Catering palveluhinnasto ja tilaus- ja peruutusehdot

Toimitusvaihtoehdot

  • Nouto ravintolasta – ei toimitusmaksua
  • Toimitus huvilaan  24€
  • Toimitus huvilaan  ja kattaus  44€

Toimitukset klo 7-22 välisenä aikana.

Private Chef

Menu valmistetaan ja tarjoillaan huvilassa.

  • Kokki 75€/tunti, laskutetaan toteutuneiden tuntien mukaan, kuitenkin min. 2 tunnilta
  • Tarjoilija 40€/tunti, laskutetaan toteutuneiden tuntien mukaan, kuitenkin min. 1 tunnilta
  • Sunnuntai/arkipyhät: tuntityölisä x 2

Toimitus klo 15-22 välisenä aikana. Min. laskutus 6 henkilöä, max. henkilömäärä 10.

Tilaukset tehtävä

  • Talon lounas ja päivällinen 7 vrk ennen. Jos noutona ravintolasta 1 vrk ennen.
  • Aamiainen ja brunssi: 7 vrk ennen*
  • Menut Family Style: 7 vrk ennen
  • Retkieväät ja maastoruokailut 7 vrk ennen
  • Private Chef: 30 vrk ennen

Tilauksen minimisumma 50€.

Peruutusehdot

Tilauksen peruutus on tehtävä viimeistään 7 vrk ennen toimituspäivää. Muutoin veloitamme 50% tilauksen arvosta. Henkilömäärän muutokset viimeistään  7 vrk ennen, jonka mukaan laskutus.

Kaikki hinnat sis. alv:n.

Tilaukset ja lisätiedot: sales@eerikkila.fi, p. 0201 108 238 tai reception@eerikkila.fi, p. 0201 108 200