Vinkkimme onnistuneeseen kick off – tapahtumaan

05.01.2024

Uusi vuosi on käynnistynyt  ja katse on monella alkaneen vuoden tavoitteissa. Tavoitteellinen ja huolella suunniteltu  Kick off -päivä antaa energisen startin uudelle vuodelle. Kick off -tapahtumassa on hyvä palata lyhyesti kuluneeseen vuoteen, mutta tärkeintä on keskittyä hetkeen ja uusiin tavoitteisiin sekä löytää yhteinen suunta. Onnistunut Kick off antaa kaikille mahdollisuuden keskusteluun, se innostaa, hitsaa tiimiä yhtenäisemmäksi ja antaa hyvän potkun alkaneeseen vuoteen.

Meillä Eerikkilässä yritystapahtumien tavoitteena on yhdistää ihmiset ja asiat, jotta yhteinen tarina voisi toteutua uudella tavalla. Avuksesi olemme koonneet Eerikkilän tiimin vinkit onnistuneeseen kick off -tapahtumaan:

Villa Erik ilmakuva

1. Panosta herkulliseen ruokaan: Onnistunut kick off sisältää herkulliset tarjoilut, jotka luovat rennon ja yhteisöllisen ilmapiirin. Meiltä saat monipuolista, terveellistä – ja tietenkin herkullisen makuista ruokaa erikoisruokavaliot huomioiden.

2. Valitse ympäristö, joka mahdollistaa uusiutumisen: Valitse paikka, joka tarjoaa inspiroivat ja viihtyisät puitteet. Laadukkaat tilat ja ympäröivä luonto tukevat tehokasta työskentelyä ja tiimin yhteishenkeä. Suosittelemme luonnonrauhassa sijaitsevaa Villa Erikiä kick offin viettopaikaksi.

avantouinti Eerikkilä

3. Pysähdy hetkeksi: Hyödynnä kick off mahdollisuutena, jossa tiimi voi pysähtyä. Tämä antaa mahdollisuuden nostaa aikaisempia onnistumisia, asettaa tulevia tavoitteita ja vahvistaa yhteistä näkemystä tulevaisuudesta.

4. Valitse ryhmälle sopiva aktiviteetti: Yhdessä tekeminen ja kokeminen vahvistaa. Tiimiaktiviteetit haastavat sopivasti ja kohottavat porukan yhteishenkeä. Suosittelemme esimerkiksi E. Turnausta, E. Scape – metsäpakopeliä tai Krikettiä. Päivän kruunaa rentoutuminen rantasaunan löylyissä ja pulahdus avannossa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tiimin näköinen kick off tai pyydä tarjous tästä

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238

Maailmanluokan kokemuksia ja luonnon läheisyyttä

Trainers´ House tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja vaatii sitä myös puitteiden osalta. Eerikkilä onkin Trainers´ Housen väen suosittu koulutuskohde.

Majoitus

Meillä majoitutaan mukavasti hotellihuoneissa, lomahuoneistoissa ja huviloissa. Villa Hirsihovin katon alle mahtuu kerralla isompikin porukka.

Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

E. Waay -luentomme sopivat erinomaisesti erilaisten yritystapahtumien ohjelmanumeroksi.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen