E.Pod 6. Kuinka paljon urheilevalta lapselta voi vaatia – Kuuntele podcast

29.04.2022

E.Podin 6. jaksossa paneudutaan siihen, kuinka paljon urheilevalta lapselta tai nuorelta  voi vaatia. Jaksoa isännöi Eerikkilän jalkapallon valmennuspäällikkö Erkki “Eki” Valla. Hän on saanut vieraakseen Pasi Tauriaisen, rovaniemeläislähtöisen entisen maajoukkuejalkapalloilijan ja nykyisen juniorivalmentajan sekä futisiskän. Pasi valmentaa nykyisin Kauniaisissa Grankulla IFK:n 2009-2010 syntyneitä junioreita. Pasin pojat pelaavat ammatikseen jalkapalloa, Julius Freiburgissa Saksassa ja Jimi Chelseassa Englannissa.

Eki ja Pasi keskustelevat jaksossa mm. siitä, mikä on sopiva vaatimustaso lapsiurheiluvaiheessa ja mitä urheilevan lapsen perheeltä voi vaatia. Miten tärkeää on kommunikaatio seuran ja vanhempien välillä ja mistä tietää, elääkö lapsi omaa vai vanhempiensa urheilu-unelmaa. Entä voiko lapselta vaatia harjoittelua omalla ajalla? Pasi kertoo kokemuksiaan urheilevien lasten isänä sekä juniorivalmentajana.

Kuuntele edellinen jakso: Kuinka paljon lapsen tulisi liikkua ja harjoitella omatoimisesti?


E.Pod – Urheilijan polku on podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta.

Autamme yhdessä vieraidemme kanssa urheilevien lasten ja nuorten vanhempia ymmärtämään ja tukemaan lapsia urheilijaksi kasvamisen eri vaiheissa.

 

E.Pod-facebook-1200x628

Podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia