Maailmanluokan kokemuksia ja luonnon läheisyyttä

Eerikkilä avaa uudenlaisia mahdollisuuksia bisnesväen workshopeille ja kokouksille. Erinomaiset ja viimeistellyt puitteet koulutustiloista ravintolan tarjontaan ja huviloihin asti, sekä mieltä ja silmiä hivelevä luonto tarjoavat parastaan sitä kaipaaville. Ihminen otetaan vastaan kokonaisvaltaisesti.  

JARI_Still005

Trainers’ House suosittelee Eerikkilää 

Trainers’ House tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja vaatii sitä myös puitteiden osalta. Eerikkilä onkin Trainers’ Housen Lean Leadership valmennusohjelman kotipesä. Eerikkilässä tehdään suuria suunnitelmia, pysähdytään ja vaihdetaan suuntaa. Kirjoitetaan historiaa. 

Eerikkilä ilmakuva

Erinomaiset puitteet

”Kun yrityksellä on tarve uusiutua, löytää uusi suunta ja kiteyttää strategia niin, että se myös toteutuu, on ympäröivän miljöön oltava mahtava”, Trainers’ Housen hallituksen puheenjohtaja ja Lean Leadership valmentaja Jari Sarasvuo kertoo.   

Eerikkilä sijaitsee 100 kilometrin päässä Helsingistä, kahden kansallispuiston syleilyssä. Paikka on omiaan kansainväliselle bisnesväelle. 

VillaErik_Erikin-kunniataulu

Kiitettävää palvelua

Trainers’ House on asiakkaana siitä vaativammasta päästä. Vaativia asiakkaita tarvitaan, jotta asiakaskokemus voisi nousta maailmanluokkaan. Sarasvuo kiitteleekin Eerikkilää palvelualttiudesta, arkkitehtuurista, designista ja sisustuksesta.  

”Eerikkilän historiallista tarinaa kerrotaan tilojen seinillä suurin dokumentaarisin kuvin. Rakastan Eerikkilän tunnelmaa. Siellä on syvät juuret.”

Trainers’ House Eerikkilässä – katso video

eerikkilä110123-62

Yhdessä tekeminen vahvistaa

Nyt on aika varata kevään tiimipäivä!

Eerikkilä_pariskunta_treenin-jälkeen

Liikuttavaa kokoustamista

Eerikkilän perusti urheiluvaikuttaja ja olympiakomitean pitkäaikainen jäsen Erik von Frenckell. Eerikkilässä kävijä voi aistia paikan väkevän historian, mutta myös katsoa tulevaan. Urheiluun ja elämänmittaiseen hyvinvointiin panostetaan suuresti.  

eerikkilä_e-turnaus

Vaihtoehto kokoushotelleille

Trainers’ House haluaa viedä asiakkaansa monipuolisten urheilumahdollisuuksien äärelle tavallisten kokoushotellien sijaan.  

”Kokoushotellityyppiset ratkaisut passivoivat ihmistä. Ensin sammuu keho, sitten hetken päästä myös mieli. Haluamme että jokainen on kokonaisvaltaisesti vireä ja hereillä, laajasti elossa. Ihmistä pitää altistaa muillekin ärsykkeille kuin puheelle ja powerpoint-esityksille”, Sarasvuo kiteyttää. 

Eerikkilä_Fatbike

Liikuntaa yksin ja yhdessä

Eerikkilän monipuoliset liikuntavaihtoehdot antavat jokaiselle mahdollisuuden saada uusia kokemuksia. Ja jo pelkästään rauhoittava luonto kutsuu harjuille kävelemään ja keräämään henkistä pääomaa.  

eerikkilä_hall-of-fame_tumma

Eerikkilässä tehdään historiaa

”Jos Eerikkilään tulee ihminen, joka haluaa uusiutua, nostaa tasoaan ja tehdä henkilökohtaista historiaa, niin Eerikkilä on oikea paikka! Siellä on tehty historiaa ja siellä tehdään jatkossakin historiaa – ja ihminen aistii sen. Mä rakastuin siihen paikkaan.” – Jari Sarasvuo, Trainers’ House

Yritykset-Kokouspaikka-keskeisella-sijainnilla-Eerikkilä-herokuva

Kokoustilat

Palaveripöytiemme ääressä riittää tilaa kaikenkokoisille ryhmille.

Yritykset-Ravintolat-Pikkumoduulikuva-Eerikkilä

Ravintolat ja kahvilat

Nauti hämäläistä lähiruokaa, jossa maku on aina aidoimmillaan.

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitus

Majoitu mukavasti hotellihuoneessa, huvilassa tai huoneistossa.

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238