Aktiviteetit-Kuntotestaukset-Eerikkilä-moduulikuva

Kehonkoostumusmittauksen ennakkotietolomake

On hyvin tärkeää että tutustut ohjeisiimme ennen mittaukseen osallistumista. Testauksen sujuvoittamiseksi pyydämme täyttämään ennakkotietolomakkeen. Lomakkeen avulla kartoitetaan myös, ettei osallistujalla ole terveydellisiä esteitä testiin osallistumiselle.

Testiin osallistuminen edellyttää ennakkotietolomakkeen täyttämistä viimeistään 3 vrk ennen testipäivää.

Lisätietoa testauksen kulusta: kimmo.teittinen@eerikkila.fi, p. 0201 108 239, kimmo.teittinen@eerikkila.fi

 

Kehonkoostumusmittaukseen saapuvan ennakkotietolomake

 • Mittauksen ajankohta

 • ( esim. 2.11.2015 )
 • Henkilötiedot

 • Voinko osallistua mittaukseen?

  InBody-mittaus on luotettava, nopea ja turvallinen menetelmä kehonkoostumuksen mittaukseen. Tarkkojen mittaustulosten kannalta on tärkeää optimoida mittausolosuhteet.
 • Mittausta ei voi tehdä ollenkaan:

  1. Jos sinulla on sydämentahdistin.
 • Mittausta ei suositella jos jokin seuraavista täyttyy kohdallasi:

  1. Olet sairaana 2. Sinulla on raajaproteesi 3. Kehossasi on metalliosia 4. Olet raskaana 5. Naisten on hyvä huomioida kuukautisten vaikutus kehon nestekertymään tai mahdolliseen painonnousuun ja siirtää InBody-mittaus toiseen ajankohtaan
 • Kuntotestiin valmistautuminen:

  Huomioithan seuraavat valmistautumisohjeet: Mittausta edeltävänä päivänä: - Vältä voimakasta fyysistä rasitusta (hengästyttävää ja hikoiluttavaa liikuntaa) - Vältä alkoholia - Nesteenpoistolääkkeiden käyttöä Ennen mittausta: - Ruokailu viimeistään 2-4 h ennen mittausta. Paras mittaustarkkuus saavutetaan, mikäli mittaus tehdään aamulla ennen aamupalaa 8-12 tunnin yöllisen paaston jälkeen - Käy WC:ssä juuri ennen mittausta - Riisu myös kellot ja suuret korut
  Henkilö- ja testitiedot tallentuvat Eerikkilän testitietokantaan, josta voidaan hyödyntää vertailutietoa seuraaville testauskerroillesi. Halutessasi testin yhteydessä on mahdollista poistaa tiedot, ottamalla asia puheeksi testaajan kanssa.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.