MyEWay--Eerikkilä

Suostumukset ja luvat

Tietojen kerääminen ja tallentaminen MyE.Way palvelussa

Suostumus annetaan tietojen keräämiseen ja tallentamiseen MyE.Way -tietopalvelussa. MyE.Way on tarkoitettu pelaajien, valmentajien ja valmennuspäälliköiden kokonaisvaltaiseen kehittymisen ja oppimisen seurantaan sekä tukemiseen. Suostumuksen antaminen on edellytyksenä, jotta tapahtumiin voi osallistua.

Osallistuminen kokonaisvaltaiseen kehittymisen seurantaan perustuviin palveluihin edellyttää, että osallistuja antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen ja tallentamiseen sähköistä MyE.Way käyttöympäristöä hyödyntäen. Suostumus tietojen käyttämiseen MyE.Way -järjestelmässä annetaan osallistujan oman lyyti-linkin kautta (alaikäisen osallistujan puolesta huoltaja). Tapahtumaan osallistuminen vaatii hyväksymisen.

MyE.Way – rekisteriseloste
MyE.Way – käyttöehdot

Kuvaus- ja haastattelupa

Käytämme tapahtumassa otettuja kuvia / videoita esimerkiksi tapahtumista kertomiseen ja toiminnan kuvaamiseen niin lasten vanhemmille kuin muillekin aiheesta kiinnostuneille seuraajillemme.

Kuvauskielto tarkoittaa käytännössä, ettei osallistuja voi esimerkiksi olla mukana tapahtuman lopussa usein otettavissa ryhmäkuvissa, koska ne julkaistaan usein Eerikkilän tai lajiliiton kanavissa. Tämän suostumuksen antaminen on luonnollisesti vapaaehtoista. Käythän kuitenkin tarkistamassa, että olet vastannut kysymykseen valintasi mukaan joko “kyllä” tai “ei”.

Lupa sähköiseen viestintään

Viestintäluvan antamalla saat silloin tällöin sähköpostitse tietoa niiden tapahtumien sisällöistä, joissa olet tai jossa huollettavasi on mukana. Viestit voivat joskus sisältää myös esimerkiksi tarjouksia Eerikkilään, mutta emme aio lähettää teille toistuvasti markkinointiviestejä. Tämän suostumuksen antaminen on luonnollisesti vapaaehtoista.

Suostumusten ja lupien tarkistaminen

Osallistujan suostumukset ja luvat voi tarkistaa pelaajan profiilin kautta, joko pelaaja itse oman henkilökohtaisen linkin kautta tai joukkueen yhteyshenkilön yhteenvedon kautta. Mikäli linkki on hukkunut voi sen pyytää osoitteesta huuhkaja-helmaripolku@eerikkila.fi  / maajoukkuetie@eerikkila.fi

Tietosuojaselosteet