E.Pod 31. Nuorten urheilijoiden harjoitettavuus – Kuuntele jakso

18.03.2024

Eerikkilän fyysisen valmennuksen asiantuntija Elisa Hakamäki pääsi jututtamaan kansainvälisesti tunnettua urheilutieteilijää, tohtori Rhodri S. Lloydia Cardiffin yliopistosta. Keskustelun aiheena tässä jaksossa on nuorten urheilijoiden harjoitettavuus. Kuinka nuoresta iästä alkaen voidaan ylipäätään puhua lapsen harjoitettavuudesta ja mitkä ovat ne tärkeimmät harjoittelussa huomioitavat asiat? Miten lasten herkkyyskausiin tänä päivänä suhtaudutaan, minkälaisia ominaisuuksia kannattaa painottaa missäkin ikävaiheissa?

Rhodri S. Lloyd vastaa jaksossa muun muassa näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Studiossa Lloydin ja Hakamäen lisäksi Eerikkilän viestintäpäällikkö Elina Pennanen.

Rhodri S. Lloyd sekä muut urheilutieteilijät Jon Oliver ja Avery D. Faigenbaum ovat tuottaneet nuorten pelaajien harjoitettavuudesta verkkokurssin ACSM/NYSHSI Youth Fitness Specialist Certificate, johon voi tutustua täällä. 

 

 

Kuuntele edellinen jakso: Tiedolla johtaminen salibandyssa


E.Pod – Urheilijan polku on podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta. Autamme yhdessä vieraidemme kanssa urheilevien lasten ja nuorten vanhempia ymmärtämään ja tukemaan lapsia urheilijaksi kasvamisen eri vaiheissa. Voit kuunnella E.Podia sivuillamme sekä Spotifyissa. 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus