näemme, miten jutut toimivat ja miten sitten muutamme niitä seuraavaa kertaa varten.”

Rantasen suurin toive MAAJOUKKUETIE-toiminnan jatkoa ajatellen on, että se pysyisi samanlaisena kuin tälläkin hetkellä.

“Mitään tiettyä kehitettävää juttua ei ole. Hienoa, että tytöt saavat maistiaisen urheilijan elämästä sekä pääsevät viettämään muutaman päivän yhdessä. Tämä on heille erittäin hyvää oppia tulevaisuuteen.”

Classic P15 Winter Cupin voittaja

Mitä on MAAJOUKKUETIE?

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia