Eerikkilä ja Lecklé yhteistyöhön hyvinvoinnin edistämiseksi

30.11.2020

Eerikkilän uusi yhteistyökumppani Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto.


Mitä yhteistä on Eerikkilällä sekä
liikejuridiikkaan ja verotukseen erikoistuneella lakitoimistolla Leckléllä?

Molemmat haluavat omalla toimialallaan edistää ja tukea asiakkaidensa ja henkilöstönsä hyvinvointia ja menestystä. Uusi yhteistyökumppanuus tarjoaa molemmille osapuolille keinoja ja ammattitaitoa tavoitteidensa edistämiseksi.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin toimitusjohtaja Petri Jakonen iloitsee, että Lecklén osaamisen myötä Eerikkilän sopimusasiat ovat jatkossakin varmasti ammattilaisten käsissä.

”Jokainen yhteistyö ja yhdessä tekeminen dokumentoidaan aina sopimuksilla, joissa määritellään oikeudet ja velvoitteet. Haluamme olla näissäkin asioissa tuloksistamme tunnettuja ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja menestymään.”

Leckléä voitaneen kuvata hieman perinteisestä poikkeavaksi lakitoimistoksi, joka haluaa aktiivisesti rakentaa erilaisia hankkeita urheilu- ja liikuntatoimijoiden kanssa.

”Yhteistyö Eerikkilän tapaisen perinteisen toimijan kanssa sopii hyvin valitsemaamme polkuun, jossa urheilulla ja liikunnalla on tärkeä rooli”, Lecklén toimitusjohtaja Jouni Sivunen kuvailee.

Yritys käyttää sosiaalisen median kanavissaan aktiivisesti hashtagia #positiivistajuridiikkaa, joka kuvaa monella tapaa Lecklén arvoja. Lecklé pyrkii omalta osaltaan muuttamaan mielikuvaa toimialasta helposti lähestyttävällä ja positiivisella otteella.

”Haluamme olla osaltamme mukana mahdollistamassa hankkeita, jotka tavoittelevat osallistujille positiivisia lopputuloksia. Asiakkaista ja henkilökunnastamme välittäminen ovat meille keskeisiä asioita ja uskomme, että muun muassa nämä arvot kohtaavat hyvin myös Eerikkilän arvomaailman kanssa”, Sivunen jatkaa.

 

Lisätietoja:

Lecklén toimitusjohtaja Jouni Sivunen p. 040 714 5595 tai jouni.sivunen@leckle.fi
Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen p. 050 533 3600 tai petri.jakonen@eerikkila.fi

 

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, jonka toimistot sijaitsevat Tampereella, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Lakitoimistomme tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa, omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitetilojen saavuttamisen. Lue lisää meistä sivuiltamme tai sosiaalisen median kanavistamme: LinkedIn, Facebook, Instagram ja Youtube.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.
Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.
Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Tutustu meihin sivuillamme ja seuraa somekanaviammeFacebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen