Urheilu

Syksyn potkutekniikkaleiri

Suosittu ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® leiri ammattivalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

ORSASPORT POTKUTEKNIIKKA® leiri  Eerikkilän Urheiluopistolla järjestyksessään numero 35. potkutekniikan ammattivalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla Eerikkilän Urheiluopistolla 13.-15.10.2023.

Leirimme keskittyy täysin potkutekniikkaan, ja pelissä/kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillemme ovat tervetulleita kaikki vuosina 2009-14 syntyneet poika- ja tyttöjuniorit. Leirin valmennusmetodina toimii rekisteröity potkutekniikan valmennus- ja koulutusmetodi OrsaSport Potkutekniikka® (leirille voi osallistua myös lajiin satsaava ja motivoitunut 2015 syntynyt pelaaja, mutta huomioithan, että harjoitukset leirillä vaativat hyvää keskittymistä teknisiin suorituksiin, ja harjoitteluun koko leirin ajan).

Huomioithan, että leirillämme on aina kaksi potkutekniikan tasoryhmää, merkitsethän ilmoittautuessasi kumpaan ryhmään osallistut, ryhmien ohjelma on harjoituksissa hieman erilainen. Taso 2 on huomattavasti kuitenkin teknisesti vaativampi. Tason 2 harjoituksissa tehdään vaikeampia teknisiä suorituksia, jotka vaativat hyvän perusteknisen pohjan, sekä ymmärryksen valmentamisestamme sekä termistöstä (huomioithan, että tasolla 2 emme opeta enää perusteknisiä laukomis- ja syöttämistaitoja, pelaajalla tulee olla näissä hyvä pohja ja ymmärrys motoriikasta).

Lähtökohtaisesti ilmoittautuessasi olet mukana harjoitusryhmissämme TASO 1.

Merkitse kuitenkin ilmoittautuessasi lisätietoihin selkeästi teksti TASO 2, kuitenkin noudattaen ohjeistusta/suositustamme: Potkutekniset perustaidot ovat hyvin hallussa, ja vähintään joku seuraavista pätee sinuun pelaajana ilmoittautuessasi mukaan tason 2 ryhmään:

Käyt yksityis- tai pienryhmävalmennuksessa (OrsaSport Potkutekniikka®) Olet ollut useammin kuin kerran joukkuevalmennuksessamme (OrsaSport
Potkutekniikka®)
Olet ollut vähintään kaksi kertaa potkutekniikkaleirillämme (Eerikkilä tai OrsaSport Potkutekniikka®-leiri muualla kotimaassa/ulkomailla)

Potkutekniikkaleirimme muut valmentajat ovat ammattitaitoisia OrsaSportin omaan valmennusmetodiin koulutettuja valmentajia.

Leirillä harjoitellaan ja opetetaan pelaajille peruspotkuteknisistä ominaisuuksista eteenpäin eri tekniikoita taitoja kartuttaen, ja pelinomaisesti mukauttaen (TASO 1). Tasolla 2. harjoittelemme kentällä eri rooleissa/ tilanteissa käytettäviä potkuteknisiä taitoja, ja myös huomattavasti vaikeampia teknisiä suorituksia. Harjoittelussa on mukana elementtejä itse pelistä. Käytämme mm harjoittelussa huomioita havannointiin pelitilanteen mukaisesti (taso 2), peliasentojen optimointia (taso 1-2), reagointia, ja motooristen taitojen harjoitusta.
Harjoitteet ovat pelinomaisesti mukautuvia tilanteita, ja harjoittelu on taitotasoon sidonnaista. Osallistujat jaetaan n. 10 pelaajan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista, ja tasonsa mukaista ohjausta.

Huomioithan, että potkutekniikkaleirimme, ja kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille, motivoituneille, ja oppimishaluisille pelureille lähtötaitotasosta huolimatta.

Kolmen päivän ohjelmaamme mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. toiminnallista oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, saunomista, uimista ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Käytämme osana harjoitusten monipuolistamiseen erikoisharjoitteluvälineistöämme.

Leirin hinta on 258€ euroa (PUMAN VARUSTESETTIIN KUULUU PALLO, PAITA, SHORTSIT JA SUKAT). Ohjelman lisäksi leirimme sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa, ja Puman laadukkaan varustesetin. HUOM!
Pidämme leirin osallistujamäärän aina rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista, ja ryhmät siihen sopivan kokoisia.
Harjoittelemme aina n. 10 pelaajan ryhmissä

HUOM! Verkkokauppailmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, johon pääset täyttämään osallistujaa koskevat lisätiedot (mm. Tasoryhmä, kokotiedot, erityisruokavaliot).