Urheilu

Kesän maalivahtileiri ja maalintekoleiri

Kesän 2024 uudella leirillä yhdistyy maalivahtileiri (ent. Keeper Camp) maalintekoleiri! Varaa nyt, sillä leirillä on rajoitettu määrä paikkoja.

13.-15.6.2024, 9-15-vuotiaille (2009-2015 synt.)

LoppuunmyytyKesän Ekkono Football Campeilla on vielä vapaita paikkoja!

Toivotamme Sinut tervetulleeksi kansainvälisen tason jalkapallokouluun Eerikkilän huippuolosuhteisiin. Viime vuonna paluun tehnyt Keeper Camp (nykyään Maalivahtileiri) järjestetään jälleen tulevana kesänä ja tänä vuonna leirillä on tuplasti tekemistä, kun torjujien lisäksi maalintekotaitoon keskittyvä Maalintekoleiri tulee osaksi kokonaisuutta.

Harjoituksissa on maalivahdeille ja maalintekijöille omia yksilöllisiä harjoitteita. Lisäksi on harjoitteita, joissa molemmat ryhmät harjoittelevat yhdessä. Leirillä on myös tiedossa oheisaktiviteetteja, jotka toteutetaan molempien ryhmien kesken yhdessä.  Ilmoittaudu ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Maalivahtileiri (maalivahtien leiripaikat täynnä)

Maalivahtileiriltä nuori maalivahti saa laadukasta ja yksilöllistä valmennusta. Leirillä oppimisen painopisteenä ovat maalivahdin erityisominaisuudet. Valmennuksesta vastaavat maalivahtivalmentajat Tuomas Peltonen ja Oso Hautamo. Leiri sisältää maalivahtien pienryhmäharjoittelun lisäksi monipuolisesti oheisaktiviteetteja ja mukavaa yhdessä tekemistä.

Maalintekoleiri

Leirillä keskitytään harjoittelemaan maalinteon kaikkia muotoja, niin boxissa kuin sen ulkopuolella. Valmennus antaa eväitä oikean viimeistelytekniikan valitsemiseen tilanteen mukaan ja hahmottamaan tärkeimmät muuttuvat palaset kyseisissä tilanteissa. Luvassa on siis erittäin yksityiskohtaista ja yksilöllistä pureutumista maalintekoon! Harjoituksista vastaa Eerikkilän valmennuspäällikkö Erkki Valla apunaan Jussi Tuominen.

Tutustu leirin ohjelmaan tästä.

Hinta 270 € sisältää:

  • Laadukkaita ja yksilöityjä jalkapalloharjoituksia
  • Erinomaisia oheisaktiviteetteja, kuten ryhmäytymistä, saunomista ja kilpailuita
  • Jalkapalloaiheinen luento, jossa analysoidaan pelaajien ominaisuuksia leirin harjoituksista videomateriaalin avulla
  • Puma-leiripaita
  • Täysihoidon (majoitus ja ateriat) Eerikkilän huippuolosuhteissa kentällä ja kentän ulkopuolella

Huomaa tämä! Ilmoittautumisen jälkeen saat viestin sähköpostiisi, joka sisältää linkin lisätietojen (kuten allergiat, huonekaveritoive) täyttämiseen. Muistathan tarkistaa sähköpostisi ja täyttää myös lisätietolomake, jotta saamme kaikki tarvittavat tiedot osallistujasta.