MyEWay--Eerikkilä

Suostumukset ja luvat

MyE.Way -palvelu

Tapahtumassa on käytössä uusi MyE.Way –palvelu. Palvelussa pelaajat täyttävät psyko-sosiaalisia kyselyjä, pääsevät seuraamaan kehittymistään ominaisuustestien tulosten kautta ja esimerkiksi pystyvät lisäämään omatoimisia harjoituksiaan. Kaikki tapahtumaan osallistuvat pelaajat tulee olla lisättynä uuteen MyE.Way-palveluun. Lisäksi tapahtumaan osallistumisen edellytys on suostumuksen antaminen tietojen keräämiseen ja tallentamiseen MyE.Way –palveluun. ​

 • Seuran valmennuspäällikkö lisää joukkueen valmennustiimin palveluun​
 • Joukkueen valmennustiimi lisää pelaajat palveluun​
 • Ns. vanhaan MyE.Way -palveluun tulee ainoastaan tapahtumassa pelattavien otteluiden videot. Pelaajien lisääminen vanhaan palveluun ei ole enää välttämätöntä.

  Tietojen kerääminen ja tallentaminen MyE.Way palvelussa

  Suostumus annetaan tietojen keräämiseen ja tallentamiseen MyE.Way -tietopalvelussa. MyE.Way on tarkoitettu pelaajien, valmentajien ja valmennuspäälliköiden kokonaisvaltaiseen kehittymisen ja oppimisen seurantaan sekä tukemiseen. Suostumuksen antaminen on edellytyksenä, jotta tapahtumiin voi osallistua.

  Osallistuminen kokonaisvaltaiseen kehittymisen seurantaan perustuviin palveluihin edellyttää, että osallistuja antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen ja tallentamiseen sähköistä MyE.Way käyttöympäristöä hyödyntäen.  Tapahtumaan osallistuminen vaatii hyväksymisen.

  Pyydämme tapahtumaan osallistuvilta (ja alaikäisten kohdalla huoltajilta) lupaa yhteensä kolmeen asiaan :​

  Suostumus tietojen keräämiseen ja tallentamiseen MyE.Way -palvelussa (MyE.Way)​.
  Uuteen MyE.Way-palveluun rekisteröityessä käyttäjä antaa samalla suostumuksen,  joka korvaa aiemmin Lyytissä tehdyn suostumuksen vahvistamisen.

  Kuvaus- ja haastattelulupa (Lyyti). Käytämme tapahtumassa otettuja kuvia / videoita esimerkiksi tapahtumista kertomiseen ja toiminnan kuvaamiseen niin lasten vanhemmille kuin muillekin aiheesta kiinnostuneille seuraajillemme. Kuvauskielto tarkoittaa käytännössä, ettei osallistuja voi esimerkiksi olla mukana tapahtuman lopussa usein otettavissa ryhmäkuvissa, koska ne julkaistaan usein Eerikkilän tai lajiliiton kanavissa. Tämän suostumuksen antaminen on luonnollisesti vapaaehtoista. Käythän kuitenkin tarkistamassa, että olet vastannut kysymykseen valintasi mukaan joko kyllä tai ei.

  Viestintälupa sinun / alaikäisen huollettavasi sähköpostiosoitteeseen (lyyti). Tämän luvan antamalla saat silloin tällöin sähköpostitse tietoa niiden tapahtumien sisällöistä, joissa olet tai jossa huollettavasi on mukana. Viestit voivat joskus sisältää myös esimerkiksi tarjouksia Eerikkilään, mutta emme aio lähettää teille toistuvasti markkinointiviestejä. Myös tämän suostumuksen antaminen on luonnollisesti vapaaehtoista.

  MyE.Way – rekisteriseloste
  MyE.Way – käyttöehdot

   

  Suostumusten ja lupien tarkistaminen

  Osallistujan suostumukset ja luvat voi tarkistaa pelaajan profiilin kautta, joko pelaaja itse oman henkilökohtaisen linkin kautta tai joukkueen yhteyshenkilön yhteenvedon kautta. Mikäli linkki on hukkunut voi sen pyytää osoitteesta huuhkaja-helmaripolku@eerikkila.fi  / maajoukkuetie@eerikkila.fi

  Tietosuojaselosteet