E.Pod 1. Lapsen ja nuoren kasvun asenne – Kuuntele podcast

07.09.2021

 

Mitä tarkoittaa lapsen ja nuoren kasvun asenne? Miten lasta voi tukea pettymysten käsittelyssä esimerkiksi huonosti menneen ottelun jälkeen? Entä miten vanhempi voi suhtautua, jos treeneihin lähtö ei huvita. Tai miten käsitellä asiaa kotona, jos lapsi tekee ottelun kaikki maalit.

Eerikkilän psyykkisen valmennuksen vastaava Aleksi Tossavainen isännöi E.Podin ensimmäistä jaksoa vieraanaan urheilevien lasten ja nuorten mielentaitojen vahvistamiseen erikoistunut psykoterapeutti Laura Andelin. Aleksi ja Laura keskustelevat muun muassa lasten ja nuorten psykologisesta kehityksestä ja mitä on tärkeää huomioida eri ikävaiheissa.​ Aleksi myös kysyy Lauralta, mitä asenne hänelle tarkoittaa ja miten se käytännössä näkyy. He pohtivat myös, miten lapsen kasvun asennetta voi tukea kotona.​ 

E.Podin ensimmäistä jaksoa isännöi Eerikkilän psyykkisen valmennuksen vastaava Aleksi Tossavainen. Hän sai vieraakseen urheilevien lasten ja nuorten mielentaitojen vahvistamiseen erikoistuneen psykoterapeutin Laura Andelinin.

Seuraava jakso: Miten taito kehittyy?


E.Pod – Urheilijan polku on podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta.

Autamme yhdessä vieraidemme kanssa urheilevien lasten ja nuorten vanhempia ymmärtämään ja tukemaan lapsia urheilijaksi kasvamisen eri vaiheissa.
E.Pod-facebook-1200x628

Podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus