Aleksi Tossavaiselta kirja psyykkisestä valmennuksesta

08.01.2021

Eerikkilän psyykkisen valmennuksen vastaava Aleksi Tossavainen kirjoitti kirjan psyykkisestä valmennuksesta yhdessä Antti Peltosen kanssa.

Eerikkilän psyykkisen valmennuksen vastaavan Aleksi Tossavaisen ja HJK:n miesten edustusjoukkueen psyykkisenä valmentajana toimivan Antti Peltosen tuore kirja Psyykkinen valmennus konkretisoi psyykkisen valmennuksen hyödyntämistä käytännössä urheilussa ja työelämässä.

Psykologisten tekijöiden merkitys korostuu tänä päivänä niin urheilussa kuin työelämässä ja niiden on todettu vaikuttavan sekä yksilön että ryhmän menestykseen. Lisäksi psyykkiset taidot kuten motivaatio, itseluottamus ja keskittyminen voidaan nähdä tärkeinä elämäntaitoina. Kysymys kuuluukin, kuinka psyykkistä osa-aluetta voidaan käytännössä kehittää.

“Psyykkinen osa-alue on ollut liian abstrakti kokonaisuus, jonka takia sen kehittäminen käytännön tasolla on ollut haastavaa. Tästä syystä kirjoitimme tämän kirjan”, Aleksi Tossavainen taustoittaa.

Kirjan kirjoittaminen oli Tossavaiselle ja Peltoselle yli kahden vuoden prosessi.

“Pyrimme kirjassa konkretisoimaan, mitä psyykkinen valmennus on ja kuinka sitä voidaan käytännössä hyödyntää. Kirjan tarkoituksena on auttaa yksilöä, ryhmää tai organisaatiota saamaan käyttöönsä psyykkisen valmennuksen viimeisin tieto, teoria ja työkalut.”

Psyykkinen valmennus -kirja (Aleksi Tossavainen, Antti Peltonen) on saatavilla useista isoimmista kirjakaupoista.


 

E.Way-filosofia

E.Way - Ihmisen kokonaisvaltaisen kehittymisen filosofia

Uskomme, että hyvinvoinnin ja menestymisen taustalla on kokonaisvaltaisen kehittymisen eri osa-alueiden optimaalinen taso. Se saavutetaan pitkäjänteisellä ja systemaattisella työllä. Siksi olemme luoneet kokonaisvaltaisen kehittymisen prosessin E.Wayn, joka perustuu vuosien aikana keräämäämme dataan ihmisen kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Se määrittelee tapamme ajatella, toimia ja palvella. Se on osa kulttuuriamme ja ohjaa osaamistamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja menestyksen mahdollistamiseen.

Jotta voit hyvin ja menestyt.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus