E.Pod 9. Pelille heittäytyvät lapset – Kuuntele podcast

20.05.2022

Mitä tarkoitetaan pelille heittäytyvillä lapsilla? Miksi pelille heittäytyminen on niin tärkeää ja mistä pelille heittäytyvän lapsen tunnistaa?

Tänään meillä on E.Podin studiossa kolme intohimoista jalkapallomiestä, jotka pääsevät keskustelemaan pelille heittäytyvistä lapsista.​

Keskustelua johtaa Eerikkilän jalkapallon valmennuspäällikkö Erkki Valla ja vieraikseen hän on saanut HJK:ssa F6-F8 -ikäluokkien kaupunginosatoiminnan valmennuskoordinaattorin Juha Vallan sekä entisen jalkapalloilijan ja nykyisen U17-poikien maajoukkueen päävalmentajan Erkka V. Lehtolan.

Minkälainen on pelille heittäytyvä lapsi?

“Peliin heittäytyvä lapsi ei välttämättä ole aina mukava. Jos pelikaveri töppää, hän saattaa antaa siitä palautetta. Toisaalta pelille heittäytyvät lapsi voi antaa herkemmin positiivista palautetta joukkuekaverille. Tämä johtuu usein siitä, että pelille heittäytyvä lapsi välittää, hän on kilpailuhenkinen ja haluaa voittaa. On tietenkin ikäluokasta kiinni, kuinka paljon tällaista palautteen antamista voidaan sallia. Pienten lasten kohdalla aikuisia tarvitaan vielä paljon kultaisen keskitien löytämiseksi.”


E.Pod – Urheilijan polku on podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta.

Autamme yhdessä vieraidemme kanssa urheilevien lasten ja nuorten vanhempia ymmärtämään ja tukemaan lapsia urheilijaksi kasvamisen eri vaiheissa.

E.Pod-facebook-1200x628

Podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen